[12 kolejka] Legia - Ruch, sobota 31.10, godz. 18.30
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
co mo być to bedzie, mom ino nadzieja, że nasi na tyle już są przekonani do swoich umiejętności, że nie przegrają w szatni.
I zagramy swoje z wysokim presingiem, a nie tak jak w pierwszym meczu z Wisłą.
A jaki bedzie tego rezultat nie wiem, ale wierza, że punkty zdobędziemy.
I zagramy swoje z wysokim presingiem, a nie tak jak w pierwszym meczu z Wisłą.
A jaki bedzie tego rezultat nie wiem, ale wierza, że punkty zdobędziemy.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
tak jak pisałem wyżej nie wiem, jak obecnie pogrywa Legia, ale patrząc na naszych uważam, że jeśli nie stracimy bramki, to wygramy. Obrona to obecnie nasz fundament, jeśli Legia znajdzie sposób, żeby go złamać, to po nas.
Z drugiej strony, ten fundament jest wyjątkowo twardy i nie ma podstaw, żeby się o niego obawiać. Jeśli wytrzyma napór, to wygramy, obojętnie ile, może być 1:0, ale równie dobrze może być i 6:0 - jeśli trafi się dobry dzień i dopisze skuteczność.
Czyli gramy swoje i będzie dobrze.
Z drugiej strony, ten fundament jest wyjątkowo twardy i nie ma podstaw, żeby się o niego obawiać. Jeśli wytrzyma napór, to wygramy, obojętnie ile, może być 1:0, ale równie dobrze może być i 6:0 - jeśli trafi się dobry dzień i dopisze skuteczność.
Czyli gramy swoje i będzie dobrze.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Broń Panie Boże. Zająca za derby z Polonią bym wystawiał na skrzydle w ME do końca rundy.19_kRzysiek_20 pisze:Grzyb na prawą obrone a na pomoc prawa Zając
Grunt żeby nie przegrać przed meczem. Legia mimo wyniku z Koroną nie gra jakoś rewelacyjnie. Trzeba gryźć trawe i powinno być dobrze. Mimo wszystko remis biore w ciemno.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
- Renegat1988
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- fRyta
- Kontakt:
- Ridej1920
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Legia ma duzo wiekszy potencjal pilkarski i to ona jest zdecydowanym faworytem.
Nam zostalo do konca rundy z gorka 6 spotkan i trzeba z tego wycisnac za wszelka cene wszystko co sie da jak cytryne.Pozniej juz wiele bedzie zalezec od finansow a im wyzsze miejsce w tabeli tym wieksza szansa na sukces w tym aspekcie.
Byle nie przegrac !
Nam zostalo do konca rundy z gorka 6 spotkan i trzeba z tego wycisnac za wszelka cene wszystko co sie da jak cytryne.Pozniej juz wiele bedzie zalezec od finansow a im wyzsze miejsce w tabeli tym wieksza szansa na sukces w tym aspekcie.
Byle nie przegrac !
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
-
- Kontakt:
No w derbach to Zając właśnie zagrał tam gdzie chyba zagrać nie powinienURANIA pisze:Kaj bedzie groł zając - to zostawcie Fornalikowi, a nie wieszajcie psów... bo puki co kazdy zawodnik jest na swoim miejscu... i niech tak zostanie..

a co do gościa z Warszawy... czujcie sie pewnie..

-
- Kontakt:
-
- Kontakt: