[10 kolejka] Ruch Chorzów - Lechia Gdańsk
-
- Kontakt:
- tom piekaRy
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ciekawa analiza ale specyficzne rozumowanie. Zakładasz, że ci którzy są z przodu, są tam dlatego, że jeszcze nie grali z tymi lepszymi, którzy są z tyłu. Sprowadzając twoje rozumowanie do absurdu należy stwierdzić, że w najgorszej sytuacji jest Wisła, bo ona grała na razie tylko ze słabszymi od siebie drużynamiheli pisze:Dla nas teraz się zaczynają mecze prawdy, pokazujące czy będzie nas stać się włączyć o mistrzostwo czy europejskie puchary, bo póki co wygląda to tak (miejsca na chwile pisania postu)
z 1 Wisłą porażka, z 7 Bełchatowem porażka, z 9 Śląskiem remis i dopiero zwycięstwa z Piastem, Cracovią, Polonią Odrą, Arką i Zagłębiem odpowiednio na 10,11,12,13,15,16 miejscu, więc co by niepowiedzieć póki co wygrywamy z dołem tabeli tam została niby 14 drużyna, ale jest to Jagiellonia, która gdyby nie -10 pkt byłaby na miejscu 5. Z drużynami z góry tabeli jeszcze nie zdobyliśmy punktów i dopiero teraz przed nami mecze z tymi drużynami
5 Lechia (D),4 Polonia (W), 3 Legia (W), 14 (5)Jaga (D), 6 Lech(W) i 8 Korona (D)
Jeżeli mamy walczyć o czub to koniecznie trzeba podtrzymać passe u siebie i wygrać z Lechią, a następnie dobrze byłoby przywieźć 3 punkty z Polonii, wtedy naprawde uznałbym, że jesteśmy w stanie powalczyc nawet o mistrza, bo póki co jestem pewny, że jesteśmy w stanie być w czołówce, że w pojedynczym meczu jesteśmy w stanie wygrać z każdym, ale jednak uważam, że z Wisłą, która nie gubi w głupi sposób pkt ( w przeciwieństwie do LEgii i Lecha) to powalczyc całościowo będzie ciężko.
Mecze z Lechią dobrze się kojarzą i mam nadzieje, że i tak będzie tym razem.
Choć niestety pierwszy mecz od dłuższego czasu u siebie na którym mnie niestety nie będzie

- Blaszany
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jak my grali z Piastym to zech napisoł ze jak momy richtich dupny potyncjał to po tak dugij rozłonce z Cichom(jak wszyscy jom nazywajom "naszom świontyniom") C6 musi być połno bez godki,niystety niyboła czyli co?Jest Świontynio,ale wiernych brakło?Abo som wieżoncy niy praktykujoncy ja?Bestosz na spokojnie(acz kolwiek z bolym serca) godom ze terozki połnego stadionu tyz niy bydzieCOBRA pisze: Wstydem bedzie nie zapelnienie Cichej do ostatniego miejsca.

-Ja szpil za pózno
-zimno(jeszcze niydej boże dysc poleci to juz wcale)
zaś som szpil wieza ze zakończy sie pewnym,naszym zwyciynstwym i bydymy sie umacniac w czołowce.
pyRsk

NIEBIESKIE PANEWNIKI !!!
-
- Kontakt:
proponuję jeszcze przy Fornaliku "starring" zamineić na "directed by", zaś przy zawodnikach umieścić "starring".Blaszany pisze:eh.. no tak to jest jak sie na wartko wszyjsko robi ObrazekRudaSlaska7 pisze:Janoszka na plakacie moo byc
...juz poprawione...
ps. sam plakat kapitalny
- Blaszany
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
stary az podłech z wrazeniaBlaszany pisze:"...aktorzy jednego teatru..."...plakat zrobiony z nudów... besto i skład z poprzedniego szpilu.. niy brać tego na poważnie

mistrzostwo swiata
chciolbych takie plakaty widziec na słupach ,na murach

a co do frekwencji,panowie bedzie coraz lepiej.coraz wiecej ludzi zaraza sie Niebieska choroba
Niebieski od uRodzenia
- vinc84
- Kontakt: