[9 kolejka] Odra Wodzisław - Ruch Chorzów
-
- Kontakt:
Teren dla nas na prawdę trudny. Ale myślę, że jak będzie więcej pewności siebie i skuteczności z przodu (Niedzielan, Sobiech) to spokojnie możemy myśleć o zwycięstwie. Odra jest w kryzysie, my na fali, trzeba to wykorzystać, bo nie można sobie pozwolić na stratę punktów z takimi przeciwnikami...Mam obawy, że jak przegramy ten mecz, to wszystko się zacznie u nas sypać...
Optymistycznie i realistycznie zarazem stawiam 2-1 dla Ruchu
Optymistycznie i realistycznie zarazem stawiam 2-1 dla Ruchu

-
- Kontakt:
Ja, to że Wodzisław nie jest dla nas łatwym terenem, wie chyba każdy. Ogólnie oni u siebie są mocni, ale tylko u siebie. Zawsze sie zastanawiam jakim cudem oni siedza dalej w tej Ekstraklasie? Oni ani nie maja dobry "jedenastki" kibiców też nie za wiela tam łazi z tego co sie orientuja! Ale chopy jak w 2012 mo być koniec świata to trzeba ich ograc do tego czasu i mom nadzieja ze to bydzie teraz hehe
ino nie biercie sie tego konca na powaznie ;]
Jademy wszyscy!!

Jademy wszyscy!!

-
- Kontakt:
- DingChavez
- Kontakt:
Ja wychodzę z takiego założenia że jak Niebiescy będą solidnie pracować w sobotę na Bogumińskiej to na pewno wygrają.To że grać potrafią to każdy na tym forum wie.Nie liczę na łatwy spacerek choć wiem że Odrze się ostatnio nie wiedzie dobrze.Po prostu oczekuję że wygrana Ruchu będzie efektem wykonania poleceń trenera.Spokojnie panowie.Mamy tyle umiejętności żeby w końcu wygrać i wywieźć z Wodzisławia komplet punktów 

Bo w Chorzowie i Łodzi jest wiara która łączy kibiców obu miast Ruch i Widzew zawsze razem

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Dla nas w tej chwili najważniejszy jest sobotni mecz. Zajęcia na razie prowadzi Sibik i nie wykluczone, że tak będzie do sobotniego spotkania - potwierdza prezes Odry Ireneusz Serwotka
w tyj sytuacji niy widza innyj opcji niż 3 pkt
Sibik

Sibik

Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!
-
- Kontakt:
Jak to stwierdził Sibik historia zatoczyła wielkie koło
( również rok temu przed meczem z Ruchem objął zespół). Na stałe nie zostanie na pewno, bo nie ma licencji UEFA-Pro. Czyta sie niebiescy.pl i sie wie hehe
[ Dodano: Wto 29 Wrz, 2009 ]
z tego co wiym to ostatni szpil w Wodzisławiu był 30 sierpnia co my przegrali tam 3 - 0

[ Dodano: Wto 29 Wrz, 2009 ]
z tego co wiym to ostatni szpil w Wodzisławiu był 30 sierpnia co my przegrali tam 3 - 0
-
- Kontakt:
jak on prowadzil Odra w meczu z Ruchem 10kwietnia (nie myla sie ?) to wygralimy 3-2 (wtedy Bialek cos byl na zwolnieniu, byla ta akcja z Biskupem)tommy tauzen pisze:Dla nas w tej chwili najważniejszy jest sobotni mecz. Zajęcia na razie prowadzi Sibik i nie wykluczone, że tak będzie do sobotniego spotkania - potwierdza prezes Odry Ireneusz Serwotka
Sibik![]()
widza wszyscy czekaja na 3pkt, jo czekom na ciuchcia po meczu w Wodzislawiu

- west72
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
rzadko sie tu ostatnio udzielom,ale mom nadzieja,że w końcu przełamiemy wodzisławski kompleks i skasujemy 3 ważne punkty.Jak nie teraz to chyba już nigdy
.Chcąc sie utrzymać w czubie tabeli musimy pokonać Odre,mom nadzieja zoboczyć w końcu mecz na wyjeździe kaj RUCH dyktuje warunki a nie czeko na kontra.Momy teraz tako siła w ofensywie,że grzechem jest czekać na to co zrobi słabo Odra.Chca zwycięstwa ,myśla,że wygromy 2:0 

Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA
- czoRny
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
o qrde Sibik
pamiyntocie go jeszcze ?jak sie go przypomna to zas mom hercklekoty!
co do szpilu to ,,trza w to wierzyc jak jo wierza,trza miec wiary pelne serce..." Wodzislaw nom ewidyntnie niy lezy ale niy po to zbiyromy,,1000 za 15 majstra!!!" coby my mieli tam przgerac pra?

co do szpilu to ,,trza w to wierzyc jak jo wierza,trza miec wiary pelne serce..." Wodzislaw nom ewidyntnie niy lezy ale niy po to zbiyromy,,1000 za 15 majstra!!!" coby my mieli tam przgerac pra?

19.11.1947-24.10.2012 R.I.P
http://www.youtube.com/watch?v=DHz_RYOoWo4
http://www.youtube.com/watch?v=DHz_RYOoWo4
- Lutz
- Kontakt:
Rachunek je ganz einfach, wyjdymy jako piyrsi na prowadzynie = wygromy, piyrszo strzeli Odra = remis 

Terozki mocie odpowiedź na pytanie czymu my tam niy poradzymy wygrać, niy musza dodować kogo na wiyrchu cytuja, pra ? Byś sie chopie spamiyntoł i roz niy jechoł, trzi punkty som ważniejsze jak Twój ausflugW zeszlym roku 3 farfocle, dwa lata tymu ściana dyszczu że mi batki przemokły i 2 w plecy za sprawom anginy, 6 lot tymu chyba boł rymis abo bomba, kejś było 4 abo nawet 5, roz było 2-2 jo to wszystko tam przeżył i teroz licza na coś cołkiym odwrotnego.

-
- Kontakt:
nawet 2 razy było 2:2. To drugie mogło się skończyć na 3:2, ale w ostatniej minucie Jamróz w bramkę nie trafił chyba z 6 metrów, a chwilę potem Czyżniewski z niewiadomych (wiadome były takie, że widać było, że za chwilę Ruch strzeli gola na wagę wicemistrzostwa, a to Wisła miała być druga) przyczyn skończył mecz (mimo, że miał doliczyć 2 albo 3 minuty)
Po prostu, klimat wykopek nam nie służy, ale może posłuży Anginie
Po prostu, klimat wykopek nam nie służy, ale może posłuży Anginie

Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
spoko, mój bilans wyjazdów jest na dużym +Lutz pisze:Rachunek je ganz einfach, wyjdymy jako piyrsi na prowadzynie = wygromy, piyrszo strzeli Odra = remis![]()
Terozki mocie odpowiedź na pytanie czymu my tam niy poradzymy wygrać, niy musza dodować kogo na wiyrchu cytuja, pra ? Byś sie chopie spamiyntoł i roz niy jechoł, trzi punkty som ważniejsze jak Twój ausflugW zeszlym roku 3 farfocle, dwa lata tymu ściana dyszczu że mi batki przemokły i 2 w plecy za sprawom anginy, 6 lot tymu chyba boł rymis abo bomba, kejś było 4 abo nawet 5, roz było 2-2 jo to wszystko tam przeżył i teroz licza na coś cołkiym odwrotnego.
Odkond wrócili my do elity gerhat był w Grdozisku największe zwycięstwo Ruch gaste , dwa razy w Lubinie - dwa zwycięstwa, Kilece 2-0, Widzew 1-0, rymis w Sosonowcu, rymis i zwycięstwo w Bytomiu. O wygranym PP na WIśle niy wspomna. Chyba ino jedne zwycięstwo na wjeździe co nie było mie to te na Arce. Tukej mosz reguła, dobry wynik na wyjeździe ino z gerhatym.

W wodzisławiou niystety żodne reguły nie działajom

-
- Kontakt: