Edward Lorens trenerem Dospelu Katowice

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
WOJTEKK

#16 Post autor: WOJTEKK » 13 cze 2003, o 16:14

jezeli tak bedzie to niech ktos w logiczny sposób wytłumaczy jak to jest Mandrysz,który posłał nas do II ligi wylatuje dopiero po sezonie a trener GKS-y który doprowadza druzyne do pucharów tez wylatuje po sezonie,no chyba ze miał zrobic majstra dla Katowic :roll: i dlatego go zegna sie( murzyn zrobił swoje murzyn moze odejsc)

STING_RULEZ

#17 Post autor: STING_RULEZ » 13 cze 2003, o 17:54

Moim zdaniem młody Dziura zaczyna działać, jak "Magnat", tylko tamten najpierw zbudował potęge klubu, która była ciężka do zburzenia i wtedy sobie mieszał. Młody zrobił ledwie kruche fundamenty pod stworzenie mocniejszego klubu, a już miesza. Z dobrze poinformowanych źródeł wiem jednak, że żadnego Lorensa na Bukowej dziś nie było, a hasła to podpuszczanie prasy. Ale za to młody Dz. ma wiele innych pomysłów głupkowatych . Co do zawodników Ruchu to wsparciem w Pucharach z Waszej obecnej kadry to bez urazu, ale mógłbybyć jedynie Bizacki.

Muerte

#18 Post autor: Muerte » 13 cze 2003, o 17:55

Jak to bedzie okaze sie w najblizszym czasie jakos nie wierze w zmiane trenera... a jeszcze mniej wierze w bajeczki pisane przez niektorych na naszym forum... chyba dziennikarze lubia pisac o GieKSie bo caly czas jest o nas glosno... najpierw sponsor, potem gajtkowski, teraz sie udalo za***iscie zakonczyc sezon to teraz troche afer nwu trza poszukac... najpierw zmienimy trenera, potem pewnocaly sklad zmienimy by na koncu Dziurowicz zrezygnowal a naszym prezesem zostal Boniek :lol:

WEA_boy

jesli

#19 Post autor: WEA_boy » 13 cze 2003, o 18:10

Jesli to prawda to kompletny bezsens Zurek doprowadzil dospelowcow do PUEFA i maja go zmieniac?? a Lorensa zawsze szanowalem wkoncu nie malo zdzialal z ruchem (UEFA) no ale prawda jest taka ze liczy sie tylko kasa... i tam gdzie wiecej dadza tam pojdzie...

Obrazek

USH
Kontakt:

#20 Post autor: USH » 14 cze 2003, o 09:10

I słowo stało sie ciałem,Lorens w gieksie,nieżle zurka wyruchali

USH
Kontakt:

#21 Post autor: USH » 14 cze 2003, o 09:10

I słowo stało sie ciałem,Lorens w gieksie,nieżle zurka wyruchali

Tomasz_W

#22 Post autor: Tomasz_W » 14 cze 2003, o 09:21

najlepszy jest komentarz z dzisiejszej GW:

BACZ TAKŻE

• Edward Lorens będzie trenerem Dospelu Katowice? (13-06-03, 23:00)

Paweł Czado 13-06-2003, ostatnia aktualizacja 13-06-2003 17:50

Edward Lorens jest jednym z najbardziej zasłużonych ludzi dla śląskiej piłki w ostatnich latach.

W Górniku Zabrze cieszą się, że jako wiceprezes przez osiem miesięcy 2002 roku wykonał na Roosevelta kawał dobrej roboty i zostawił klub dopiero dla arcysławnego Anorthosisu Famagusta.

W Ruchu Chorzów doceniają, że pod koniec kwietnia zgodził się zostać trenerem targanych kryzysem "niebieskich". Co prawda tylko przez jeden dzień, bo nazajutrz zrezygnował, ale najważniejsze, że choć przez chwilę dał fanom Ruchu odrobinę nadziei. Sugestia, że Lorens zrezygnował po sprawdzeniu, że do Ruchu nie spłyną obiecane przez działaczy pieniądze, jest oburzająca. Bo dla pana Edwarda pieniądze wcale nie są najważniejsze. On po prostu kocha piłkę i się na niej zna.

W Katowicach już wkrótce się o tym przekonają.

AndRe
Kontakt:

#23 Post autor: AndRe » 14 cze 2003, o 10:18

Niech tylko wezmie Jamroza i Narwojsza :mrgreen:
No i swojego utalentowanego syna Lorensa juniora.

Jezeli w/w zawodnicy zasila GKS to wiem jak stawiac w profesionalu(czy jak sie to tam pisze :wink: na ich mecze w pucharach :mrgreen:

Piter

#24 Post autor: Piter » 14 cze 2003, o 11:57

Zapraszam :lol:

Ty jeszcze nigdy nie wygrałeś w Profie, więc jestem spokojny hehe

venti

#25 Post autor: venti » 14 cze 2003, o 12:45

je*** dziure hujowe sa jego decyzje
:evil:

PORTER2003

#26 Post autor: PORTER2003 » 14 cze 2003, o 23:40

LORENSA TEGO ŚMIERDZIELA NIKT NA BUKOWEJ NIECHCE BO ŚMIERDZI ON JAK WY.A CO DO WOSIA Z TEGO CO MI WIADOMO MA ON Chorzów W du***,WIĘC KOSZULKE GKS MOŻE NOŚIĆ Z GODOŚCIĄ. A CO DO TEGO CIULA CO NAPISAŁ ŻE W GKS ZAWODNICY GRAJĄ TYLKO DLA PIENIĘDZY TO PRZYPOMNI SOBIE POJEBIE SYTUACJE Z ROKU I WIĘCEJ WTEDY NASI MIELI CIENUTKO Z KASĄ ALE GRALI DLA GKS BO GRA DLA NAS DO DLA TYCH ZAWODNIKÓW ZASZCZYT I WIELKI HONOR.
ŚRUTWA NA TRENERA RUCHU A WTEDY 3LIGA HEHEHEHEHEHEHEHEHEHE

ruchfans
Kontakt:

#27 Post autor: ruchfans » 15 cze 2003, o 00:21

PORTER2003 pisze:LORENSA TEGO ŚMIERDZIELA NIKT NA BUKOWEJ NIECHCE BO ŚMIERDZI ON JAK WY.A CO DO WOSIA Z TEGO CO MI WIADOMO MA ON Chorzów W du***,WIĘC KOSZULKE GKS MOŻE NOŚIĆ Z GODOŚCIĄ. A CO DO TEGO CIULA CO NAPISAŁ ŻE W GKS ZAWODNICY GRAJĄ TYLKO DLA PIENIĘDZY TO PRZYPOMNI SOBIE POJEBIE SYTUACJE Z ROKU I WIĘCEJ WTEDY NASI MIELI CIENUTKO Z KASĄ ALE GRALI DLA GKS BO GRA DLA NAS DO DLA TYCH ZAWODNIKÓW ZASZCZYT I WIELKI HONOR.
ŚRUTWA NA TRENERA RUCHU A WTEDY 3LIGA HEHEHEHEHEHEHEHEHEHE
ku*** gościu, nie wiem skąd Wam się wzieło to hasło "[ale ze mnie gangster netowy ;( ]" ale przypomnij sobie gdzie jeszcze całkiem niedawno nie było ciepłej wody, i to nie jest żadna bzdura bo sam tego doświadczyłem grając przy bukowej mecz z juniorami (musieliśmy się kąpać po powrocie do Mikołowa u siebie), jak się tam wejdzie do tego klubu to ku*** grzyb na każdej ścianie, nie mówiąc już o tym jak wyglądają szatnie na górnym piętrze, skandal po prostu. Po drugie Ci piłkarze grają dla siebie i graliby tak samo jak grają nawet w GKS-ie Pierdziszewo Górne. A od Śrutwy się od***rdol bo ten je***y dospel takiego człowieka jak Mario w Ruchu to nie ma. A tak pozatym to jestem ciekaw czy jest jakaś inna drużyna, z którą ten dospel ma tak za***iste derby ja z nami.

malolat

#28 Post autor: malolat » 16 cze 2003, o 11:00

Co krew to krew i mlody Dziurowicz duzo odziedziczyl po starym bo robic takie glupoty zatrudniac nowego trenera gdy stary byl dobrym fachowcem ,ale moze Zurek zgodzi sie przyjsc do nas ( tak sobie napisalem , pomarzyc wolno).
Podobnie postapiono w Groclinie gdzie Kaczmarek stworzyl zespol od podstaw a tu mu wymowienie wreczyli oj ci prezesi to nie maja za grosz oleju w glowie !

niebieski78

#29 Post autor: niebieski78 » 16 cze 2003, o 13:50

Zurek u nas ?!! to juz przerabialismy -nie dziekuje!!!!!!

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#30 Post autor: 19r20 » 23 cze 2003, o 13:51

od dawna było wiadomo że dla lorensa liczy się tylko kasa

szkoda mi Żurka i Kaczmarka bo wyjabano ich równo

lorens był dla mnie symbolem Ruchu ale teraz tylo kasa kasa i kasa

je*** chłopców dospelowców

ODPOWIEDZ