Oczekiwania i pomysły kibiców

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#16 Post autor: Scypion » 13 lip 2009, o 16:49

kempes69 pisze:Ludzie nie cierpią ulotek za wycieraczkami i w skrzynkach pocztowych,dobre miejce to koszyk w supermarkecie .
Ludzie w ogole nie cierpia ulotek. Z reguły reklamuja jakies gowno - smieszne szkółki, kursy, językowe, kredyty... i ląduja w hasioki 5 metrów od miejsca znalezienia. Lepiej juz zainwestowac w reklama na bilbordach luba na przystankach. Jezeli juz. Moim zdaniem calo akcja ulotkowo plakatowo idzie sie o rzic rozczaś, zeby wzrosla frekwencja musi byc moda łażenio na Ruch, nie pojscie na mecz powinno w niebieskich miastach być obciachem. Kibice musza wywierac presja spoleczno na tych co nie laza, a juz zwlaszcza na tych co lubia sie obnosic w barwach ale zmiast na mecz wolom iśc do szynku

jaca22
Kontakt:

#17 Post autor: jaca22 » 16 lip 2009, o 14:25

Wielu kibiców w opisach swoich profili ma wpisaną "prośbę" o dymisję naszej "Isaury" .Baba jednak jak się ostatnio dowiedziałem ma nas w du*** i nie zamierza podać się do dymisji podobnie Klimek dobrodziej nie pozwoli jej wyrzucić . Jak widać może rządzić u nas Sobstyl i racje kibiców oraz dobro klubu nie ma tu nie do rzeczy bo ważniejsze są pieniądze w naszym przypadku Klimka i wyprowadzenie jak największej ich ilości przed opuszczeniem klubu bo to wcześniej czy pózniej nastąpi a temat "Oczekiwania" to my sobie możemy a muzom pisać. Przestałem wierzyć w dobre intencje Klimka.
Ja już nie oczekuję ,nie mam nadziei i nie proszę. Ja żądam dymisji Pani Sobstyl przed sezonem 2009/2010.
Ostatnio będąc w Gliwicach widziałem samochód przejeżdzający przez to miasto z napisem "Koza won z Piasta" . Wiem ,nie należy kopiować pomysłów innych ale może coś w tym stylu należało by zrobić?
A tak na marginesie Kożmiński ma w du*** kibiców Piasta i nasza "Isaura " ma nas tak samo w du***. Piłka nożna idzie z postępem a postęp przejawia się tym ,że my mamy płacić za bilety i trzymać mordy na kłódkę .
SOBSTYL Cwaniaro WYNOCHA!!!!!!!!!!!!!!
KLIMEK JUŻ Ci nie wierzę

Awatar użytkownika
19flasteR20
Kontakt:

#18 Post autor: 19flasteR20 » 20 lip 2009, o 18:07

jaca22 pisze:Wielu kibiców w opisach swoich profili ma wpisaną "prośbę" o dymisję naszej "Isaury" .Baba jednak jak się ostatnio dowiedziałem ma nas w du*** i nie zamierza podać się do dymisji podobnie Klimek dobrodziej nie pozwoli jej wyrzucić . Jak widać może rządzić u nas Sobstyl i racje kibiców oraz dobro klubu nie ma tu nie do rzeczy bo ważniejsze są pieniądze w naszym przypadku Klimka i wyprowadzenie jak największej ich ilości przed opuszczeniem klubu bo to wcześniej czy pózniej nastąpi a temat "Oczekiwania" to my sobie możemy a muzom pisać.
no jo tyz mom oczekiwanie na zmiana ostatnio w strukturach!! Rezygnacja prezes oczekiwano jest w zdecydowanej wiykszosci kibicow i działaczy byłych[kierzy widza wiela niedociagniec marketingowo/organizacyjnych] oraz ludzi co zalezy na dobRu RUCH-u! :zdegustowany: . Mom gdzies co ona mysli ona mo "0" honoru!!! Ruchy na stołku pRezesa musza nastapic bo jak pogodzic kosmetyczke z klubem kieremu cza oddac 100% seRca a nie ino pora godzin :wstyd: !!!

ODPOWIEDZ