a moze troche realistycznego myslenia???Ama pisze:Panowie trocha optymizmu trzeba , może coś zagromy stawiom na remis bramkowy 1-1 albo 2-2

4-0 Lech nas rozjedzie...

takie pisanie jest właśnie bezsensu chodzi mi o ten ŁKS, mecz meczow nie równy, tak jak pisałech o meczu z Legią to samo uważom tutaj, wygrać oczywiście że możemy, bo każdy może wygrać z każdym, ale nie piszmy, że nie wiadomo jak pyry sa słabe a my mocni i nie porównywajmy jakiś meczy bo nie wiem czym się sugerujesz tym meczezm Lech Łks, miałem okazje go cały oglądać i w życiu bym nie napisał, że Lech fartownie zremisował czy skuli jakiegoś gapiostwa, to Łks miał kupe fartu i świetnie bronił Wyparło, bo jakby se tak popatrzeć i wziąć odpowiedni łańcuszek to powinniśmy wygrać z Lechem conajmniej 20 do jaja.Tomasz pisze:jo by Barana dol na srodek obrony Grzybka na srodek a Kicaja na prawe skrzydlo, zamiast Jeziera- Janoszka? i je dobrze!... chopcy jo by niy dramatyzowol Lech niy jest w jakis super formie mo spadek teraz i jest do ogrania lks- zremisowal a dugo prowadzil, dopiero w koncowce wlecialo na 1-1 i to skuli gapiostwa! z Lechym trzeba grac spokojnie na 0 z tylu bez za wielkiego respesktu bo to niy jest Barcelona! jo licza ze bydzie niyspodzianka... Pan Gerard dostanie od druzyny drugi prezent trocha spozniony ale chyba wiynkszy wartosci!
Ariel nie gro bo juz mo za duzo kartek?!?!?! pisze:Lech Poznań - Ruch Chorzów, godz. 17:00, sędzia: Adam Kajzer (Rzeszów). Jak sie nie myla to sedziowol ostatnio szpil Lecha z Wisla i z tego co bylo widac nie pi***oli sie z faulami ino ciepie kartkami wiec oby ino Ariel niegrol bo 10 zas skonczymy szpil .A tu malo info onim .W obecnym sezonie sędzia Kajzer prowadził 13 spotkań, w których pokazał trzydzieści jeden żółtych i trzy czerwone kartki. Podyktował również trzy rzuty karne. http://www.90minut.pl/sedzia.php?id=99&id_sezon=73
Dokładnie tak myślę, to samo pisałem przed meczem z pyrami w Chorzowie. Fabus jest bardzo ważny, jego podstawowe zadanie polega na wymęczeniu obrońców (dużo biegania, przepychania, walki w ręcz), w drugiej połowie jakaś kontra na pewno wyjdzie. Rzecz oczywista, pilnujemy tyłów, Stilic i Lewandowski biegają z plastrami. Bedzie dobrze.19_kRzysiek_20 pisze:na miejscu trenera zagrałbym tak jak z Legią , długie piłki ( dokładne )na Fabusa ten albo przyjmuje je , zeby był fulowany i strzelamy na bramke z pobliża pola karnego ( Brzyski , Balaz) albo ( Grodzicki na siłe) , albo Fabus przedłuża pilki na Zająca a ten leci w ciemno na brame.
Trzeba zagrać bezbłędnie w obronie
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], heli, pko i 35 gości