ŚRUTWA NA PREZESA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
malolat

#16 Post autor: malolat » 9 cze 2003, o 12:39

Ludzie srutwa na prezesa niech juz lepiej gra w klubie a nie bierze sie za prezesure ! Na tym stanowisku niech zasiadzie ktos taki jak Piechniczek ktory ma olbrzymie doswiadcznie !

Viro

#17 Post autor: Viro » 9 cze 2003, o 14:59

doswiadczenie w czym???

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#18 Post autor: radzion » 9 cze 2003, o 15:25

a ja bym chcial tak:
bezdyskusyjnie na trenera JUrka Wyrobka,jak nie on to nikt nie wyciagnie nas z tego bagna w ktore wpadlismy a poza tym marzy mi sie powtorka z poprzednich spadkow

dlaej:
prezes- tu bym widzial jednka Edwarda Lorensa--facet nie da sobie w kasze dmuchac i to jest najwazniejsze!!!a jako jego zastepce,pomocnika czy jak tam sie to zwie bym chcial Maria!!poza tym Mario jeszcze normalnie by mogl grac a przy okazji byc lacznikiem miedzy klubem a kibicami!!!
wszystko fajnie sie pisze,ale czy to jest realne????????poczekamy zobaczymy!!

WEA_boy

:)

#19 Post autor: WEA_boy » 10 cze 2003, o 22:49

a jest takie cos albo raczej taki ktos jak GRAJACY PREZES?? hehe jak tak to popieram :] :wink:

Awatar użytkownika
Schlesien
Kontakt:

#20 Post autor: Schlesien » 10 cze 2003, o 23:45

WEA_boy pisze:a jest takie cos albo raczej taki ktos jak GRAJACY PREZES?? hehe jak tak to popieram
Bodajze w Ceramice Stasiak Opoczno, prezesem jest pan... Stasiak. Nnie jestem pewny czy on jest akurat w tym klubie, ale na 100% jest grajacym prezesem!

USH
Kontakt:

#21 Post autor: USH » 11 cze 2003, o 08:43

I naewt ostatnio gola strzelił :D

WEA_boy

#22 Post autor: WEA_boy » 11 cze 2003, o 21:34

malolat pisze: Ludzie srutwa na prezesa niech juz lepiej gra w klubie a nie bierze sie za prezesure ! Na tym stanowisku niech zasiadzie ktos taki jak Piechniczek ktory ma olbrzymie doswiadcznie !

a moze wlasnie nie jest potrzebne doswiadczenie a mloda krew hehe i nowoczesne i aktualne spojrzenie na pilke... a Srutwa RUCH zna bardzo dobrze.. a piechniczek???:-/ hehe

ODPOWIEDZ