ŚRUTWA NA PREZESA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- radzion
- Kontakt:
a ja bym chcial tak:
bezdyskusyjnie na trenera JUrka Wyrobka,jak nie on to nikt nie wyciagnie nas z tego bagna w ktore wpadlismy a poza tym marzy mi sie powtorka z poprzednich spadkow
dlaej:
prezes- tu bym widzial jednka Edwarda Lorensa--facet nie da sobie w kasze dmuchac i to jest najwazniejsze!!!a jako jego zastepce,pomocnika czy jak tam sie to zwie bym chcial Maria!!poza tym Mario jeszcze normalnie by mogl grac a przy okazji byc lacznikiem miedzy klubem a kibicami!!!
wszystko fajnie sie pisze,ale czy to jest realne????????poczekamy zobaczymy!!
bezdyskusyjnie na trenera JUrka Wyrobka,jak nie on to nikt nie wyciagnie nas z tego bagna w ktore wpadlismy a poza tym marzy mi sie powtorka z poprzednich spadkow
dlaej:
prezes- tu bym widzial jednka Edwarda Lorensa--facet nie da sobie w kasze dmuchac i to jest najwazniejsze!!!a jako jego zastepce,pomocnika czy jak tam sie to zwie bym chcial Maria!!poza tym Mario jeszcze normalnie by mogl grac a przy okazji byc lacznikiem miedzy klubem a kibicami!!!
wszystko fajnie sie pisze,ale czy to jest realne????????poczekamy zobaczymy!!
- Schlesien
- Kontakt:
-
- Kontakt:
malolat pisze: Ludzie srutwa na prezesa niech juz lepiej gra w klubie a nie bierze sie za prezesure ! Na tym stanowisku niech zasiadzie ktos taki jak Piechniczek ktory ma olbrzymie doswiadcznie !
a moze wlasnie nie jest potrzebne doswiadczenie a mloda krew hehe i nowoczesne i aktualne spojrzenie na pilke... a Srutwa RUCH zna bardzo dobrze.. a piechniczek???:-/ hehe