Rygor - pisac i odpowiadac moga tylko zarejstrowani

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
42na

#16 Post autor: 42na » 4 cze 2003, o 17:11

No wreszcie!!! Dzienka Bogu ...eeeh Adminowi :wink:
Uważom że wszystkie tu znajdujące sie fora powinny byc ino dla zameldowanych (zalogowanych), oczywyście oprócz przeglondania tematów.

P.S.: jakoś trudno sie do tego przyzwyczaić że gromy nastempny sezon w drugiej lidze.

bolo23

#17 Post autor: bolo23 » 5 cze 2003, o 20:06

efektem tej blokady jest liczba bodajze 26 nowozarejestrowanych uzytkownikow w ciagu jednego dnia (pewnie rekord). Jednak nie wydaje mi sie, zeby ci forumowicze byli w przyszlosci zbyt aktywni - im zalezy tylko na napisaniu 1- 2 postow, po czym ich nastepna wizyta nastapi moze za pol roku (w miedzyczasie zapomna haslo) - spojrzcie jak oni sie w wiekszosci rejestruja (nawet miasta nie wpisza...). I co oni wnosza na forum?? - nic - sa to po prostu ci sami GOSCie, ktorych tak wszyscy opierdzielacie.
Osobiscie mysle, ze to forum powinno byc dostepne dla kazdego - ale powoli zmieniam zdanie, gdyz to co sie tu dzieje powoli zaczyna przypominac "burdel" - nie bede pisal czemu, bo juz to tez Wy zrobiliscie czesciowo.
Ale decyzja nie nalezy do mnie...

WEA_boy

wreszcie

#18 Post autor: WEA_boy » 6 cze 2003, o 21:18

wkoncu ktos pomyslal :] :twisted: :) NIEBIESKIE OPOLE!!!!!!

huta

#19 Post autor: huta » 6 cze 2003, o 21:56

moje zdanie jest podobne do zdania Bolo23. Efektem tego będzie większa liczba uczestników forum. Liczba bezsensownych postów zmniejszy sie nieznacznie bo gość, który bardzo chce sobie pokurwować zarejestruje sie i to zrobi!

pozdRo

Viro

#20 Post autor: Viro » 6 cze 2003, o 22:16

mi sie wydaje ze ci zarejestrowani to wlasci ci wszyscy wczesniej niezidentyfikowani goscie:) :lol:

Marcin Niebieski

#21 Post autor: Marcin Niebieski » 7 cze 2003, o 12:31

Jednak Admnin powinien zablokowac wszystkie fora moim zdaniem. jak jakis pajac nie bedzie mogl swoich bluzgow napisac na "Ruch Chorzow" to napisze na "po meczu"... I po co to :?

slawion

#22 Post autor: slawion » 10 cze 2003, o 18:23

Pozdrawiam z Bielska :lol: Jestem u Was zarejestrowany już jakiś czas i nigdy żadnych bluzgów nie wpisywałem :!: Ale faktycznie czytając wasze forum można znaleźć wiele postów niezbyt przychylnych :( Już w następnym sezonie będziemy mieli okazję się spotkać i szczerze powiem , że takiemu klubowi jak wasz życzę tylko rocznego pobytu w drugiej lidze :wink:

ODPOWIEDZ