No to spadliśmy
-
- Kontakt:
Dla nas kibiców Ruchu ten spadek jest smutny,mam nadzieje ze za rok powrócimy do Ekstraklasy !!!!! Na to juz nic nie poradzimy szkoda że nasi piłkarze zaczeli grać dopiero na koniec,ale przynajmniej wiemy że nie zapomnieli jeszcze gry w piłke !!! A co do Górnika to dziękuję im za to że walczyli do końca w Jaworznie,bo było widać że chcieli ten mecz wygrać!!!
CAŁE MOJE ZYCIE TO GKS KATOWICE
Niezyczyłem wam spadku ale sie stało życze wam na nastepny sezon powrotu do ekstraklasy bo jak wszyscy wiedą w kraju niema lepsych derbów w Polsce jakimi są GKS RUCH !!!! 

- wojt
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Czytałem wszystkie słowa otuchy i wsparcia kibiców z Zabrza, Szczecina,Katowic,Krakowa, Warszawy, Poznania, Łodzi na stronie głównej i z łzami w oczach zastanawiam sie dlaczego mój Ruch znowu bedzie na drugim planie i w tle rozgrywek o Mistrzostwo Polski. Choć od dawna przypuszczałem że polityka klubu prowadzi nas na samo dno to miałem w sobie te iskierke nadzieji i optymizmu. Dzisiaj zgasła bezpowrotnie. Moze dla urodzonych optymistów nie jest to dzień tak straszny i bez leku spogladaja w przyszłosc Ruchu, dla mnie natomiast jest to jeden z najgorszych dni, jestem załamany, smutny, z żalu na***any....
-
- Kontakt:
jestem zalamany, mam lzy w oczach....
Brawa dla Gornika za ambitna postawe, bylem na meczu - wudzialem live - pierwsza polowa za***ista - tylko ten pi***olony Radler - na fotach mam jak go Probierz je*** przy zejsciu do szatki - po przerwie juz nie wyszel - znow ktos pisal ze ten ch** nas nienawidzi....
Probierze - wg. mnie gracz meczu - za ambicje.
Kilku zaboli tez walczylo niemilosciernie - ale co z tego jak sie skocnzylo 1:1. Od utrzymania dzielilo nas 2-3 minuty w meczu z Szxczakowa lub Groclinem, 20 minut z Legia itp itd... - tak samo mozna powiedziec ze 1 karny mniej z tych chyba 10 na runde wiosenna. Miejmy nadzieje - ze odbuijemy sie tak jak GKS lub Lech.... ku*** ZARZAD wy***rdalac ! MANDRZYSZ WYP{IERDALAJ trenerku pajacyku zarzadu ku*** mac !
Co do Rogali - nie mam sprecyzowanego zdania - chce zeby wy***rdalal - ale jak zamiast niego ma przyjsc jakis ku*** Gondor - to niech lepiej zostanie Rogala.... Ide spac juz na***any - samemu - na smutno.....
Brawa dla Gornika za ambitna postawe, bylem na meczu - wudzialem live - pierwsza polowa za***ista - tylko ten pi***olony Radler - na fotach mam jak go Probierz je*** przy zejsciu do szatki - po przerwie juz nie wyszel - znow ktos pisal ze ten ch** nas nienawidzi....
Probierze - wg. mnie gracz meczu - za ambicje.
Kilku zaboli tez walczylo niemilosciernie - ale co z tego jak sie skocnzylo 1:1. Od utrzymania dzielilo nas 2-3 minuty w meczu z Szxczakowa lub Groclinem, 20 minut z Legia itp itd... - tak samo mozna powiedziec ze 1 karny mniej z tych chyba 10 na runde wiosenna. Miejmy nadzieje - ze odbuijemy sie tak jak GKS lub Lech.... ku*** ZARZAD wy***rdalac ! MANDRZYSZ WYP{IERDALAJ trenerku pajacyku zarzadu ku*** mac !
Co do Rogali - nie mam sprecyzowanego zdania - chce zeby wy***rdalal - ale jak zamiast niego ma przyjsc jakis ku*** Gondor - to niech lepiej zostanie Rogala.... Ide spac juz na***any - samemu - na smutno.....
- radzion
- Kontakt:
no coz stalo sie!!nie ma co sie zalamywac i dlugo to rozpamietywac bo mozemy skonczyc jak stomil i slask!!!
jedno co powiem to to ze musimy wziasc przyklad z gieksy!!!!oni tez spadli,przebudowali wszystko, i co?awansowali w nastepnym sezonie!!lechowi spadek tez na dobre wyszedl!miejmy nadzieje ze i nam to zrobi!!!
teraz dopierosie okarze kto z kiicow jest na dobre i na zle z ruchem!!!
panowie trza budowac manschaft na drugo liga!panu rogali ttrza podziekowac,zreszta zobaczymy czy jest wiarygodny!!!!
meczu gornika nie widzialem wiec sie nie wypowiadam,ale z tego co widze to naprawde walczli i szczerze mowiac jestem tym mile zaskoczonym,choc co do wyniku to zaraz moglbym poszukac gdzie mojego wczesniejeszgo postu o tym ze mecz sie skonczy wynikiem 1-1 a 1 bramke strzeli gornik
no to co:BOJCIE SIE CHAMY ZA ROK DO LIGI WRACAMY!!!1
jedno co powiem to to ze musimy wziasc przyklad z gieksy!!!!oni tez spadli,przebudowali wszystko, i co?awansowali w nastepnym sezonie!!lechowi spadek tez na dobre wyszedl!miejmy nadzieje ze i nam to zrobi!!!
teraz dopierosie okarze kto z kiicow jest na dobre i na zle z ruchem!!!
panowie trza budowac manschaft na drugo liga!panu rogali ttrza podziekowac,zreszta zobaczymy czy jest wiarygodny!!!!
meczu gornika nie widzialem wiec sie nie wypowiadam,ale z tego co widze to naprawde walczli i szczerze mowiac jestem tym mile zaskoczonym,choc co do wyniku to zaraz moglbym poszukac gdzie mojego wczesniejeszgo postu o tym ze mecz sie skonczy wynikiem 1-1 a 1 bramke strzeli gornik
no to co:BOJCIE SIE CHAMY ZA ROK DO LIGI WRACAMY!!!1
-
- Kontakt:
- Patton
- Kontakt:
Re: No to spadliście
Na dwa mecze w sezonie Ruch przgrał 4 razy ze szczakowianka!!
1. 6:2 na wyjezdzie (swietny debiut trenera Mandrysza)!!
2. remisujac 1:1 u sibie (grajac w przewadze jednego zawodnika)!!
3. Gdy Szczakowianka Zremisowała z LEGIA (przy okazji Legia nie gra w
Pucharach)!!
4. Gdy Szczakowianka Zremisowała z GÓRNIKIEM(przy okazji RUCH nie gra w I LIDZE!!!)!!
Szkoda mi Was ale jak pisze wiekszosc osob - zmienice ZARZAD i psedoDZIALACZY
1. 6:2 na wyjezdzie (swietny debiut trenera Mandrysza)!!
2. remisujac 1:1 u sibie (grajac w przewadze jednego zawodnika)!!
3. Gdy Szczakowianka Zremisowała z LEGIA (przy okazji Legia nie gra w
Pucharach)!!
4. Gdy Szczakowianka Zremisowała z GÓRNIKIEM(przy okazji RUCH nie gra w I LIDZE!!!)!!
Szkoda mi Was ale jak pisze wiekszosc osob - zmienice ZARZAD i psedoDZIALACZY
-
- Kontakt:
Wielki szacunek dla M Probierza kto byl na meczu ten widzial gdyby mogl to by wsiokom poprostu wpierdolil-wszystkim!!! ech... kolejny wychowanek ktory z niemiec wrocil z kontuzja i Ruch sie na niego wypiol ... te serce do gry ... Rogala przegrales ty i to twoje cale je***e stowarzyszenie !!! wystrczylo pogoni dac 5 tys (twoja jedna cala pensja) zeby pozegnac lige z klasa ale bales sie konfrontacji z kibicami odejdz nieudaczniku i przestan mydlic oczy ze Ruch sobie bez ciebie nie poradzi ! to ty jestes niczym bez naszego klubu!
SPADLISMY TYLKO I WYŁACZNIE NA WŁASNE ZYCZENIE,mozemy dziekowac Górnikowi za gre,ale gdzie sa punkty za Widzew ? Polonie ? Jaworzno ? teraz trzeba wziasc sie w garsc i na przyszły sezon zawitac w I LIDZE, oczywiscie bez rogali z nowym prezesem zarzadem i trenerem I PRZEDEWSZYSTKI Z ZAWODNIKAMI KTÓRZY CHCA DOPROWADZIC KLUB DO PIERWSZEJ LIGI Z NIEBIESKIM SERCEM