pozegnanie ?!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Gość

#16 Post autor: Gość » 2 cze 2003, o 20:59

Mam nadzieje, że się utrzymacie w lidze, bardzo wam tego zycze 8)
Pozdro od Widzewa 8)

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#17 Post autor: vahanara » 2 cze 2003, o 21:13

Trzeba wjechać do szatni, zablokować dzrzwi szczakowianki i wytrzymac 15 min, potem walkower dla górnika i niebiescy zostają w lidze dzieki kibolom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

NONSERVIA

OCZEKUJEMY

#18 Post autor: NONSERVIA » 2 cze 2003, o 21:18

ruch pisze:trzeba zrobic zadyme w jaworznie to moze bedzie walkower

CIEKAWE CZY KTOŚ PRZYJEDZIE, ZAISTE ŚWIETNYCH MACIE KOPACZY, ŻE W TAK WAŻNYM DLA WAS MOMENCIE ONI JADĄ DO NAS DOPINGOWAĆ ŻABOLI. POGRATULOWAĆ

ja

NIE MA TAKIEJ OPCJI

#19 Post autor: ja » 2 cze 2003, o 21:21

życzę utrzymania w lidze,nie ma opcji ligi bez RUCHU, trzymam kciuki za Was , :D kibic WISŁY :D :D :D

HOOLS

#20 Post autor: HOOLS » 2 cze 2003, o 21:35

BARDZO BYCH CHCIOL ZEBY JUTRO NA STADIONIE BYLI KIBICE I PILKARZE I DZIALACZE TAK JAK BRZOZA WSPOMINOL I ZEBY MY WSPOLNIE CZEKALI NA WYNIK Z JAWORZNA I POZEGNALI SIE Z NASZYMI PILKARZAMI

stan01

#21 Post autor: stan01 » 2 cze 2003, o 22:11

Czytajac niektore posty, odnosze wrazenie, ze co poniektorym to dokumentnie odbilo. Nie bede wskazywal o kogo chodzi, ani uzasadnial.
Pierdolnijcie sie sami w leb!.
Pozdrowienia: stan01

Radzio

I'M BLUE

#22 Post autor: Radzio » 3 cze 2003, o 10:31

Wszyscy HUUURA do Jaworzna!! A po ch..??? Karty zostały rozdane!!! Najrozsądniejsze rozwiązanie jest z tym przyjazdem na Cichą i tam czekać na wynik. A potem po ewentualnym pozytywnym dla nas wyniku ŚWIĘTOWANIE :twisted: :twisted:

Tomek z Rudy Sl.

#23 Post autor: Tomek z Rudy Sl. » 3 cze 2003, o 10:46

dzisiaj pewny remis....Zabole nas olewaja i spadamy.....Zabraklo 3 pkt..... :cry: :evil: :cry: :evil:

Morris
Kontakt:

#24 Post autor: Morris » 3 cze 2003, o 11:31

telebim, działacze i piłkarze na trybunie nasłuchujący wiesci z Jaworzna??? ktoś tu jest bardzo naiwny.
założę się,że naszych pseudodziałaczy fakt że nie będzie meczu z Pogonią baaaaardzo ucieszył...... :twisted: :evil:

Tomasz_W

#25 Post autor: Tomasz_W » 3 cze 2003, o 12:02

Stadion Ruchu bedzie wieczor zamkniety, zero telebimu, pilkarze i dzialacze moze pojada na wlasna reke do Jaworzna.
Wlasnie trwa trening a po nim pilkarze maja wolna reke co robic...
Szkoda ze Pogon nie przyjechala - ale jak sie ma takiego po***rdolonego ch*** prezesa Gondorka to wypada tylko wpolczuc. Aha - jak dostaniemy sie do barazy - pierwszy mecz na wyjezdzie gramy 14.06 w sobote i rewanz u nas 21.06 tez w sobote.

Info jest pewne.

Viro

#26 Post autor: Viro » 3 cze 2003, o 13:00

masz racje morris na reke im to ze nie ma szpilu
bo mogloby byc naprawde ciekawie:)

Gość

#27 Post autor: Gość » 3 cze 2003, o 13:56

Panowie napewno pojedzie nas dzis sporo osob do Jaworzna najprawdopodobniej na wlasna reke zachecam wrzystkich niezdecydowanych bedziemy napewno na przeciw glownej trybuny CALY MECZ MILCZYMY I TAK BEDZIE CIEKAWIE CIOTY NIECH SIEDZA W DOMU !!

Gość

#28 Post autor: Gość » 3 cze 2003, o 13:58

jestech za. jadymy do jaworzna !!!!!

19PABLO20

#29 Post autor: 19PABLO20 » 3 cze 2003, o 14:08

CIOTY NIECH SIEDZA W DOMU !! ale tekst jak tam jedzie tyle kozaków jak ty to mecz jest przerwany przez was na bank szkoda gadac co do twojej wypowiedzi.
Przepraszam ze jestem ciota bo napewno nie pojade i nie będe tzrymał kciuków za morderców kto co zrobi jego sprawa

Gość

#30 Post autor: Gość » 3 cze 2003, o 14:37

Cieszy mnie ze zareagowales na chaslo cioty niech siedza w domu .Ja kozak mam 32 L i do ulomkow nie nalerze inie pisalem tego aby kogo kolwiek obrazic lecz zachecic do wyjazdu .Wiec bez urazy.A kciuki to ja trzymam za RUCH .jerzeli chcesz siedziec w domu twoja sprawa ja i mam nadzieje ze wielu innych bedziemy w Jaworznie.P.S. Rozumie ze bedziesz sie cieszyl gdy gornik - mordercy przegrają to napewno bedzie dla nich straszny cios.

ODPOWIEDZ