pozegnanie ?!
- vahanara
- Kontakt:
OCZEKUJEMY
ruch pisze:trzeba zrobic zadyme w jaworznie to moze bedzie walkower
CIEKAWE CZY KTOŚ PRZYJEDZIE, ZAISTE ŚWIETNYCH MACIE KOPACZY, ŻE W TAK WAŻNYM DLA WAS MOMENCIE ONI JADĄ DO NAS DOPINGOWAĆ ŻABOLI. POGRATULOWAĆ
NIE MA TAKIEJ OPCJI
życzę utrzymania w lidze,nie ma opcji ligi bez RUCHU, trzymam kciuki za Was ,
kibic WISŁY

-
- Kontakt:
Stadion Ruchu bedzie wieczor zamkniety, zero telebimu, pilkarze i dzialacze moze pojada na wlasna reke do Jaworzna.
Wlasnie trwa trening a po nim pilkarze maja wolna reke co robic...
Szkoda ze Pogon nie przyjechala - ale jak sie ma takiego po***rdolonego ch*** prezesa Gondorka to wypada tylko wpolczuc. Aha - jak dostaniemy sie do barazy - pierwszy mecz na wyjezdzie gramy 14.06 w sobote i rewanz u nas 21.06 tez w sobote.
Info jest pewne.
Wlasnie trwa trening a po nim pilkarze maja wolna reke co robic...
Szkoda ze Pogon nie przyjechala - ale jak sie ma takiego po***rdolonego ch*** prezesa Gondorka to wypada tylko wpolczuc. Aha - jak dostaniemy sie do barazy - pierwszy mecz na wyjezdzie gramy 14.06 w sobote i rewanz u nas 21.06 tez w sobote.
Info jest pewne.
Cieszy mnie ze zareagowales na chaslo cioty niech siedza w domu .Ja kozak mam 32 L i do ulomkow nie nalerze inie pisalem tego aby kogo kolwiek obrazic lecz zachecic do wyjazdu .Wiec bez urazy.A kciuki to ja trzymam za RUCH .jerzeli chcesz siedziec w domu twoja sprawa ja i mam nadzieje ze wielu innych bedziemy w Jaworznie.P.S. Rozumie ze bedziesz sie cieszyl gdy gornik - mordercy przegrają to napewno bedzie dla nich straszny cios.