kibice GKS o sytuacji Ruchu!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
marcin19 48

#16 Post autor: marcin19 48 » 30 maja 2003, o 01:01

rolex pisze:bylem na forum gornika: to jest zalosne, co tam pisza..... wszyscy chyba zapomnieli o pilce z autografami od gornika dla Ruchu :shock: I te od nich hasla: bialo-niebiesko-czerwoni wojownicy...hahaha Fioletowo-pomaranczowo-zieloni, je***i zabole !!!! bez nich sie utrzymamy !!! :evil: :evil:
jak tak sądzisz to jesteś nieźle pi***olnięty,bez nas sie nieutrzymacie,tylko ciężko ci sie do tego przyznać...je***y śmieRdzielu :twisted:

marcin19 48

#17 Post autor: marcin19 48 » 30 maja 2003, o 01:56

A teraz dajcie mi bana za ta wypowiedz (tak jak kiedys viro zrobił bo niewytrzymał ciśnienia)i bedziecie mieć mnie z głowy...

JUNIOR

#18 Post autor: JUNIOR » 30 maja 2003, o 08:12

wy***rdalaj stąd cwelu za***any a [ale ze mnie gangster netowy ;( ] to morzesz gadać se do starego

Viro

#19 Post autor: Viro » 30 maja 2003, o 10:30

marcin ja nie moge dawac banow wiec chyba ci sie cos pojebaloa nastepna spawa jest to ze niezwykle zadko kasuje cokolwiek na forum no chyba ze w poscie sa same bluzgi wiec za nim cos powiesz to sie doinformuj

HAKESIAK

#20 Post autor: HAKESIAK » 1 cze 2003, o 12:38

fragment wywiadu ze Śrutwą...

Zamieniłby Pan te 103 gole strzelone w I lidze na jednego, dającego utrzymanie?

- Byłoby ciężko. Bo wśród tych 103 bramek całe mnóstwo było takich, które dawały Ruchowi grę w ekstraklasie. Ja z zaangażowaniem, z sercem podchodzę do tego, co robię. Wie pan, jaka jest najcenniejsza moja pamiątka z całej kariery?

Nie.

- Zwykła piłka. Z autografami piłkarzy, działaczy i trenerów Górnika Zabrze. I z dedykacją "za sportową postawę na boisku". Ta piłka wiąże się z pewnym meczem w ekstraklasie. Dzięki niemu Górnik utrzymał się w lidze. Tylko dlatego, że w danym dniu, nie walcząc o nic, pokonaliśmy Ruch Radzionków. Na boisku zawsze daję z siebie wszystko.

MILY BY BYL REWANZ!!

NIGDU NIE SADZILEM ZE TO POWIEM :KS KSG KSGORNIK ZABRZE!!!

jaruch
Kontakt:

#21 Post autor: jaruch » 2 cze 2003, o 15:52

A ja nie oczekuje od kurnika litości .
Piłkarze kurnika sami muszą spojrzeć na siebie i pomyśleć czy są piłkarzami czy zwykłymi dziwkami.Pozostaje jeszcze sprawa ich honoru.
I dletego w du*** mam co na ten temat sądzą kibice kurnika.
Poza tym powinni oni wiedzieć, że jak dadzą dupy to zostanie zapamiętane i za rok może dwa ktoś załatwi Górnik.

pko

#22 Post autor: pko » 2 cze 2003, o 16:23

jaruch pisze:A ja nie oczekuje od kurnika litości .
Piłkarze kurnika sami muszą spojrzeć na siebie i pomyśleć czy są piłkarzami czy zwykłymi dziwkami.Pozostaje jeszcze sprawa ich honoru.
I dletego w du*** mam co na ten temat sądzą kibice kurnika.
Poza tym powinni oni wiedzieć, że jak dadzą dupy to zostanie zapamiętane i za rok może dwa ktoś załatwi Górnik.
bardzo zgrabnie ujete

19PABLO20

#23 Post autor: 19PABLO20 » 2 cze 2003, o 16:26

To tak moje zdnaie jest takie zabole możecie sie je*** z waszymi tekstami jesteście mordercami i tyle co do gieksy to mozecie sie smiac my sie smialismy i nie dziwie sie temu ale pamietajcie dzieki 2 lidze zrobiliście sie lepsza ekipa jak dla mnie moge sie mylic.To ze spadniemy to moze oznaczac nasz koniec chociarz w to nie wierze ale tez możemy byc jescze lepsi i ja na was nie napisałem nigdy dospelarze bo dla mnie jesteście byliscie i bedziecie gieksa i moge was nie nawidzic ale szanowac tzreba!!!!!!!!!!!

Tylko GKS

#24 Post autor: Tylko GKS » 2 cze 2003, o 19:50

Spoko tekst 19PABLO20 .Tak powinno być.Nienawidzimy sie ,ale powinien byc szacunek.je*** wioski w pierwszej lidze!!!
je*** dospel-tylko GIEKSA!
Pozdrawiam!

Górnik

W-Y-P-I-E-R-D-A-L-A-C!

#25 Post autor: Górnik » 3 cze 2003, o 00:08

Typowe chorzzowskie [ale ze mnie gangster netowy ;( ]!!Kozaczycie a teraz sie kajacie.ch** mnie obchodzi,że wy kiedys tam wygraliscie z radzionkowem-pewnie wasi piłkarze dostali za to pare groszy.A teraz sp***dalac do II ligi i jeszcze niżej,tam pogracie z innymi wiesniakami!Całujcie jutro nasze zabrzańskei dupska śmieRdzace cwele!!

...

#26 Post autor: ... » 3 cze 2003, o 00:54

to niech teraz żabole dadzą śrutwie jeszcze jedą bale z autografami i z podpisem "pozdrowienia dla drugoligowców" i bedzie świety spokój...

a tak na poważnie to dopiero byly by jaja jakby wam górnik załatwił baraże abyście w nich zdupcyli...to by byla polewa :shock: :lol:

pko-frajerze powyzywaj mnie od dospelowców itp staniesz sie w moich oczach wiekszym chuliganem i napewno nabierzesz wiekszej pewnosci siebie

qba
Kontakt:

#27 Post autor: qba » 3 cze 2003, o 01:09

Do gościa o ksywie górnik:

Jeżeli dla ciebie ŁKS, Arka, Piast albo Zagłębie, Śląsk (może) i Cracovia (chyba) to wieśniaki to gratuluję. Grajcie se wielkie mecze z Polkowicami, Grodziskiem czy Wronkami.

Chciałem dopisać jeszcze Jaworzno, ale cały czas wierzę, że do tego nie dojdzie...

pko

#28 Post autor: pko » 3 cze 2003, o 10:44

do ....: dospelku ty cwelku ... zadowolony buraku? a czuje sie wysmienicie widzac wasze wqrwienie na ten wasz dospel

...

#29 Post autor: ... » 3 cze 2003, o 14:05

łooo pko aleś mi do***ał- serio naprawde mi przykro i nieziemsko sie wkurwilem ze nazwales mnie cwelkiem dospelkiem no ale z tym burakiem to aż mi szczena opadła...serio ty chyba jesteś wysoko postawiony gość w chorzowie i trzeba sie liczyć z twoim zdaniem,masz zaliczone wszystkie wyjazdy i mecze u siebie naprawde extra z ciebie musi byc facet...nie to co ViRo któremu brak kultury i wogóle z nim nie można pogadać...ehhh wiesz co pojedz mi jeszcze na starych i powyzywaj mnie jeszcze troche to tak dobrze ci wychodzi,juz sie ciebie boje bo ty jestes super hools a ja tylko piknik...no dalej dalej wysil sie

pozdro dla ViRa 8)

pko

#30 Post autor: pko » 3 cze 2003, o 15:28

do... : wiesz problem z viro jest taki ze to mily i koles dla wszystkich ja natomiast niebardzo potrafie byc mily dla ludzi kturzy mnie wqrwiaja ktorymi gardze ktorych nienawidze wiec przestan mi cwelkudospelku wmawiac kim to niby jestem i podpierac sie czlowiekiem ktorego pewnie znasz z neta a ktory w kilku sprawach sie z topba zgodzil i nie mam zamiaru jechac po twoich starszych bo zal mi ich ze musza sie z kims takim meczyc

ODPOWIEDZ