Dziadostwo zarządu

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
adamas
Kontakt:

#16 Post autor: adamas » 7 paź 2008, o 16:07

http://niebiescy.pl/?id=3164

niestety bledy byly, ale jak widac zarzad potrafi sie na nich uczyc- na meczu z Lechem ma byc otwartych 12 bramek i 8 kas. ci ludzie chca naprawde dobrze dla Ruchu, ale braki kadrowe, niezbyt jeszcze duzy budzet uniemozliwia zalatwienie pewnych spraw tak od zaraz. powolutku a do przodu. zobaczycie jeszcze

PS: a w przyszlym sezonie inne kluby beda sie uzerac z identyfikatorami a u nas juz beda mieli pewne doswiadczenie i luzik
SEMPER FIDELIS - ZAWSZE WIERNY

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#17 Post autor: heli » 7 paź 2008, o 16:11

Ja nie byłbym tak ostry i jednostronny w ocenie, choć w ostatnim czasie na pewno kilka rzeczy się zmieniła, po pierwsze zwolnienie Radolsiego (obojętnie czemu, uważam, że należało go zatrzymać, początkowo myślałem, że moze chodzi o jakieś sprawy zdrowotne i to bym zrozumiał, ale jeżeli za tydzień ma posade w Zilinie to powód był inny, być może finansowy) a powiem tak informacja, ze niby to, generujemy nowe długi jeżeli jest pewno to dla mnie barzo dziwna sprawa i zmieniająca mocno mój pogląd bo dotychczas wiele spraw tłumaczyłem sobie, że trzeba oszczędzać na spłaty długów, by było uczciwie i po czasie spłaty będzie ok taka nadzieja, a z powodu takich informacji ona jest mocno zachwiana. Druga sprawa to kilka drobiazgów, także część poruszona wyżej, które wydawałoby się, że przy odrobinie dobrej wolimogły być w łątwy sposób usunięte z obopulną korzyścią
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

Witek46
Kontakt:

Nowe przykłady dziadostwa

#18 Post autor: Witek46 » 8 paź 2008, o 11:37

Ilu kibiców było na wtorkowym meczu PE przeciwko Odrze? 300? 400? A mogło być więcej, gdyby zarząd zdecydował się na obniżenie cen biletów na rozgrywki PE. Ale Zarząd o tym nie wie, bo na wczorajszym meczu z Odrą w loży VIP–ów nie było ani jednej osoby. Dosłownie. Nie było nikogo. Ciekawe dlaczego? Co ważniejszego mieli wczoraj o 17.30 do roboty członkowie Zarządu? Czy Pani prezes w Ruchu pracuje, czy działa społecznie? Ja rozumiem: są mecze ważne i ważniejsze, rozumiem, że nie na wszystkich można być, ale żeby nie pojawił się nikt! Jak trener ma mobilizować piłkarzy, skoro Zarząd pokazuje, że te rozgrywki są mało ważne? No chyba, że właśnie wczoraj podpisana została umowa z głównym sponsorem… wtedy odszczekuję wszystko co tu napisałem.

puchu
Kontakt:

#19 Post autor: puchu » 8 paź 2008, o 12:02

czyli bilety jakby byly za darmo to bylby komplet mamy na cichej jedne z najtanszych biletow w polsce a ciagle narzekanie ... sie slyszy co do ceny ...
DWA MIASTA,JEDEN KLUB KATOWICE KS.RUCH.Chorzów

Awatar użytkownika
klauduŚ
Kontakt:

#20 Post autor: klauduŚ » 8 paź 2008, o 12:24

MaćkiFans pisze:6. pensje - plotka, prawda trudno rosądzić
To nie jest plotka, w żadnym wypadku.
Wiem, bo mom okazja nie roz przebywać w zarządzie, i doskonale się znom z ludźmi tam siedzącymi. Nie jest żadną pogłoską, że ludzie poodchodzili (w tym Patrycja, którą darzyłam największą sympatią, mom nadzieja, ze w Gliwicach Jej będzie lepiej :( ), bo po prostu pracowali za darmo. Miała być wypłata, a nie było jeszcze zaległej, niektórzy po prostu otwarcie powiedzieli, że nie mają na obiod do bajtli.
Święto, nie święto - ludzie przychodzili i robili. Kiedy byłach tam ostatnio, to padła decyzja, że w poniedziałek (bo byłach w piątek) po prostu nikt z marketingu nie przychodzi do pracy. Wolne, bodajże za święto Wniebowzięcia NMP (wiem, śmieszne), lecz akcja się nie udała, bo szefostwu zachciało im sie zwoływać jakieś śmieszne zebranie.

Ostateczna decyzja o odejściu tych dwóch osób była podważona tym, że pani Sobstyl wyszła oficjalnie z pracy, idąc do kosmetyczki. Laptopy zamknięte - zarząd pusty w 5 minut :oczami:
Mje by tyż ch** strzelił. Klimek niewypłacalny, wszystko to wy***ać w kosmos łącznie z Sobstyl na czele :oczami:
Zajmują się tym, czym nie mają, a to, co jest na serio ważne odchodzi na daleki plan.
Ostatnio zmieniony 8 paź 2008, o 12:34 przez klauduŚ, łącznie zmieniany 2 razy.
Obrazek

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#21 Post autor: Scypion » 8 paź 2008, o 14:51

klauduŚ pisze:Ostateczna decyzja o odejściu tych dwóch osób była podważona tym, że pani Sobstyl wyszła oficjalnie z pracy, idąc do kosmetyczki. Laptopy zamknięte - zarząd pusty w 5 minut :oczami:.
baby... :wstyd: :rotfl: :hyhy:

maciek1973

#22 Post autor: maciek1973 » 8 paź 2008, o 14:55

Jak na derby bedom ID to nie ma sensu ich robić na Śląskim.
Wszyscy fanatycy już te ID wyrobili, weź teroz namów ujka, ciotka, baba, bajtli, kolegów z roboty coby przyszli na szpil. I wytłumacz im, że nie styknie kupić bilet, muszom sie jeszcze ID wyrobić.
90% grzecznie ci odmówi, że oni nie som żadni chuligani, że dziekujom serdecznie, ale może kiedy indziej, itd.

scaneRboy
Kontakt:

#23 Post autor: scaneRboy » 8 paź 2008, o 15:41

maciek1973 pisze:Jak na derby bedom ID to nie ma sensu ich robić na Śląskim.
Wszyscy fanatycy już te ID wyrobili, weź teroz namów ujka, ciotka, baba, bajtli, kolegów z roboty coby przyszli na szpil. I wytłumacz im, że nie styknie kupić bilet, muszom sie jeszcze ID wyrobić.
90% grzecznie ci odmówi, że oni nie som żadni chuligani, że dziekujom serdecznie, ale może kiedy indziej, itd.
Dokładnie.

Ja se nie mogę jakoś wyobrazić mojej żony albo ojca, jak się cisną w raji przed stadionem. Oboje chętnie chodzili jeszcze na jesieni ubiegłego roku.

bluefil
Kontakt:

#24 Post autor: bluefil » 8 paź 2008, o 15:47

klauduŚ pisze:
MaćkiFans pisze:6. pensje - plotka, prawda trudno rosądzić
To nie jest plotka, w żadnym wypadku.
Wiem, bo mom okazja nie roz przebywać w zarządzie, i doskonale się znom z ludźmi tam siedzącymi. Nie jest żadną pogłoską, że ludzie poodchodzili (w tym Patrycja, którą darzyłam największą sympatią, mom nadzieja, ze w Gliwicach Jej będzie lepiej :( ), bo po prostu pracowali za darmo. Miała być wypłata, a nie było jeszcze zaległej, niektórzy po prostu otwarcie powiedzieli, że nie mają na obiod do bajtli.

Ostateczna decyzja o odejściu tych dwóch osób była podważona tym, że pani Sobstyl wyszła oficjalnie z pracy, idąc do kosmetyczki. Laptopy zamknięte - zarząd pusty w 5 minut :oczami:
Mje by tyż ch** strzelił. Klimek niewypłacalny, wszystko to wy***ać w kosmos łącznie z Sobstyl na czele :oczami:
Zajmują się tym, czym nie mają, a to, co jest na serio ważne odchodzi na daleki plan.
Jesli to wszystko prawda, to widac, ze zaczynamy znowu sterowac w bardzo zlym kierunku. Ciekawe czy odejscie Radolskiego tez bylo spowodowane sytuacja finansowa....
A mialo byc tak pieknie.....
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!

Witek46
Kontakt:

#25 Post autor: Witek46 » 8 paź 2008, o 15:51

puchu pisze:czyli bilety jakby byly za darmo to bylby komplet mamy na cichej jedne z najtanszych biletow w polsce a ciagle narzekanie ... sie slyszy co do ceny ...
Ja nie narzekam, tym bardziej, że byłem na meczu. Mecz to zwykła usługa, a bilet za jego oglądanie musi kosztować tyle, żeby wszystkim się opłaciło, a klub miał jeszcze z tego zysk. To jasne i w przeciwieństwie do wielu nie uważam, że bilety na ligowe mecze są za drogie. Ale jak towar nie idzie, to normalny sprzedawca obniża cenę. Jeśli na mecze ligowe przychodzi zazwyczaj ok. 7 tys. osób, a na PE kilkaset, to bilety powinny być tańsze. I są, ale widocznie jeszcze za mało. Przecież koszty które ponosi klub są stałe, więc dlaczego Zarząd uważa, że lepiej grać przy pustych trybunach? Przecież można by było zrobić wolny wstęp dla dzieci i potraktować to jako promocję klubu. Lepsze to niż puste krzesełka.

kempes69

#26 Post autor: kempes69 » 8 paź 2008, o 18:18

prawda jest taka jak ktoś tu wyżej napisał WDŚ na śląskim nie ma sensu bo jak treba identyfikator to polowa tych co była w tym roku nie przyjdzie .
Teraz na kupbilet można kupić bilet na Lecha ale trzeba na stadionie pokazać identyfikator ,można było te identyfikatory też rozprowadzac na kup bilet i kazdy mógł sie w nie zaopatrzyć nie wychodząc z domu i przed stadionem nie stać w kolejkach,to wszystko przeraża kibiców .
druga sprawa to jest to że te id nie są dożywotnio tylko na jeden sezon , wtym roku jescze zarząd na nich zarobił ale jak w następnym sezonie nie będą to stałe id to stracą i kase i kibiców chodzących na stadion.

jest też dobra strona tych id nowa ustawa będzie wymagać od innych klubów wprowadzenia id ,w Chorzowie już to zrobiono tylko bardzo nieudolnie organizacyjnie,założe się ze w Poznaniu opanują to w dwa tygodnie i wszyscy będą zadowoleni.

Awatar użytkownika
D_T_G
Kontakt:

#27 Post autor: D_T_G » 8 paź 2008, o 18:44

A kupbilet.pl nie dysponuje już przypadkiem większością danych potrzebnych do wyrobienia identyfikatora jednorazowego? Wyobrażam sobie, że jego dołączenie do przesyłki powinno być łatwe do zrealizowania i sprowadzone do zaznaczenia odpowiedniej opcji przy zamówieniu.
Víte, že samička koníčka mořského klade vajíčka do váčku samce?
Jeżech stela a fandzym Ruchowi.

mulan
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#28 Post autor: mulan » 8 paź 2008, o 19:08

Wszyscy macie racje, bo kazdy z nas myśli kolorem niebieskim i kazdy z nas kocha ten Klub. Niestety te 'dziadostwo' jest to tylko wina nieudolnych władz, gdyby klubem kierowały osoby naprawde kochające Ruch, kochające piłke a jednoczesnie ludzie wykształceni, a nie karierowicze wydaje mi sie ze problemów by nie było bo sami by je dostrzegali pierwsi... a pieniadze swoja droga...
Miłość jest naj­wyższą siłą wszechświata, to ona wpra­wia w RUCH

MkF
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#29 Post autor: MkF » 8 paź 2008, o 20:18

az nie chce sie wiezyc w to co sie dzieje, nie myslalem ze bedziemy jeszcze nie cofac do tyłu a tu znowu opowiesci o braku wyplat dla kopaczy :(

kujav89
Kontakt:

#30 Post autor: kujav89 » 8 paź 2008, o 20:38

Jeżeli chodzi o mnie to mi się bardzo nie podoba, że pan Klimek częściej siedzi sobie za granicą niż na Cichej (jak on chce zarządzać klubem), a co do finansów to podobno większość w zarządzie miała doczynienia z ekonomią i co niektórzy to nawet takie studia pokończyli. Patrząc na ich poczynania (jeżeli z tymi finansami to prawda na bank) to nie wiem na jakiej oni to uczelni zrobili, chyba dyplomy sobie pokupywali. A do do Sobstylowej i tej kosmetyczki to :wstyd: , jak tak dalej będzie postępowała to co niektórzy bardziej żywiołowi kibice sprawią, że ze swoich autkiem będzie musiała do kosmetyczki (lakiernika) jeździć. Jestem coraz bardziej zawiedziony, ludzie odchodzą bo im się nie płaci. Kompromitacja :/
1933, 1934, 1935, 1936, 1938, 1951, 1952, 1953, 1960, 1967/68,
1973/74, 1974/75, 1978/79, 1988/89, ?

Zablokowany