Ruch - groclin

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Tomasz_W

#16 Post autor: Tomasz_W » 24 maja 2003, o 23:14

foty z dzisiejszego szpilu juz na stronie. Zapraszam !

antypaczek

#17 Post autor: antypaczek » 25 maja 2003, o 01:04

ten paczek to jest chyba jakiś debil z gimnazjum, czysty śmiech na sali, ja rozumiem, że ośmiolatkowie też maja prawo pisać na necie, ale dlaczego upośledzeni aż w takim stopniu !

qba
Kontakt:

#18 Post autor: qba » 25 maja 2003, o 03:38

Witam!!
Na wstępie chciałbym zaznaczyć, że do końca wierzyłem w 3 punkty- no może do dwóch minut przed końcem. Jednak mimo wszystko wydaje mi się, że to właśnie ten dzisiejszy punkt pozwoli nam na wyprzedzenie Szczakowej w ostatecznym rozrachunku. Możecie mnie teraz zjechać, ale cały czas mam nadzieję, że w ostatnim meczu Górnik pokaże, że pamięta o tym, że to ostatnio my "ratowaliśmy" im 1. ligę.
Pozdrowienia dla wszystkich Niebieskich, którzy jeszcze wierzą.....

DjMaciar
Kontakt:

#19 Post autor: DjMaciar » 25 maja 2003, o 05:17

nie wyglada to najlepiej te 2 pkt.ktore odpadly w ostatnich 2 lub 3 minutach pech
ale wiara zostaje tylko tyle ze zabole wciaz sie podkladaja a my juz nie mozemy liczyc tylko na siebie teraz jeszcze dochodza " uzaleznienia"
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

Paczek

#20 Post autor: Paczek » 25 maja 2003, o 07:47

antypaczek pisze:ten paczek to jest chyba jakiś debil z gimnazjum, czysty śmiech na sali, ja rozumiem, że ośmiolatkowie też maja prawo pisać na necie, ale dlaczego upośledzeni aż w takim stopniu !
A ty korwa to co jestes??Nie chcesz sie zalogowac palancie pi***olniety na leb i je***y porzez swoja stara!!!!!!!!!!!!!!!!!!Idz sie pi***ol do psow na posterunek i zamknyjryja bo ijo wqrwiasz ludzi!!!!!!!!!!!!!!!(Sorry za slownictwo ale palant mnie fess wq)

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#21 Post autor: radzion » 25 maja 2003, o 08:53

co do meczu/!!!to tak jak napisal bart byl to chyba najlepszy mecz ruchu w tym sezonie!piszecie zegroclin sie podozyl!!hmm no nie wiem!zauwazcie ze oni graja o puchary i nie mogli sie podlozyc ruchowi,to raz, a 2 to to ze widzialalem w tym sezonie z 5 meczow groclinu min z gieksa i tam grali jeszcze gorzej a mimo to wygrali!!!oni tak graja caly sezon!!!!a to ze my znowu nie mozemy tego wykorzystac to inna sprawa

aha zobaczycie wcale nie bedziemy musieli sie patrzec na zaboli!!!!!wyrobek nam zalatwi lige:) :wink:
aha i trza przyznac ze podobala mi sie postawa bizy, zwlaszcza po meczu

SLawa

#22 Post autor: SLawa » 25 maja 2003, o 10:02

jak pech to pech, dawno nie widziałem tak grających Niebieskich i znowu nie ma zwyciestwa :evil: jakiemus Sobolewskiemu wylazi strzal zycia i 3 pkt w du*** ,bylem w myłnie ,doping swietny ,jeszcze nie wszystko stracone, aż sie beda dzisaj gupio czuł kibicując Legii :lol:

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#23 Post autor: Patton » 25 maja 2003, o 10:03

Paczek - ok, mozliwe, ze zle sie zrozumielismy... A co do tego poznania sie i usmiechu Twojego - chcesz sie ponapierdalac? :lol: A i nie napisalem, ze jestes nienormalny, tylko Pozdro dla normalnych :wink:
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

antypaczek

#24 Post autor: antypaczek » 25 maja 2003, o 10:05

przestoń synek sie tak nerwować ( to do paczka) bo mama łobejrzi ,że tak brzidko pises i ci wyłączy koomputer abo po żici naszczelo :lol:

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#25 Post autor: Patton » 25 maja 2003, o 10:16

Dobra, koniec klotni, bo.... nie wiem jeszcze jak, ale zaczne usuwac posty :P :P Nawet swoje :wink:
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

TOMEK-K

#26 Post autor: TOMEK-K » 25 maja 2003, o 10:53

Sory ze nie na temat, ale nie bede zakładał nowego.
Ktoś tu ostatno pisał ze czemu Piotrowice nie wożą swojej fany na mecze.
Pisali nawet że może ktoś ją skroił.
Prawda jest taka że fana ta jest już stara i zniszczona, i przez to jej nie wozimy, ale zeby nie było na ten temat niedomówień, to na meczu z Groclinem powiesiliśmy ją ostatni raz. A oto zdjęcie na którym ją widać.
http://80.55.137.190/ruch/foto/ruch_gro ... age110.htm

PS. Myślimy też o jakiejś nowej.

DIDI
Kontakt:

#27 Post autor: DIDI » 25 maja 2003, o 11:57

Dzisiaj bedziemy kibicowac warszawiakom(o Qurwa co ja pisze!!!)
No ale taka kastelacja nam zostala,tylko szkoda ze zabki sprzedaja
punkty szczakowiance!
Musimy wierzyc do konca a w bararzach zozjebiemy kazdego.
Pozdrowka
FREIES Oberschlesien!
Ernst Otto Pradella

Pepek
Kontakt:

#28 Post autor: Pepek » 25 maja 2003, o 12:15

Byłiscie lepsi, Niebiscy byliście lepsi ! ! !
Trudno z Lega licze na 3pkt i z pogonia tak samo.

A co do oprawy to po co odpalac race jak jest jasno ! ! ! (na allegro sa race po 20zł)

Pozdrawiam wszystkich o NIEBIESKIM sercu ! ! !

Gość

#29 Post autor: Gość » 25 maja 2003, o 12:37

Wierze w utzrymnie Ruchu ale jak to sobie przmyslalem to bedzie to cud jak nam sie uda.
Nie znam jeszcze wyniky garbow z legia. Zakladam ze legia wygra.
W nastepnej kolejce to my gramy z legia i to na wyjezdzie. Nie licze na zdobycz punktowa, za to garby zdobeda 3 bo graja z pogonia.

W ostatniej kolejce my zdobywamy trzy punkty z pogoni Szczakowa ??? punkto z Gornikiem. Ten ostatni mecz jaworzna bedzie decydujacy. Jezeli przedmeczowe machlojki nie przesadza wyniku to gramy w barazach.
Wiedzac ze PZPN nie dazy nas zbyt wielka sympatia to jednak my spadniemy. Szkoda ze Polska pilka jest tak niesprwiedliwa.

niebieski78

#30 Post autor: niebieski78 » 25 maja 2003, o 13:10

bez przesady cala liga moglaby sobie swoje niesprawiedliwosci w dupe wsadzic gdybysmy sami wygywali ze szczakowianka i groclinem a tak... niestety musimy pokladac nadzieje w naszych najwiekszych wrogach :(

ODPOWIEDZ