Ruch - groclin
-
- Kontakt:
Witam!!
Na wstępie chciałbym zaznaczyć, że do końca wierzyłem w 3 punkty- no może do dwóch minut przed końcem. Jednak mimo wszystko wydaje mi się, że to właśnie ten dzisiejszy punkt pozwoli nam na wyprzedzenie Szczakowej w ostatecznym rozrachunku. Możecie mnie teraz zjechać, ale cały czas mam nadzieję, że w ostatnim meczu Górnik pokaże, że pamięta o tym, że to ostatnio my "ratowaliśmy" im 1. ligę.
Pozdrowienia dla wszystkich Niebieskich, którzy jeszcze wierzą.....
Na wstępie chciałbym zaznaczyć, że do końca wierzyłem w 3 punkty- no może do dwóch minut przed końcem. Jednak mimo wszystko wydaje mi się, że to właśnie ten dzisiejszy punkt pozwoli nam na wyprzedzenie Szczakowej w ostatecznym rozrachunku. Możecie mnie teraz zjechać, ale cały czas mam nadzieję, że w ostatnim meczu Górnik pokaże, że pamięta o tym, że to ostatnio my "ratowaliśmy" im 1. ligę.
Pozdrowienia dla wszystkich Niebieskich, którzy jeszcze wierzą.....
-
- Kontakt:
A ty korwa to co jestes??Nie chcesz sie zalogowac palancie pi***olniety na leb i je***y porzez swoja stara!!!!!!!!!!!!!!!!!!Idz sie pi***ol do psow na posterunek i zamknyjryja bo ijo wqrwiasz ludzi!!!!!!!!!!!!!!!(Sorry za slownictwo ale palant mnie fess wq)antypaczek pisze:ten paczek to jest chyba jakiś debil z gimnazjum, czysty śmiech na sali, ja rozumiem, że ośmiolatkowie też maja prawo pisać na necie, ale dlaczego upośledzeni aż w takim stopniu !
- radzion
- Kontakt:
co do meczu/!!!to tak jak napisal bart byl to chyba najlepszy mecz ruchu w tym sezonie!piszecie zegroclin sie podozyl!!hmm no nie wiem!zauwazcie ze oni graja o puchary i nie mogli sie podlozyc ruchowi,to raz, a 2 to to ze widzialalem w tym sezonie z 5 meczow groclinu min z gieksa i tam grali jeszcze gorzej a mimo to wygrali!!!oni tak graja caly sezon!!!!a to ze my znowu nie mozemy tego wykorzystac to inna sprawa
aha zobaczycie wcale nie bedziemy musieli sie patrzec na zaboli!!!!!wyrobek nam zalatwi lige:)
aha i trza przyznac ze podobala mi sie postawa bizy, zwlaszcza po meczu
aha zobaczycie wcale nie bedziemy musieli sie patrzec na zaboli!!!!!wyrobek nam zalatwi lige:)

aha i trza przyznac ze podobala mi sie postawa bizy, zwlaszcza po meczu
- Patton
- Kontakt:
- Patton
- Kontakt:
Sory ze nie na temat, ale nie bede zakładał nowego.
Ktoś tu ostatno pisał ze czemu Piotrowice nie wożą swojej fany na mecze.
Pisali nawet że może ktoś ją skroił.
Prawda jest taka że fana ta jest już stara i zniszczona, i przez to jej nie wozimy, ale zeby nie było na ten temat niedomówień, to na meczu z Groclinem powiesiliśmy ją ostatni raz. A oto zdjęcie na którym ją widać.
http://80.55.137.190/ruch/foto/ruch_gro ... age110.htm
PS. Myślimy też o jakiejś nowej.
Ktoś tu ostatno pisał ze czemu Piotrowice nie wożą swojej fany na mecze.
Pisali nawet że może ktoś ją skroił.
Prawda jest taka że fana ta jest już stara i zniszczona, i przez to jej nie wozimy, ale zeby nie było na ten temat niedomówień, to na meczu z Groclinem powiesiliśmy ją ostatni raz. A oto zdjęcie na którym ją widać.
http://80.55.137.190/ruch/foto/ruch_gro ... age110.htm
PS. Myślimy też o jakiejś nowej.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Wierze w utzrymnie Ruchu ale jak to sobie przmyslalem to bedzie to cud jak nam sie uda.
Nie znam jeszcze wyniky garbow z legia. Zakladam ze legia wygra.
W nastepnej kolejce to my gramy z legia i to na wyjezdzie. Nie licze na zdobycz punktowa, za to garby zdobeda 3 bo graja z pogonia.
W ostatniej kolejce my zdobywamy trzy punkty z pogoni Szczakowa ??? punkto z Gornikiem. Ten ostatni mecz jaworzna bedzie decydujacy. Jezeli przedmeczowe machlojki nie przesadza wyniku to gramy w barazach.
Wiedzac ze PZPN nie dazy nas zbyt wielka sympatia to jednak my spadniemy. Szkoda ze Polska pilka jest tak niesprwiedliwa.
Nie znam jeszcze wyniky garbow z legia. Zakladam ze legia wygra.
W nastepnej kolejce to my gramy z legia i to na wyjezdzie. Nie licze na zdobycz punktowa, za to garby zdobeda 3 bo graja z pogonia.
W ostatniej kolejce my zdobywamy trzy punkty z pogoni Szczakowa ??? punkto z Gornikiem. Ten ostatni mecz jaworzna bedzie decydujacy. Jezeli przedmeczowe machlojki nie przesadza wyniku to gramy w barazach.
Wiedzac ze PZPN nie dazy nas zbyt wielka sympatia to jednak my spadniemy. Szkoda ze Polska pilka jest tak niesprwiedliwa.