Czerwone Kartki !!??

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#16 Post autor: Lutz » 22 maja 2003, o 22:12

Jo sie zapomniol zalogowac :( ty na wierchu to jo :)
Jeszcze roz .....GROMY DO KONCA jo jeszcze wierza !!!!!!!!!!

[email protected]

#17 Post autor: [email protected] » 23 maja 2003, o 09:50

Vanahara odpowiem Ci. Sędziował Mikulski, a kwalifikatorem był Żyjewski, jakie to ma znaczenie zapytasz? Mikulski sęziował baraże Szczakowianka-Radomsko i Piotrek Mandrysz pojechał z nim jak furą siana chociażby o karny dla wieśniaków z kapelusza, a kwalifikator Żyjewski? Pamiętasz Zabrze i pozdrowienia od Mariusza i Baszcza? Wszystko jasne? Jeszcze nie? Tydzień temu Lubin grał w Jaworznie sędziował Borski, którego ojciec jest właścicielem ośrodka w Wiśle, gdzie Zagłębie było na zgrypowaniu przed meczem. Przypadek? Jeszcze jedna sprawa wczoraj się dowiedziałem, że już nie jest trenerem Jaworzna Marek Motyka tylko Albin Mikulski i w tym wietrzę szansę utrzymania się, gdyż po jego, wypowiedziach na temat Pogoni i Jurka Wyrobka myślę, że wieśniaki nie wygrają w Szczecinie. To tyle. Jeszcze jedna rzecz przestańcie nadawać na Mandrysza gdyż z taką drużyną nawet sam Ferguson by nic nie zrobił! Pozdrawiam tradycyjnie wszystkich przypadkowych ludzi.

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#18 Post autor: vahanara » 23 maja 2003, o 10:58

Gerard. Nie miałem zamiaru polemizować. Zgadzam się w 100%. Co do Mikulskiego, uknułem taką teorie (jako komentarz na GW) żeby Rogala obiecał Albinowi pracę od lipca w Ruchu + odpowiedni apanaż (a obiecywać chyba umie?) to wtedy szczakowianka przegra nawet z Pogonią:) Pozdrawiam i oby było dobrze.

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#19 Post autor: vahanara » 23 maja 2003, o 11:00

Jeszcze co do Mandrysza. Oglądałem wczoraj ligę+extra. Mandrysz nie mówi głupio ale jak zobaczyłem odprawę przedmeczową to byłem załamany. Może On i wie co trzeba robić ale kompletnie nie potrafi tego przekazać a motywacja to już jest w jego wykonaniu katastrofa...

Gość

#20 Post autor: Gość » 23 maja 2003, o 14:25

Najgorsze jest to ze to my kibice placimy za bilet z nadzieja ze nasza druzyna wygra. A tu jakis skurw... kupuje sobie za pieniadze kibicow mecz. Widowisko jest juz przesadzone przed spotkaniem a zielony stolik smieje sie z naszego klubu spuszczajac ich do drugiej ligi.

Druga sprawa ze niektorzy sedziowie nawet bez pieniedzy potrafia przesadzic wynik meczu. Jakis Pan X ma juz uprzedzenia do klubu i tylko czycha na okazje aby ja wykorzystac. Szkoda mi nerwow niektorych pilkarzy. Przykladowo po meczu z Zaglebie MARIO.

Mariusz

#21 Post autor: Mariusz » 24 maja 2003, o 14:01

Witam wszystkich.
Informacyjnie:
wszystko odbyło się na boisku a nie po zejściu z niego !!!
Ode mnie:
czasami tak się uda ,że zrobienie czegoś głupiego w danej chwili może po pewnym czasie przynieść korzyści. Zobaczymy.
Pozdrawiam wszystkich.

DjMaciar
Kontakt:

#22 Post autor: DjMaciar » 24 maja 2003, o 14:23

TRZYMAJ SIE MARIUSZ I POPROS KOLEGOW ZEBY DZIS ZAGRALI NA MAKSA BO JAK NIE TO CHYBA WSZYSCY NA WAS PSY POWIESZA ZA SPADEK MUSI SIE RUCH UTRZYMAC W LIDZE
Pozdrawiam
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#23 Post autor: radzion » 24 maja 2003, o 14:44

Mariusz z szacunkiem ale o jakich korzysciach mowisz???ja niestety nie widze zadnych korzysci w tym ze nie bedziesz gral ty i łasza!!!najprawdopodobniej zagra w tym wypadku narojsz!!oj boje sie o ten mecz!!!

niebieski78

#24 Post autor: niebieski78 » 24 maja 2003, o 14:44

Mariusz dolaczyl do grona "ludzi przypadkowych" :wink: :D

ODPOWIEDZ