Nasi rzecznicy prasowi
-
- Kontakt:
- PitBull_77
- Kontakt:
- blue blood
- Kontakt:
-
Z nieoficjalnych informacji wiem że jest na L4 i spodziewo sie dzidzusia, a więc powodzenia i zdrowego NIEBIESKIEGO bajtlaheli pisze:A na koniec tak mi wpadło do głowy nie dawno sie hajtała może spodziewo sie potomka i wolałaby mniej stresująco robota.

OD KOŁYSKI AŻ PO GRÓB JEDNA WIARA JEDEN KLUB - RUCH Chorzów
-
- Kontakt:
Ooo superbRayan72 pisze:Z nieoficjalnych informacji wiem że jest na L4 i spodziewo sie dzidzusia, a więc powodzenia i zdrowego NIEBIESKIEGO bajtlaheli pisze:A na koniec tak mi wpadło do głowy nie dawno sie hajtała może spodziewo sie potomka i wolałaby mniej stresująco robota.

No to życza zdrowego dzieciaka i oby mioł niybieskie serce

Ogromno szkoda, że pani Danka odchodzi, ale nic niy poradzymy.... może jeszcze kiedyś do nos wróci

-
- Kontakt:
Jest to, przynajmniej dla mnie, smutne i przykre, ale prawdopodobnie Pani Danuta przenosi sie do innego klubu. Jaki to klub i z jakiego powodu te przenosiny, niestety nie udało mi sie wyciągnąć tej informacji. Źródło pewne, ale nieoficjalne.radzion pisze:jesli to mnie jest tajemnica to czy mozna znac powody zakonczenia pracy?
- kibol-siem-ce
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- ch-R
Możesz to jakoś rozszerzyć ?Lysy pisze:czyżby 13 tys. biletów miało swój zakulisowy epilog?????stan01 pisze:Jest to, przynajmniej dla mnie, smutne i przykre, ale prawdopodobnie Pani Danuta przenosi sie do innego klubu. Jaki to klub i z jakiego powodu te przenosiny, niestety nie udało mi sie wyciągnąć tej informacji. Źródło pewne, ale nieoficjalne.radzion pisze:jesli to mnie jest tajemnica to czy mozna znac powody zakonczenia pracy?
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
- Rafi88
- Kontakt:
2 marzec 2008chorzowskaR pisze:Możesz to jakoś rozszerzyć ?Lysy pisze:czyżby 13 tys. biletów miało swój zakulisowy epilog?????stan01 pisze:Jest to, przynajmniej dla mnie, smutne i przykre, ale prawdopodobnie Pani Danuta przenosi sie do innego klubu. Jaki to klub i z jakiego powodu te przenosiny, niestety nie udało mi sie wyciągnąć tej informacji. Źródło pewne, ale nieoficjalne.radzion pisze:jesli to mnie jest tajemnica to czy mozna znac powody zakonczenia pracy?
Ruch LEGENDA BEZ KOŃCA
Nie Zapomnij Gdzie Się Urodziłeś!! Horní Slezsko!!!

Nie Zapomnij Gdzie Się Urodziłeś!! Horní Slezsko!!!

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- kibol-siem-ce
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Mało "dyplomatyczne" oświadczenie jak na rzecznika prasowego... Ten potencjał ją jednak skusił?Okazało się też, że WDŚ może być nie tylko wielkim sportowym widowiskiem, ale i rozpoznawalną marką - doskonałym sposobem na zarabianie pieniędzy.
Pierwsi dostrzegli to spece od marketingu Górnika Zabrze, którzy jeszcze w trakcie sezonu wydali album "Nasze Wielkie Derby Śląska" zawierający kilkadziesiąt zdjęć dokumentujących to wydarzenie oraz płytę DVD "Wielkie Derby Górnego Śląska".
Czy było nam żal, że nie wpadliśmy na taki pomysł? Ale rzecz w tym, że... wpadliśmy! Niestety nasza spółka wciąż spłaca nie swoje długi i na dodatek musi to robić w terminie. Czasami mamy po prostu związane ręce, na wszystko jeszcze nie wystarcza. Górnik ma jednak większy komfort finansowy i szybko to wykorzystał - tłumaczy Danuta Drabik, rzecznik prasowy niebieskich.
-
- Kontakt: