PRZYCHODZIMY!!!
Jezeli na Lubinie nie zdobedziemy ANI JEDNEGO punktu (zawsze nam sie tam dobrze gralo...), to na Groclin nie bedzie po co przychodzic.. :..( Legia na wyjezdzie: 100% porazka, przeciez oni walcza o puchary, no i Pogon: 3 pkt. W sumie, to bedzie cud, jak w tych ostatnich meczach zdobedziemy 7 pkt. Moze sie zdarzyc, jak niedawno, ze w ostatnim meczu, po gwizdku sedziego wszyscy beda stali i sluchali wiesci z Zabrza... wtedy to chyba pomogl nam Lech, o ile dobrze pamietam, a polecial Belchatow. Znowu szykuje sie horror i liczenie straconych punktow: z Polonia 2, ze Szczakowa 2, Z Widzewem...1 (?) to daje 5 !!!!!! Czyli ogromna szansa na utrzymanie nawet bez barazy :x
Na mecz trzeba przyjsc to normalne a co do szans na utrzymanie to wszystko !! wyjasni moim zdaniem mecz na Zagłebiu jesli przegramy[ oby nie ] to juz mozemy szykowac sie na mecze z Cracovią, Arką Gdynia .Co do Mandrysza gdyby miał troche honoru to by sam zrezygnował wygralismy tyle meczy na wiosne co juniorzy Pogoni. przy tej okazji mam prosbe do tych co maja cos do powiedzenia z kibiców abysmy wszyscy zrobili wszystko i to obojetnie czy sie utrzymamy czy nie aby Towarzystwo Zarządu wraz z prezesem wypedzic i to najlepiej jak nadal z Chorzowa!! To ich zasługa że musimy sie obawiac o utrzymanie.Pozdrawiam wszystkich
SERCEM I DUCHEM NA ZAWSZE JESTEM Z RUCHEM !!!!!!
SERCEM I DUCHEM NA ZAWSZE JESTEM Z RUCHEM !!!!!!
- Patton
- Kontakt:
masz racje i wszyscy o tym wiedza oprócz Mandrysza bo w wywiadzie pewnie znowu powie ze jedziemy z tamtad wywiezc 1pkt. a co do tego ze wszyscy powinni jechac tez racja ale mnie wyklucza w tym momencie matura:(niebieski78 pisze:Jesli w Lubinie zrobimy jeden pkt to tez lecimy! tam trzeba wygrac i tam powinni w srode byc wszyscy ci ktorzy jeszcze wierza!!!!!!!!!!!!!!!
-
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Przychodzimy
Pozdro dla stary ekipy z Bytkowa (os. Modych i os. chemik)
Genek(M), P, K, Jakub (DEUTCH), Mody(B), Stary(B), Marek
Sławek(T), Iżi(Borki), Palma, Wacław(P), Dżana, Mody Dżana,
Olo, Łysy, Gonet, Balon, Grunciol, Butla, Jaca, Zenek, Mongoł
+ Pozdro dla starej ekipy lata 78-2003
+ Pozdro Mikołów Mody Ica i reszta
Genek(M), P, K, Jakub (DEUTCH), Mody(B), Stary(B), Marek
Sławek(T), Iżi(Borki), Palma, Wacław(P), Dżana, Mody Dżana,
Olo, Łysy, Gonet, Balon, Grunciol, Butla, Jaca, Zenek, Mongoł
+ Pozdro dla starej ekipy lata 78-2003
+ Pozdro Mikołów Mody Ica i reszta