Ruch-Szczakowianka 1:1

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
voytek@oti

#16 Post autor: voytek@oti » 10 maja 2003, o 21:59

Po mojemu to był je***y niefart, jak nie idzie to nie idzie.Na tyle akcji w całym szpilu jeden tor to parodia, a te zmiany pod koniec to błąd trenera.Szkoda słów, ale walka trwa nadal i trzeba wierzyć że Mariuszek,Krzysiu i inne ci*** sie obudzą i zaczną coś strzelać.Pozdro

niebieski78

#17 Post autor: niebieski78 » 10 maja 2003, o 22:03

siedze i dalej nie wierze :(
Rogala cos ty zrobil z tym klubem? jak czytam twoje wywiady "idealnie bylo by gdybysmy wygrali a w koncowym rozrachunku utrzymala sie tez szczakowianka" -tempo to mnie szlag trafia co cie obchodzi jakas wies
martw sie jak poskladac to cos u nas rozpieprzyl a nie baw sie w w swoje politycznie poprawne pieprzenie !
odbierasz nam dume z bycia niebieskimi
wyprostuj to wszystko bierz swoja swite i wyp...

Tomasz_W

#18 Post autor: Tomasz_W » 10 maja 2003, o 22:04

ku*** MAC !!!
Zamiast 4-5 do zera - a tyle moglismy wygrac znow pi***olony remis !
ku*** ! MAndrysz RAUS !!!
To nie jest trener - to p... marionetka... Ja bym lepsze zmiany zrobil !
Trudno panowie, zawsze bylem optymista, ale za rok bedziemy grali z jakimis wiesniakami w 2 lidze i oby to nie byl koniec naszego wspanial;ego klubu.... (mam jeszcze resztki nadzieji na utrzymanie - ale naprawde malutkie)...
I znow zj***na sobota :((((((

AndRe
Kontakt:

#19 Post autor: AndRe » 10 maja 2003, o 22:12

Szkoda slow....

Ja za to wiem co bedzie po tym meczu:

Zaraz po meczu -Mandrysz -"mecz w polowie nieudany , gralismy lepiej , brak szczescia , w nastepnym meczu bedzie lepiej"

Niedziela - w prasie Rogala zapowiada kolejne "MESKIE ROZMOWY"

Poniedzialek -zebranie zarzadu , przyjdzie 9 czlonkow

Wtorek -kolejne zebranie zarzadu - 14 czlonkow

Sroda - Mandrysz bedzie dalej trenerem , Rogala prezesem , ci sami kolesie w zarzadzie
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

Dzyn

#20 Post autor: Dzyn » 10 maja 2003, o 22:19

Tak niewiela brakowalo :x szkoda, ale dobry pomysl z tym nie wpuszczaniem na 8,9,10 na mlynie bylo nawet niezle z dopingiem

co do gry, to tyla zmarnowanych okazji, ze szkoda pisac,

trzeba wierzyc do konca :wink:

stan01

#21 Post autor: stan01 » 10 maja 2003, o 22:22

SLOWA, SLOWA, SLOWA, tylko slowa na tym forum, bez odzewu ze strony Zarzadu! MOZE KTOS MA DOSTEP DO STATUTU KLUBU, W KTORYM POWINIEN BYC ZAPIS O TYM, KTO WYBIERA I ODWOLUJE ZARZAD. NIEBIESCY, OBUDZMY SIE! TAKICH WYNIKOW I POZIOMU GRY NASZEJ DRUZYNY JAK ZA ROGALE, JESZCZE NIE BYLO!!!
Pozdrowienia dla tych, ktorzy jeszcze wierza w baraze!
stan01

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#22 Post autor: vahanara » 10 maja 2003, o 22:38

ch** z Mandryszem. ch** z piłkarzykami. Wielkie "podziękowania" dla Gorawskiego i Śrutwy za ten mecz... Bizackiego jak spotkam ta albo zatłuke albo oddam do sądu jako sku...łego złodzieja.
Możecie sobie tu pier...ić różne głupoty ale ten poj...ny zarząd miał 100% racji wypier...ąc Śrutwe! Błąd polegał na tym że pozwolili mu wrócić.
Tak tu wszyscy bronili "supermario" a dziś chyba najlepiej zagrał tak opluwany Jarczyk.
Piłkarze Ruchu, do Was kieruję te słowa : JESTEŚCIE ŻAŁOŚNI...

Gość

#23 Post autor: Gość » 10 maja 2003, o 23:02

To juz jest konie c nie ma juz nic... (jest druga liga). Wyszedlem piec minut przed za chwiole wrocilem. Dawno nie bylem taki zdenerwowny.
Co z tego ze gra wyglada ladnie jak nie ma wynikow.
Zostal nam niewielki promyk nadziej. Chociaz juz niedlugo zgasnie.

Awatar użytkownika
Adi-Żory
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#24 Post autor: Adi-Żory » 10 maja 2003, o 23:03

KUZWA JAK MOŻNA MECZ WYGRANY-ZREMISOWAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SZCZAKOWIAK

#25 Post autor: SZCZAKOWIAK » 10 maja 2003, o 23:29

BYLIŚMY OD WAS LEPSI!!! TO SĘDZIEA CHCIAŁ USTAWIĆ WYNIK!!!

NIC NIE POKAZALIŚCIE - NASI KIBICE TEŻ BYLI OD WAS LEPSI!!! A TE WASZE CHORĄGIEWKI BĘDĄ WAM SŁUŻYŁY CHYBA DO KOŃCA ŻYCIA - A ON JUŻ BLISKO..... :)

MIELIŚMY O NIEBO LEPSZĄ OPRAWĘ - A WASZE 10 WULKANÓW ZNIKNĘŁO W NASZYM CAŁOKSZTAŁCIE!!!

SZCZAKOWIANKA JAWORZNO - EKSTRAKLASA NA ZAWSZE NASZA!!!

Awatar użytkownika
Mikoruch
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#26 Post autor: Mikoruch » 10 maja 2003, o 23:35

Szczawianko Szmacianka spadaj na wieś. Lepsi ? chyba w zbiorach żyta pajacu.

Tomasz_W

#27 Post autor: Tomasz_W » 11 maja 2003, o 00:14

http://www.ruch.chorzow.pl/foto_tomek/r ... a_2003.htm - to sa foty z dzisiejszczego meczu, mialem je wrzucac jutro wieczor - ale i tak mam zjebany dzis wieczor - takze posiedzialem kilka godzinek.

Miejmy nadzieje - ze wyniki jutro bede dla nas (Plock wdupia)....

Mik20
Kontakt:

#28 Post autor: Mik20 » 11 maja 2003, o 00:15

ja pi***ole ja w to nie moga niewierze!!!!!! nie moglem byc dzis na szpilu ale nie dopuszczalem mysli ze zremisuja bylem pewny ze wygraja to juz jest nie do zniesienia!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

piechol
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#29 Post autor: piechol » 11 maja 2003, o 02:02

ja tez niestety na meczu byc nie moglem, ale dostawalem smsy z wynikiem. Kilkanascie minut po 19oo Ruch prowadzi 1:0. Super ! Dlugo, dlugo nic. Dostaje smsa, myslac ze z koncowym wynikiem, a tu takie cos... 88 minuta i 1:1. Naprawde przykro mi to stwierdzac, ale w obecnej sytuacji nie widze zbytnich szans na unikniecie barazy... A kto wie czy wogole sie na nie zalapiemy ;-( Wciaz wierze w utrzymanie sie Ruchu w lidze, ale po meczu do wygrania, ktory sie remisuje niestety wiara ta jest coraz mniejsza... Jedynie to, co bylo przed laty, tj spadek i pozniej awans jakos pozwala mi z optymizmem patrzec w przyszlosc, ale i tego coraz mniej... Nie oszukujmy sie. Wg mnie uniknac spadku do II ligi bedzie Ruchowi naprawde trudno. :( Jestem zalamany.
od małego NIEBIESKI

Awatar użytkownika
Schlesien
Kontakt:

#30 Post autor: Schlesien » 11 maja 2003, o 05:14

Jak mozna bylo przegrac taki mecz!? Przeca to my grali z przewaga! Nadal wierze w utrzymanie, ale powoli do mnie dochodzi, ze bedzie to po barazach. Jakos spadku sobie nie wyobrazam :cry:

ODPOWIEDZ