Ruch-Szczakowianka 1:1
siedze i dalej nie wierze
Rogala cos ty zrobil z tym klubem? jak czytam twoje wywiady "idealnie bylo by gdybysmy wygrali a w koncowym rozrachunku utrzymala sie tez szczakowianka" -tempo to mnie szlag trafia co cie obchodzi jakas wies
martw sie jak poskladac to cos u nas rozpieprzyl a nie baw sie w w swoje politycznie poprawne pieprzenie !
odbierasz nam dume z bycia niebieskimi
wyprostuj to wszystko bierz swoja swite i wyp...

Rogala cos ty zrobil z tym klubem? jak czytam twoje wywiady "idealnie bylo by gdybysmy wygrali a w koncowym rozrachunku utrzymala sie tez szczakowianka" -tempo to mnie szlag trafia co cie obchodzi jakas wies
martw sie jak poskladac to cos u nas rozpieprzyl a nie baw sie w w swoje politycznie poprawne pieprzenie !
odbierasz nam dume z bycia niebieskimi
wyprostuj to wszystko bierz swoja swite i wyp...
ku*** MAC !!!
Zamiast 4-5 do zera - a tyle moglismy wygrac znow pi***olony remis !
ku*** ! MAndrysz RAUS !!!
To nie jest trener - to p... marionetka... Ja bym lepsze zmiany zrobil !
Trudno panowie, zawsze bylem optymista, ale za rok bedziemy grali z jakimis wiesniakami w 2 lidze i oby to nie byl koniec naszego wspanial;ego klubu.... (mam jeszcze resztki nadzieji na utrzymanie - ale naprawde malutkie)...
I znow zj***na sobota
(((((
Zamiast 4-5 do zera - a tyle moglismy wygrac znow pi***olony remis !
ku*** ! MAndrysz RAUS !!!
To nie jest trener - to p... marionetka... Ja bym lepsze zmiany zrobil !
Trudno panowie, zawsze bylem optymista, ale za rok bedziemy grali z jakimis wiesniakami w 2 lidze i oby to nie byl koniec naszego wspanial;ego klubu.... (mam jeszcze resztki nadzieji na utrzymanie - ale naprawde malutkie)...
I znow zj***na sobota

-
- Kontakt:
Szkoda slow....
Ja za to wiem co bedzie po tym meczu:
Zaraz po meczu -Mandrysz -"mecz w polowie nieudany , gralismy lepiej , brak szczescia , w nastepnym meczu bedzie lepiej"
Niedziela - w prasie Rogala zapowiada kolejne "MESKIE ROZMOWY"
Poniedzialek -zebranie zarzadu , przyjdzie 9 czlonkow
Wtorek -kolejne zebranie zarzadu - 14 czlonkow
Sroda - Mandrysz bedzie dalej trenerem , Rogala prezesem , ci sami kolesie w zarzadzie
Ja za to wiem co bedzie po tym meczu:
Zaraz po meczu -Mandrysz -"mecz w polowie nieudany , gralismy lepiej , brak szczescia , w nastepnym meczu bedzie lepiej"
Niedziela - w prasie Rogala zapowiada kolejne "MESKIE ROZMOWY"
Poniedzialek -zebranie zarzadu , przyjdzie 9 czlonkow
Wtorek -kolejne zebranie zarzadu - 14 czlonkow
Sroda - Mandrysz bedzie dalej trenerem , Rogala prezesem , ci sami kolesie w zarzadzie
My name is prince and i'm funky
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
SLOWA, SLOWA, SLOWA, tylko slowa na tym forum, bez odzewu ze strony Zarzadu! MOZE KTOS MA DOSTEP DO STATUTU KLUBU, W KTORYM POWINIEN BYC ZAPIS O TYM, KTO WYBIERA I ODWOLUJE ZARZAD. NIEBIESCY, OBUDZMY SIE! TAKICH WYNIKOW I POZIOMU GRY NASZEJ DRUZYNY JAK ZA ROGALE, JESZCZE NIE BYLO!!!
Pozdrowienia dla tych, ktorzy jeszcze wierza w baraze!
stan01
Pozdrowienia dla tych, ktorzy jeszcze wierza w baraze!
stan01
- vahanara
- Kontakt:
ch** z Mandryszem. ch** z piłkarzykami. Wielkie "podziękowania" dla Gorawskiego i Śrutwy za ten mecz... Bizackiego jak spotkam ta albo zatłuke albo oddam do sądu jako sku...łego złodzieja.
Możecie sobie tu pier...ić różne głupoty ale ten poj...ny zarząd miał 100% racji wypier...ąc Śrutwe! Błąd polegał na tym że pozwolili mu wrócić.
Tak tu wszyscy bronili "supermario" a dziś chyba najlepiej zagrał tak opluwany Jarczyk.
Piłkarze Ruchu, do Was kieruję te słowa : JESTEŚCIE ŻAŁOŚNI...
Możecie sobie tu pier...ić różne głupoty ale ten poj...ny zarząd miał 100% racji wypier...ąc Śrutwe! Błąd polegał na tym że pozwolili mu wrócić.
Tak tu wszyscy bronili "supermario" a dziś chyba najlepiej zagrał tak opluwany Jarczyk.
Piłkarze Ruchu, do Was kieruję te słowa : JESTEŚCIE ŻAŁOŚNI...
- Adi-Żory
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
BYLIŚMY OD WAS LEPSI!!! TO SĘDZIEA CHCIAŁ USTAWIĆ WYNIK!!!
NIC NIE POKAZALIŚCIE - NASI KIBICE TEŻ BYLI OD WAS LEPSI!!! A TE WASZE CHORĄGIEWKI BĘDĄ WAM SŁUŻYŁY CHYBA DO KOŃCA ŻYCIA - A ON JUŻ BLISKO.....
MIELIŚMY O NIEBO LEPSZĄ OPRAWĘ - A WASZE 10 WULKANÓW ZNIKNĘŁO W NASZYM CAŁOKSZTAŁCIE!!!
SZCZAKOWIANKA JAWORZNO - EKSTRAKLASA NA ZAWSZE NASZA!!!
NIC NIE POKAZALIŚCIE - NASI KIBICE TEŻ BYLI OD WAS LEPSI!!! A TE WASZE CHORĄGIEWKI BĘDĄ WAM SŁUŻYŁY CHYBA DO KOŃCA ŻYCIA - A ON JUŻ BLISKO.....

MIELIŚMY O NIEBO LEPSZĄ OPRAWĘ - A WASZE 10 WULKANÓW ZNIKNĘŁO W NASZYM CAŁOKSZTAŁCIE!!!
SZCZAKOWIANKA JAWORZNO - EKSTRAKLASA NA ZAWSZE NASZA!!!
- Mikoruch
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
http://www.ruch.chorzow.pl/foto_tomek/r ... a_2003.htm - to sa foty z dzisiejszczego meczu, mialem je wrzucac jutro wieczor - ale i tak mam zjebany dzis wieczor - takze posiedzialem kilka godzinek.
Miejmy nadzieje - ze wyniki jutro bede dla nas (Plock wdupia)....
Miejmy nadzieje - ze wyniki jutro bede dla nas (Plock wdupia)....
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ja tez niestety na meczu byc nie moglem, ale dostawalem smsy z wynikiem. Kilkanascie minut po 19oo Ruch prowadzi 1:0. Super ! Dlugo, dlugo nic. Dostaje smsa, myslac ze z koncowym wynikiem, a tu takie cos... 88 minuta i 1:1. Naprawde przykro mi to stwierdzac, ale w obecnej sytuacji nie widze zbytnich szans na unikniecie barazy... A kto wie czy wogole sie na nie zalapiemy ;-( Wciaz wierze w utrzymanie sie Ruchu w lidze, ale po meczu do wygrania, ktory sie remisuje niestety wiara ta jest coraz mniejsza... Jedynie to, co bylo przed laty, tj spadek i pozniej awans jakos pozwala mi z optymizmem patrzec w przyszlosc, ale i tego coraz mniej... Nie oszukujmy sie. Wg mnie uniknac spadku do II ligi bedzie Ruchowi naprawde trudno.
Jestem zalamany.

od małego NIEBIESKI
- Schlesien
- Kontakt: