Mariusz Klimek odchodzi ???
-
- Kontakt:
- 19HKS20
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Mariusz Klimek bardzo jest związany z Ruchem nie raz to potwierdził czy to w wywiadach czy nawet na meczach, na które przychodził z żoną i dzieckiem. Reporter wycofa się, gdy jakiś poważniejszy sponsor się znajdzie i on będzie widniał na koszulkach piłkarzy.
JEDNO MIASTO JEDEN KLUB KATOWICE INO RUCH
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Informacja z dnia dzisiejszego. Klimek odchodzi z Reportera , swoją firmę sprzedaje Vistuli lub Wółcznace (tutaj rozbieżność gdyż osoba która mnie informowała nie była do końca pewna o którą z tych firm chodzi) . Pozostaje nam sie domyślać co dalej... Sprzedaje firmę w Polsce , więc prawdopodobnie wybiera się ,jak już mieliśmy okazję czytać , do USA. Czy wtedy nadal będzie wspierał Ruch ? Pozostaje nadzieja że Niebieskie serce Klimka będzie biło też w Stanach.
-
- Kontakt:
- Simone
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
No i puzzle ukladaja sie w jedna calosc...Gerges pisze:Czy wtedy nadal będzie wspierał Ruch? Pozostaje nadzieja że Niebieskie serce Klimka będzie biło też w Stanach.
http://www.niebiescy.pl/index.php?id=2305
-
- Kontakt:
Dla mnie sie nic nie uklada....ten "news" jest juz dobrych kilka tygodni na niebiescy.pl. Od niego sie zaczela ta cala dyskusja....KK pisze:No i puzzle ukladaja sie w jedna calosc...Gerges pisze:Czy wtedy nadal będzie wspierał Ruch? Pozostaje nadzieja że Niebieskie serce Klimka będzie biło też w Stanach.
http://www.niebiescy.pl/index.php?id=2305
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!
- SzaRlin
- Kontakt:
Dla mnie jest to równoznaczne z tym, że Boss Klimek znaloz nom jeszcze lepszego sponsora. Oby oby...
Przez te kilka lat ten człowiek uratowoł nasz klub, właśnie za to powinien mieć u każdego z nas szacunek NA ZAWSZE!
MARIUSZ KLIMEK KS RUCH!
Przez te kilka lat ten człowiek uratowoł nasz klub, właśnie za to powinien mieć u każdego z nas szacunek NA ZAWSZE!
MARIUSZ KLIMEK KS RUCH!
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]
- L-o
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Mysla tak samo jak ty... nic sie niy dzieje bez przyczyny...SzaRlin pisze:Dla mnie jest to równoznaczne z tym, że Boss Klimek znaloz nom jeszcze lepszego sponsora. Oby oby...
MARIUSZ KLIMEK KS Ruch!
- SzaRlin
- Kontakt:
-
- Kontakt:
I zagdadka rozwiazana. Z tego co kiedys mówił Klimek odsunie sie jak ktos zajmie jego miejsce. z tego wynika ze weszlismy na giełdę i posiadacze akcji teraz bedą zarządzać klubem więc spokonie bedzie mógł udać sie na ,,emeryturę"Informujemy, że od dnia 25 marca 2008 roku zamiast Ruch Chorzów Sportowa Spółka Akcyjna, posługujemy się nazwą Ruch Chorzów Spółka Akcyjna

-
- Kontakt:
Trochę OT, ale ciekawi mnie czy sprzedaż Reportera ma związek z obecną sytuacją w Chinach. Klimek jest bardzo przewidujący, więc może również dlatego sprzedaje Reportera.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
Życzę Ruchowi jak najlepszego sponsora, dlatego ani Vistula ani Wólczanka nie wchodzą w grę. Chyba musieli by w tych firmach poupadać na głowy, źe reklamować się poprzez piłkę nożną. Nie ta grupa docelowa, nie te nośniki. Firmy odzieżowe mody męskiej nie reklamują się na koszulkach piłkarzy nigdzie w Europie. To z ich punktu widzenia byłoby wyrzucanie pieniędzy, a tak nie robią profesjonaliści. A ja chcę by Ruch sponsorowała firma profsjonalna.