MACIEJ MIZIA
niwiem czy pamietacie ale takie pytanie dotyczace Macka zadałem pare tygodni temu a dlaczego? rozmawiam z Mackiem dosyc czesto i juz kiedys mi mówił,ze chce grac i sam mówił,ze jest w formie znacznie lepszej niz inni grajki z druzyny.Moim zdanie nie patrzmy na metryke,jezeli zagrywac bedzie dobrze bedzie super i tylko w morde niech sobie pluja ci z grajków,którzy nic nie wnosza gra do zespołu a wydaje im sie ze sa najlepsi.Gucio tez po***rdala dalej na pełnych obrotach,dlaczego nie Maciek i Mariusz nie maja byc tymi,którzy mimo wieku pokaza,ze grac potrafia i chca przedewszystkim zrobic to dla Ruchu a nie jak Kulawik i inni tylko patrzec tylko co dla siebie zachapac.Ja wierze w obu i mysle,ze bedzie dobrze :lol:
Już żech kiedyś napisoł, że tacy piłkarze jak Mario czy Mizia niy muszom grać całego szpilu albo sezonu dobrze. Niych zagrają 3 -4 szpile na wiosna dobrze, strzelą zwycięskie bramki i fertig. Młodzi powinni im niy ino tasze nosić ale i buty pucować. To są piłkarze godni gry w naszym Ruchu czego o młodych PINOKIACH nie można powiedzieć.
ZYCZE MU DOBRZE !!!
PRZEKONAMY SIE PO MECZU Z WIDZEWEM
JAK WYPADNIE(O ILE ZAGRA)
ALE NIE ROZUMIE TAKICH POSTOW ZE MY MAMY SLABĄ MLODZIEŻ :roll: . MAM TAKIE PYTANIE TO POCO TA MLODZIEZ TAM TRENUJE ???DLA ZABAWY !?!?!?! CHYBA RACZEJ NIE !!!!TRENUJA PO TO ZEBY GRAC DLA RUCHU !!!A ILU JUZ TAKICH BYLO CO W RUCHU ICH NIE CHCIELI (WYCHOWANKOW) NP. WOJTEK GRZYB Z ODRY NIECHCIANY W RUCHU A JEDEN Z LEPSZYCH TERAZ W ODRZE !!
WIEM ZE TERAZ TA NASZA MLODZIEZ NIE JEST NAJLEPSZA ,ALE DAJMY IM CZASAMI SZANSE
PRZEKONAMY SIE PO MECZU Z WIDZEWEM

ALE NIE ROZUMIE TAKICH POSTOW ZE MY MAMY SLABĄ MLODZIEŻ :roll: . MAM TAKIE PYTANIE TO POCO TA MLODZIEZ TAM TRENUJE ???DLA ZABAWY !?!?!?! CHYBA RACZEJ NIE !!!!TRENUJA PO TO ZEBY GRAC DLA RUCHU !!!A ILU JUZ TAKICH BYLO CO W RUCHU ICH NIE CHCIELI (WYCHOWANKOW) NP. WOJTEK GRZYB Z ODRY NIECHCIANY W RUCHU A JEDEN Z LEPSZYCH TERAZ W ODRZE !!
WIEM ZE TERAZ TA NASZA MLODZIEZ NIE JEST NAJLEPSZA ,ALE DAJMY IM CZASAMI SZANSE
- L_M
- Kontakt:
BRZOZA - Maciek Mizia zagra w Ruchu najwczesniej ze Szczakowianka, czyli za 3 mecze (po widzewie i lechu). A co do jego powrotu, to jestem za. W temcie zalozonym kiedys przez WojtkaK tez taki pisalem, bo w klubie, niezaleznie od wieku powinni grac ludzie ktorzy to potrafia i chca. Ze chce wszyscy wiedza, ze potrafi moglismy sie przekonac przez lata. Wiec jesli w sportowej walce uda mu sie kogos wygryzc ze skladu, to bedzie to tylko z pozytkiem dla Ruchu. W sytuacji kiedy jest wazny kazdy punkt, kazde wzmocnienie, kazdy, kto minimalnie przewyzsza umiejetnosciami pozostalych, jest wzmocnieniem na wage zlota
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
No właśnie... Ci, co chcą... A ostatnie wypadki pozwalają myśleć, że niektórzy nie chcą... Taki np. Gorawski... Liczyłem na niego... A tu coraz cześciej słyszę i czytam o jego lewych zwolnieniach... Szkoda...Lukas Michalski pisze:niezaleznie od wieku powinni grac ludzie ktorzy to (...) chca.
Jak juz pisze o checi do gry w Ruchu to porusze temat Kulawika... Podobala mi sie wypowiedz Rogali na jego temat. Cos w stylu "Moze on juz nie zyje..." Nie ma to jak przeciagajaca sie grypa... Lewe zwolnienia rzadza... A kasa leci...
od małego NIEBIESKI
Takich zawodników nam trzeba.
Pytam się tylko dlaczego zarząd podpisał kontrakt tylko na 1 rok !!!
Czy jest w kontrakcie klauzula o odstępnym dla Ruchu w momencie
gdyby się ktoś zgłosił zainteresowany nim z bundesligi ?
Coś chłopy w zarządzie zaczynają coraz bardziej cenić doświadczenie
i to zarówno zawodników jak i swoje !!!!
PS
Młodzi w momencie spadku do II ligi pójdą za chlebem
gdzie indziej , doświadczeni napewno nie.
No i jeszcze ta forma i wydolność lepsza od tych co są w I drużynie
coś rewelacyjnego. Może pan Mandrysz ich szczyt formy szykuje na baraże, tylko najpierw trzeba się jeszce w nich znależć.
Pytam się tylko dlaczego zarząd podpisał kontrakt tylko na 1 rok !!!
Czy jest w kontrakcie klauzula o odstępnym dla Ruchu w momencie
gdyby się ktoś zgłosił zainteresowany nim z bundesligi ?
Coś chłopy w zarządzie zaczynają coraz bardziej cenić doświadczenie
i to zarówno zawodników jak i swoje !!!!
PS
Młodzi w momencie spadku do II ligi pójdą za chlebem
gdzie indziej , doświadczeni napewno nie.
No i jeszcze ta forma i wydolność lepsza od tych co są w I drużynie
coś rewelacyjnego. Może pan Mandrysz ich szczyt formy szykuje na baraże, tylko najpierw trzeba się jeszce w nich znależć.
- m-p
- Kontakt:
Są zawodnicy których się lubi bardziej ,innych mniej.
Mizia do moich ulubienców nigdy nie należał .
Już 2 lata temu na tym forum pisałem że pora mu podziękować i wprowadzać do drużyny młodych.
Minęło 2 lata i wraca jako nadzieja Ruchu !!! - paranoja.
Mizia jest podobnie jak poprzednio całe zamieszanie z M. Śrutwą
dowodem na kompletne pogubienie się w istniejącej rzeczywistości
naszego Prezesa.
Mizia do moich ulubienców nigdy nie należał .
Już 2 lata temu na tym forum pisałem że pora mu podziękować i wprowadzać do drużyny młodych.
Minęło 2 lata i wraca jako nadzieja Ruchu !!! - paranoja.
Mizia jest podobnie jak poprzednio całe zamieszanie z M. Śrutwą
dowodem na kompletne pogubienie się w istniejącej rzeczywistości
naszego Prezesa.