Bilety do łebków
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- L.G
- Kontakt:
- 19r20
- Kontakt:
-
- Kontakt:
My kupiliśmy bilet na Janikowo dla mnie za 2 zł niespełna 2 godziny przed meczem, po godz. 17.
Ale już raz wchodziliśmy z córką na mecz na sektor 1 na bilet na trybunę we 3, bo nie było biletów za 2 zł. I zapłaciliśmy 27 zł, bo w kasie nie mieli wydać, tak musielibysmy zapłacić 45 zł. Zanim go kupiliśmy poszłam zapytac na bramkę czy nas wpuszczą, po konsultacjach wśród ochrony zdecydowali, że możemy wejść na jeden bilet - tak więc można powiedzieć, że mieliśmy bilet rodzinny -dzięki temu Kinga zaliczyła debiut.
Faktycznie coś musi się tu zmienić bo jest źle.
Ale już raz wchodziliśmy z córką na mecz na sektor 1 na bilet na trybunę we 3, bo nie było biletów za 2 zł. I zapłaciliśmy 27 zł, bo w kasie nie mieli wydać, tak musielibysmy zapłacić 45 zł. Zanim go kupiliśmy poszłam zapytac na bramkę czy nas wpuszczą, po konsultacjach wśród ochrony zdecydowali, że możemy wejść na jeden bilet - tak więc można powiedzieć, że mieliśmy bilet rodzinny -dzięki temu Kinga zaliczyła debiut.
Faktycznie coś musi się tu zmienić bo jest źle.
bardzo proszę o głosy: http://kfotoksiazka.nazwa.pl/fotokniha1 ... e=0000.jpg, za każdy głos bardzo dziękuję głosować można raz dziennie do końca października
-
- Kontakt:
powjym krotko co nikerych sam popjerom np pomysl z biksami...i yno wlajzenie na rodzinny, a co do kolesi kupujoncych bilet za 2 zeta bo chce zaoszczendzic a nie powinien go dostac...kij ci w oko!...zresztom ciekawo sytuacja byla przy kasie 3 kolesi chce sie wycfanic i kupic sie bilet za 2 zeta a laska w kasie niechce sprzedac i haslo "ta pi*** niechce nam sprzedac a ma" nic yno bylo trza jednago z drugim trzepnonc w łeb...tyla w tym temacie...jest wom za drogo to idzcie sie na Gieksa albo na Górnik!
- Adamek90
- Kontakt:
Kazdy ma troche racji w tym co pisze... ale nasz sadion nie pozwala na wpuszczanie tylko na jeden sektor poza sektorem gosci i jedynka.. dobrze by bylo jak ten rodzinny był pomiedzy mlynem a dycha bo ci tez chca spiewac i by spiewali a taki bajtel by zapamietal szpil lepiej jak by spiewał i sektor za bramka by sie wypełnił no i teoretycznie mozna by bylo to zrobic tak ze od pierwszego wwejsc od zajezdni ustawic takie plotki jak sa na koncertach przed scena i ta bramka by wchodzilo sie i przejscie z tych plotków do tego przejscia za sektorem 8 gdzie ochrona sie panoszy i tamtedy do sektora 8 i 10 bo tam i tak sa dzieci z rodzicami
[img]http://i15.tinypic.com/68bb49e.gif[/img]
- 19r20
- Kontakt:
ja uważam że rodzinny powinien być tylko na sektorze 1
wtedy nikt za 2 zł nie będzie łaził po całym stadionie, rodzinny bedzie sie czuł bezpiecznie daleko od "chuliganów" i wtedy nikogo nie będzie kusić bilet za 2 zł
ale w sumie co mnie to obchodzi - są chyba ludzie od myślenia w tym klubie
wtedy nikt za 2 zł nie będzie łaził po całym stadionie, rodzinny bedzie sie czuł bezpiecznie daleko od "chuliganów" i wtedy nikogo nie będzie kusić bilet za 2 zł
ale w sumie co mnie to obchodzi - są chyba ludzie od myślenia w tym klubie
Ostatnio zmieniony 28 maja 2007, o 15:16 przez 19r20, łącznie zmieniany 1 raz.
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
to też jest racja w tym sezonie tylko raz kupiłem bilet na kk potem to już mi sie nie chciało iść po kasa nr 1 bo i tak nie było biletów przed szpilemwacha pisze:a zas innom sprawom som bilety na kk tyz ich prze szpilem juz nima a powinny byc wyliczone co by kozdy co mo karta kk mog na nie wlezc![]()
:x
- Radvan
- Kontakt:
fazi_bangow pisze:to też jest racja w tym sezonie tylko raz kupiłem bilet na kk potem to już mi sie nie chciało iść po kasa nr 1 bo i tak nie było biletów przed szpilemwacha pisze:a zas innom sprawom som bilety na kk tyz ich prze szpilem juz nima a powinny byc wyliczone co by kozdy co mo karta kk mog na nie wlezc![]()
:x
ino ze od szpilu kiedy to wprowadzili bilety za 2 do gimnazjum niema biletow na KK i juz nie bydzie

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
zważywszy że bilety dla kobiet i bilety dla bajtli to te same bilety po 2 zł, ameryki żes nie odkrył :lol: :lol: :lol:ishateR pisze:to samo paranoja z biletami do kobiet...
nie ma i koniec to ciekawe czy te kobiety majom przed bramom stoc ?
przed meczem brakujue tych biletów a w przedsprzedazy też nie zawsze są
poprostu jest ich za mało
-
- Kontakt:
19r20 piszesz zeby ino na jedynie byl rodzinny bo tam jest bezpieczni bo nie ma huliganow hmm a byles na szpilu z Odra O.
sektor dycha powinnien sluzyc jako rodzinny hehe ale kto by na to szol na taki uklad hehe a z tymi biletami to mocie problem ida do sekretariatu i godom co chca i tyle poco tu pisac kolejny roz ze tak malo tych biletow jak łoni chyba nie czytaja forum...takie moje zdanie pozdro
sektor dycha powinnien sluzyc jako rodzinny hehe ale kto by na to szol na taki uklad hehe a z tymi biletami to mocie problem ida do sekretariatu i godom co chca i tyle poco tu pisac kolejny roz ze tak malo tych biletow jak łoni chyba nie czytaja forum...takie moje zdanie pozdro