Bilety do łebków

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
gregor
Kontakt:

#16 Post autor: gregor » 28 maja 2007, o 09:38

Miało być sprawdzanie legity przy zakupie i wejściu. Osobne wejście dla kobiet i dzieci z biletami za 2 zt gdzie będą weryfikowani bo kupują bilety po 2 zt ci którzy tego nie powini robić , jasne zasady i tyla w temacie.
[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]

BAFista
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#17 Post autor: BAFista » 28 maja 2007, o 10:03

Bajtle i Kobiety powinny wciepywac po 2 zl przy wejsciu na stadion do biksy N U .Ustawic przy wejsciu frelki z biksami i po kłopocie 8)

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#18 Post autor: L.G » 28 maja 2007, o 10:05

BAFista pisze:Bajtle i Kobiety powinny wciepywac po 2 zl przy wejsciu na stadion do biksy N U .Ustawic przy wejsciu frelki z biksami i po kłopocie 8)
i jeszcze kogoś z UKS
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#19 Post autor: 19r20 » 28 maja 2007, o 10:14

ile razy chciałem kupic bilet za 2 zł tyle razy ich nie było - nie ważne czy to było w przedsprzedazy, 3 h przed meczem czy tuż przed

nigdy ich nie było...
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

Niebieska
Kontakt:

#20 Post autor: Niebieska » 28 maja 2007, o 10:33

My kupiliśmy bilet na Janikowo dla mnie za 2 zł niespełna 2 godziny przed meczem, po godz. 17.

Ale już raz wchodziliśmy z córką na mecz na sektor 1 na bilet na trybunę we 3, bo nie było biletów za 2 zł. I zapłaciliśmy 27 zł, bo w kasie nie mieli wydać, tak musielibysmy zapłacić 45 zł. Zanim go kupiliśmy poszłam zapytac na bramkę czy nas wpuszczą, po konsultacjach wśród ochrony zdecydowali, że możemy wejść na jeden bilet - tak więc można powiedzieć, że mieliśmy bilet rodzinny -dzięki temu Kinga zaliczyła debiut.

Faktycznie coś musi się tu zmienić bo jest źle.
bardzo proszę o głosy: http://kfotoksiazka.nazwa.pl/fotokniha1 ... e=0000.jpg, za każdy głos bardzo dziękuję głosować można raz dziennie do końca października

fazi_bangow
Kontakt:

#21 Post autor: fazi_bangow » 28 maja 2007, o 10:36

ja dla laski bilet za 2 zł dostałem tylko raz i to dwa dni wczesniej przed meczem bo jakoś tak były sprzedawane bo święto było. no a ostatnio jakiś kolo wchodził na bilet za 2 zł bo pedzioł że jest studentem :> jakiś cosnek wpuszczał widocznie

termin

#22 Post autor: termin » 28 maja 2007, o 10:45

powjym krotko co nikerych sam popjerom np pomysl z biksami...i yno wlajzenie na rodzinny, a co do kolesi kupujoncych bilet za 2 zeta bo chce zaoszczendzic a nie powinien go dostac...kij ci w oko!...zresztom ciekawo sytuacja byla przy kasie 3 kolesi chce sie wycfanic i kupic sie bilet za 2 zeta a laska w kasie niechce sprzedac i haslo "ta pi*** niechce nam sprzedac a ma" nic yno bylo trza jednago z drugim trzepnonc w łeb...tyla w tym temacie...jest wom za drogo to idzcie sie na Gieksa albo na Górnik!

Awatar użytkownika
Adamek90
Kontakt:

#23 Post autor: Adamek90 » 28 maja 2007, o 14:30

Kazdy ma troche racji w tym co pisze... ale nasz sadion nie pozwala na wpuszczanie tylko na jeden sektor poza sektorem gosci i jedynka.. dobrze by bylo jak ten rodzinny był pomiedzy mlynem a dycha bo ci tez chca spiewac i by spiewali a taki bajtel by zapamietal szpil lepiej jak by spiewał i sektor za bramka by sie wypełnił no i teoretycznie mozna by bylo to zrobic tak ze od pierwszego wwejsc od zajezdni ustawic takie plotki jak sa na koncertach przed scena i ta bramka by wchodzilo sie i przejscie z tych plotków do tego przejscia za sektorem 8 gdzie ochrona sie panoszy i tamtedy do sektora 8 i 10 bo tam i tak sa dzieci z rodzicami
[img]http://i15.tinypic.com/68bb49e.gif[/img]

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#24 Post autor: 19r20 » 28 maja 2007, o 15:07

ja uważam że rodzinny powinien być tylko na sektorze 1

wtedy nikt za 2 zł nie będzie łaził po całym stadionie, rodzinny bedzie sie czuł bezpiecznie daleko od "chuliganów" i wtedy nikogo nie będzie kusić bilet za 2 zł

ale w sumie co mnie to obchodzi - są chyba ludzie od myślenia w tym klubie
Ostatnio zmieniony 28 maja 2007, o 15:16 przez 19r20, łącznie zmieniany 1 raz.
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

ishateR

#25 Post autor: ishateR » 28 maja 2007, o 15:10

no ja nie ma to jak miec karnet na sektor 5-10 i z laskom isc na rodzinny... ;o

wacha
Kontakt:

#26 Post autor: wacha » 28 maja 2007, o 15:20

a zas innom sprawom som bilety na kk tyz ich prze szpilem juz nima a powinny byc wyliczone co by kozdy co mo karta kk mog na nie wlezc :!: :evil: :x
Niebieskie Siemianowice Śląskie

fazi_bangow
Kontakt:

#27 Post autor: fazi_bangow » 28 maja 2007, o 18:26

wacha pisze:a zas innom sprawom som bilety na kk tyz ich prze szpilem juz nima a powinny byc wyliczone co by kozdy co mo karta kk mog na nie wlezc :!: :evil: :x
to też jest racja w tym sezonie tylko raz kupiłem bilet na kk potem to już mi sie nie chciało iść po kasa nr 1 bo i tak nie było biletów przed szpilem

Awatar użytkownika
Radvan
Kontakt:

#28 Post autor: Radvan » 28 maja 2007, o 18:44

fazi_bangow pisze:
wacha pisze:a zas innom sprawom som bilety na kk tyz ich prze szpilem juz nima a powinny byc wyliczone co by kozdy co mo karta kk mog na nie wlezc :!: :evil: :x
to też jest racja w tym sezonie tylko raz kupiłem bilet na kk potem to już mi sie nie chciało iść po kasa nr 1 bo i tak nie było biletów przed szpilem

ino ze od szpilu kiedy to wprowadzili bilety za 2 do gimnazjum niema biletow na KK i juz nie bydzie :|

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#29 Post autor: gerhat » 28 maja 2007, o 19:56

ishateR pisze:to samo paranoja z biletami do kobiet...
nie ma i koniec to ciekawe czy te kobiety majom przed bramom stoc ?
zważywszy że bilety dla kobiet i bilety dla bajtli to te same bilety po 2 zł, ameryki żes nie odkrył :lol: :lol: :lol:

przed meczem brakujue tych biletów a w przedsprzedazy też nie zawsze są
poprostu jest ich za mało

Blue-White.....
Kontakt:

#30 Post autor: Blue-White..... » 28 maja 2007, o 20:09

19r20 piszesz zeby ino na jedynie byl rodzinny bo tam jest bezpieczni bo nie ma huliganow hmm a byles na szpilu z Odra O.
sektor dycha powinnien sluzyc jako rodzinny hehe ale kto by na to szol na taki uklad hehe a z tymi biletami to mocie problem ida do sekretariatu i godom co chca i tyle poco tu pisac kolejny roz ze tak malo tych biletow jak łoni chyba nie czytaja forum...takie moje zdanie pozdro

ODPOWIEDZ