Przynajmniej raz się z Tobą zgadzamPatton pisze: I jedno pytanie - w jakim celu upubliczniono ta informacje?

Przynajmniej raz się z Tobą zgadzamPatton pisze: I jedno pytanie - w jakim celu upubliczniono ta informacje?
Za co BAN? Za jego zawod? :roll: To w klubie niech poszukaja sobie osoby ktora przekazal te info prasie!!arcio pisze:a ja powiem więcej - BAN dla Krzyśka Kubickiego za działanie na szkodę klubuElmer pisze:Przynajmniej raz się z Tobą zgadzamPatton pisze: I jedno pytanie - w jakim celu upubliczniono ta informacje?
to że ktoś plotkuje to jednoPatton pisze:Za co BAN? Za jego zawod? :roll: To w klubie niech poszukaja sobie osoby ktora przekazal te info prasie!!arcio pisze:a ja powiem więcej - BAN dla Krzyśka Kubickiego za działanie na szkodę klubuElmer pisze:Przynajmniej raz się z Tobą zgadzamPatton pisze: I jedno pytanie - w jakim celu upubliczniono ta informacje?
ta informacja juz jest na 1 stronie onetu. Ale nie ma obawy :roll:simonsays pisze:Ja bym tej informacji tez nie rozpowiadal. Przypuszczalnie firma Mittal zyska na rozglosie a na dwa dni przed podpisaniem wiazacych umow sie wycofa, bo poszlo info do prasy. Nie my pierwsi to przerabiamy. A tak naprawde jakby ktos chcial wejsc w zawodowy sport to by to zrobil a nie tylko biadolil o tym. Teraz kibice Ruchu beda sie zywili ta informacja, czekali na kolejne doniesienia prasy, kupowali sport, a ostatecznie jak sie okaze ze to klapa to wina bedzie zarzadu, trenera i gazety.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], luigi47, pko i 33 gości