Gks-Ruch 1:0
- Patton
- Kontakt:
Do tych wszystkich dospelarzy ktorzy sie tu wpisali, albo wpisza. Co do oprawy, to chcialbym was kiedys widziec u nas z ssktorowami, pasami w barwach, flagami na kijach, transparentami itd. do tego race czerwone i biale, wulkany, swiecedmyne i strobole. Wiec jak dziewczynki? Kiedy was ujrzymy w takiej oprawie na wyjezdzie? A co do osmieszania sie... latwo jest cos kupic i powiesic na dachu, gorzej jest cos nocami robic samemu, jak to robili chlopcy u nas. I dlatego uwazam, ze jak na wyjazd to bilismy was na glowe w Ultras. Bo liczy sie takze to, coktos samemu wymysli. Pozdro dla normalnych!
Ostatnio zmieniony 8 kwie 2003, o 23:13 przez Patton, łącznie zmieniany 2 razy.
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
Ruch spuchł Buhahaha jak mi sie to podoba GieKSa wygrywa tworzy za***ista atmosfere a niebiescy jak by z hasioka przyszli.I czemu sie nie umyliscie sie bo troche capiło od was !!!Ale biednemu wiatr w oczy kole nie niebiescy??Pewno po moim komentarzu bedziecie klnac na mnie a to mnie nie ziebi nie grzeje wazne ze do 2 ligi spadniecie!!!NO I KTO GÓRĄ????? MAMY LIDERA GKS MAMY LIDERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- Kontakt:
Do goscia :
Nie bedzie zadnych bluzg.
Zlozmy gosciowi gratulacje , mimo swojej ulomnosci napisal text bez bledu ortograficznego.Wprawdzie skladnia zostawia wiele do zyczenia ale nie wymagajmy od niepelnosprawnego umyslowo i niedorozwinietego takich rzeczy.
Internetowi w szkole oraz w psychiatrykach mowimy stanowcze NIE
Ps. Proponuje zostawic ten wpis aby miec powod do dumy - nikt z zalogowanych uzytkownikow tego forum tak debilnego , zalosnego oraz prostackiego textu by nie napisal.
I nie dziwie sie wcale dlaczego "gosc" sie nie podpisal pod swoimi slowami - jak bym byl na takim stopniu rozwoju intelektualnego ( a wlasciwie niedorozwoju) tez bym sie wstydzil takich postow
Text nieco zawily , mam nadzieje ze gosc po konsultacji z psychiatra zrozumie.
Dziekuje za uwage
Nie bedzie zadnych bluzg.
Zlozmy gosciowi gratulacje , mimo swojej ulomnosci napisal text bez bledu ortograficznego.Wprawdzie skladnia zostawia wiele do zyczenia ale nie wymagajmy od niepelnosprawnego umyslowo i niedorozwinietego takich rzeczy.
Internetowi w szkole oraz w psychiatrykach mowimy stanowcze NIE
Ps. Proponuje zostawic ten wpis aby miec powod do dumy - nikt z zalogowanych uzytkownikow tego forum tak debilnego , zalosnego oraz prostackiego textu by nie napisal.
I nie dziwie sie wcale dlaczego "gosc" sie nie podpisal pod swoimi slowami - jak bym byl na takim stopniu rozwoju intelektualnego ( a wlasciwie niedorozwoju) tez bym sie wstydzil takich postow
Text nieco zawily , mam nadzieje ze gosc po konsultacji z psychiatra zrozumie.
Dziekuje za uwage
Ten to qr** wymyslil AndRe moze ten wpis tez skomentujesz.Anonymous pisze:ta dziewczyna zwana gosciem ma majaki gks jest w okręgówie a liderem jest docwel :lol: pozdro i siema wąsate dziewczyny z brudnumi chujami :lol:
Do Pattona wiem ze trudniej jest cos samemu zrobic ale przede wszystkim liczy sie chyba pomyslowosc i moim zdaniem z obu stron tej nie zabraklo. Jeszcze co do siedzenia po nocach ----balony tez trzeba bylo nadmuchac.

- Adi-Żory
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Do Pattona:
Obyśmy mieli okazje się spotkać w przyszłym sezonie...
(sam wiesz o co chodzi...)
Wg mnie ten szpil to no UNO tego sezonu!
Naprawde pokazaliście się z dobrej strony!
Podsumowujac ekipy gości na estadio de bukowa: (pod względem ULTRAS):
1. ruch
2. lech
3. górnik
Mm nadzieje ze wodospad sie wszystkim podobal :lol:
Oprawa rewela, szkoda, ze mecz byl we wtorek w nie w sobote :?
Warto bylo byc na meczu, pozdro dla all GiekSiarzy bedacych na meczu!
P.S.
Tomek pogadamy ws. zdjęć
Obyśmy mieli okazje się spotkać w przyszłym sezonie...
(sam wiesz o co chodzi...)
Wg mnie ten szpil to no UNO tego sezonu!
Naprawde pokazaliście się z dobrej strony!
Podsumowujac ekipy gości na estadio de bukowa: (pod względem ULTRAS):
1. ruch
2. lech
3. górnik
Mm nadzieje ze wodospad sie wszystkim podobal :lol:
Oprawa rewela, szkoda, ze mecz byl we wtorek w nie w sobote :?
Warto bylo byc na meczu, pozdro dla all GiekSiarzy bedacych na meczu!
P.S.
Tomek pogadamy ws. zdjęć

dodam tylko mister Patton ze oprawe robilismy tydzień....moze nie nocami ale jednak po 8 godzin.....Patton pisze:? A co do osmieszania sie... latwo jest cos kupic i powiesic na dachu, gorzej jest cos nocami robic samemu, jak to robili chlopcy u nas. I dlatego uwazam, ze jak na wyjazd to bilismy was na glowe w Ultras. Bo liczy sie takze to, coktos samemu wymysli. Pozdro dla normalnych!
pozdores
- 19r20
- Kontakt:
wodospad dospelowców nawet znakomity ale w sumie ultras na równym świetnym poziomie obu ekip
co do brami to zza bramki nie miałem wątpliwości ale teraz widze że padła po faulu
co do piosenki: cała Polska śpiewa pieśń mistrzem Polski .... mogę powiedzieć PRZESTAŃCIE MARZYĆ BIEDAKI ZAPRZADANE
ZAWSZE I WSZĘDZIE RUCH Chorzów NAJLEPSZY BĘDZIE
co do brami to zza bramki nie miałem wątpliwości ale teraz widze że padła po faulu
co do piosenki: cała Polska śpiewa pieśń mistrzem Polski .... mogę powiedzieć PRZESTAŃCIE MARZYĆ BIEDAKI ZAPRZADANE
ZAWSZE I WSZĘDZIE RUCH Chorzów NAJLEPSZY BĘDZIE