Czy EURO 2012 to szansa dla stadionu Ruchu?
- L-o
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Panowie, to są tylko nasze marzenia. Niy wierza w to, że niejaki, delikatnie go nazywając, gorol Listkiewicz, wtory jest jednym z członkow UEFA decydujących o miastach i stadionach na wtorych mają być rozgrywane szpile w ramach ME 2012, kiwnie conajmi małym palcym w szczewiku, żeby jakiś szpil odbył sie na Śląskim. Czy widzioł wtoś zasrańca z warszawy wtory by coś zrobiył dlo Śląska???
- anyfor
- Kontakt:
- Bytom20
- Kontakt:
Takie rzeczy to tylko w erze :lol:anyfor pisze:Chopy ! jo by sie scioł rozpłakać ze szynścio uoglondajonc PIYNKNY , NOWY STADION RUCHU ale ...
normalnie dopuki niy zobocza to niy uwierza. ME 2012 to do mie tak samo ezotycny tymat jak nowy stadion Ruchu (abo przinajmi fest zmodernizowany).
Ale zawsze ostaje nadzieja...
Jak oni Nam zmodernizują czytaj postawią porządne trybuny za bramkami do 2012 to ja zezre Lutza i jego lacie :lol: :lol:
-
- Kontakt:
Pomysł, żeby zmodernizować nasz stadion jako boisko treningowe na ME wydaje mi się bardzo realny.
Bo założe się, nie powstanie do końca któryś z 3 stadionów od nowa ( nie ma Warszawa, nie ma Gdańsk i nie ma Wrocław ).
W takim razie Śląski już jest , szybciej dostosują stadion na Wiśle niż wybudują te 3 stadiony - więc ME raczej mamy w kieszeni.
Jedyne co potrzeba to minimum dobrej woli prezydenta Chorzowa i wojewody śląskiego aby w pore przygotować dokumenty i takie tam bla bla, a później trochę pracy i mamy ładny stadion na Cichej i super stadion Śląski.
Bo założe się, nie powstanie do końca któryś z 3 stadionów od nowa ( nie ma Warszawa, nie ma Gdańsk i nie ma Wrocław ).
W takim razie Śląski już jest , szybciej dostosują stadion na Wiśle niż wybudują te 3 stadiony - więc ME raczej mamy w kieszeni.
Jedyne co potrzeba to minimum dobrej woli prezydenta Chorzowa i wojewody śląskiego aby w pore przygotować dokumenty i takie tam bla bla, a później trochę pracy i mamy ładny stadion na Cichej i super stadion Śląski.
[quote="buli19R20"]...7.To mnie najbardziej wzruszyło jada w banie a tu wlazi chop z dzieckiem (5/6 lat) bajtel koszuleczka Ruch-u na czole R lica wymalowane na bioło-niebiesko. POPROSTU COS PIEKNEGO. ...
[/quote]
[/quote]
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
no i tu masz JEDI_V racje.... dorzucilbym do tego jeszcze innych super politykow ze Slaska--marszalka,wojewody bo oni tez powinni sie wlaczyc w walke o organizacje ME na Śląsku...a oni totalna olewka...oferta jaką zlozyl Chorzow podobno byla katastrofalna :shock: a teraz wielce maja problemy...szkoda gadac...
dobrze ze sa jeszcze szanse(i to nie male) ze ME zawitaja na Śląski...bo tak jak wczesniej pisalem...bez tych ME to nie mamy co liczyc na jakis porzadny stadion... :roll:
PS.wizja drugiego blaszoku mnie przeraza :roll:
dobrze ze sa jeszcze szanse(i to nie male) ze ME zawitaja na Śląski...bo tak jak wczesniej pisalem...bez tych ME to nie mamy co liczyc na jakis porzadny stadion... :roll:
-
- Kontakt:
http://www.sport.pl/pilka/1,80056,4076077.htmlHKSADIK pisze:no i tu masz JEDI_V racje.... dorzucilbym do tego jeszcze innych super politykow ze Slaska--marszalka,wojewody bo oni tez powinni sie wlaczyc w walke o organizacje ME na Śląsku...a oni totalna olewka...oferta jaką zlozyl Chorzow podobno byla katastrofalna :shock: a teraz wielce maja problemy...szkoda gadac...
Ruchu Chorzów kocham Cię, Tobie oddam serce swe serce moje jedyne, oddam mojej drużynie.
[img]http://img413.imageshack.us/img413/2554/halymbatf1.jpg[/img]
[img]http://img413.imageshack.us/img413/2554/halymbatf1.jpg[/img]
-
- Kontakt:
No wlasnie...Prezydenta...a z Koplem to bydzie ciezkosebaro pisze:Pomysł, żeby zmodernizować nasz stadion jako boisko treningowe na ME wydaje mi się bardzo realny.

[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]
- Patton
- Kontakt:
- Bytom20
- Kontakt:
Mnie się wydaje że dla niektórych władz te Mistrzostwa to jest krzyż pokutny. Oni mają ciepłe posadki to po co mają się męczyć jakąś organizacją czegokolwiek. Przecież mogą dalej cisną kity polityczne brać za to dużą kase i nic nie robić.HKSADIK pisze:no i tu masz JEDI_V racje.... dorzucilbym do tego jeszcze innych super politykow ze Slaska--marszalka,wojewody bo oni tez powinni sie wlaczyc w walke o organizacje ME na Śląsku...a oni totalna olewka...oferta jaką zlozyl Chorzow podobno byla katastrofalna :shock: a teraz wielce maja problemy...szkoda gadac...