Czy EURO 2012 to szansa dla stadionu Ruchu?

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Buger

#16 Post autor: Buger » 21 kwie 2007, o 16:47

Jak podczas euro w Portugalii mecze byly rozgrywane na 10 stadionach, a kraj to niemaly, to Polsce i Ukrainie tym bardziej powinni pozwolic na wlaczenie jeszcze miast rezerwowych...! Polecom tutej lektura na stadiony.net

Awatar użytkownika
L-o
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#17 Post autor: L-o » 21 kwie 2007, o 19:08

Portugalia mo akurat mniyjszo powierzchnia niz Polska :lol: ;)

Buger

#18 Post autor: Buger » 21 kwie 2007, o 19:19

ja mosz recht, zech sie kiwnal bo mialo byc nieduzy... ;)

stan01
Kontakt:

#19 Post autor: stan01 » 21 kwie 2007, o 20:47

Panowie, to są tylko nasze marzenia. Niy wierza w to, że niejaki, delikatnie go nazywając, gorol Listkiewicz, wtory jest jednym z członkow UEFA decydujących o miastach i stadionach na wtorych mają być rozgrywane szpile w ramach ME 2012, kiwnie conajmi małym palcym w szczewiku, żeby jakiś szpil odbył sie na Śląskim. Czy widzioł wtoś zasrańca z warszawy wtory by coś zrobiył dlo Śląska???

Awatar użytkownika
anyfor
Kontakt:

#20 Post autor: anyfor » 21 kwie 2007, o 22:27

Chopy ! jo by sie scioł rozpłakać ze szynścio uoglondajonc PIYNKNY , NOWY STADION RUCHU ale ...
normalnie dopuki niy zobocza to niy uwierza. ME 2012 to do mie tak samo ezotycny tymat jak nowy stadion Ruchu (abo przinajmi fest zmodernizowany).
Ale zawsze ostaje nadzieja...
Obrazek

Awatar użytkownika
Bytom20
Kontakt:

#21 Post autor: Bytom20 » 21 kwie 2007, o 23:07

anyfor pisze:Chopy ! jo by sie scioł rozpłakać ze szynścio uoglondajonc PIYNKNY , NOWY STADION RUCHU ale ...
normalnie dopuki niy zobocza to niy uwierza. ME 2012 to do mie tak samo ezotycny tymat jak nowy stadion Ruchu (abo przinajmi fest zmodernizowany).
Ale zawsze ostaje nadzieja...
Takie rzeczy to tylko w erze :lol:

Jak oni Nam zmodernizują czytaj postawią porządne trybuny za bramkami do 2012 to ja zezre Lutza i jego lacie :lol: :lol:

sebaro
Kontakt:

#22 Post autor: sebaro » 22 kwie 2007, o 00:43

Pomysł, żeby zmodernizować nasz stadion jako boisko treningowe na ME wydaje mi się bardzo realny.
Bo założe się, nie powstanie do końca któryś z 3 stadionów od nowa ( nie ma Warszawa, nie ma Gdańsk i nie ma Wrocław ).
W takim razie Śląski już jest , szybciej dostosują stadion na Wiśle niż wybudują te 3 stadiony - więc ME raczej mamy w kieszeni.
Jedyne co potrzeba to minimum dobrej woli prezydenta Chorzowa i wojewody śląskiego aby w pore przygotować dokumenty i takie tam bla bla, a później trochę pracy i mamy ładny stadion na Cichej i super stadion Śląski.
[quote="buli19R20"]...7.To mnie najbardziej wzruszyło jada w banie a tu wlazi chop z dzieckiem (5/6 lat) bajtel koszuleczka Ruch-u na czole R lica wymalowane na bioło-niebiesko. POPROSTU COS PIEKNEGO. ...
[/quote]

kz

#23 Post autor: kz » 22 kwie 2007, o 01:37

Warszawskie ch*** są spryne... wyremontują na nowow stadion kaj sprzedowają azjaty ten X lecia czy czegoś tam. a stadion POloni i Legii też wyremontują na treningowe i bydą miały gorole 3 za***iste stadiony a Śląskiego nie chcą dopuścić ale ch** z tym :] mnie to zwisa :D

JEDI_V
Kontakt:

#24 Post autor: JEDI_V » 22 kwie 2007, o 08:14

Jakby Kopel starol sie tak o organizacjo jak przedstawiciele Wroclawia,Poznania itp. to Chorzow niy bylby ino rezerwowym.Teroz nagle mu sie spomnialo jak dostali organizacjo.Duzo dupcyc przed wyborami to kozdy kandydat umiy
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#25 Post autor: HKSADIK » 22 kwie 2007, o 08:34

no i tu masz JEDI_V racje.... dorzucilbym do tego jeszcze innych super politykow ze Slaska--marszalka,wojewody bo oni tez powinni sie wlaczyc w walke o organizacje ME na Śląsku...a oni totalna olewka...oferta jaką zlozyl Chorzow podobno byla katastrofalna :shock: a teraz wielce maja problemy...szkoda gadac...
dobrze ze sa jeszcze szanse(i to nie male) ze ME zawitaja na Śląski...bo tak jak wczesniej pisalem...bez tych ME to nie mamy co liczyc na jakis porzadny stadion... :roll:
PS.wizja drugiego blaszoku mnie przeraza :roll:

lojo
Kontakt:

#26 Post autor: lojo » 22 kwie 2007, o 09:08

HKSADIK pisze:no i tu masz JEDI_V racje.... dorzucilbym do tego jeszcze innych super politykow ze Slaska--marszalka,wojewody bo oni tez powinni sie wlaczyc w walke o organizacje ME na Śląsku...a oni totalna olewka...oferta jaką zlozyl Chorzow podobno byla katastrofalna :shock: a teraz wielce maja problemy...szkoda gadac...
dobrze ze sa jeszcze szanse(i to nie male) ze ME zawitaja na Śląski...bo tak jak wczesniej pisalem...bez tych ME to nie mamy co liczyc na jakis porzadny stadion... :roll:
http://www.sport.pl/pilka/1,80056,4076077.html
Ruchu Chorzów kocham Cię, Tobie oddam serce swe serce moje jedyne, oddam mojej drużynie.

[img]http://img413.imageshack.us/img413/2554/halymbatf1.jpg[/img]

Panewniki
Kontakt:

#27 Post autor: Panewniki » 22 kwie 2007, o 09:22

sebaro pisze:Pomysł, żeby zmodernizować nasz stadion jako boisko treningowe na ME wydaje mi się bardzo realny.
Bo założe się, nie powstanie do końca któryś z 3 stadionów od nowa ( nie ma Warszawa, nie ma Gdańsk i nie ma Wrocław ).
W takim razie Śląski już jest , szybciej dostosują stadion na Wiśle niż wybudują te 3 stadiony - więc ME raczej mamy w kieszeni.
Jedyne co potrzeba to minimum dobrej woli prezydenta Chorzowa i wojewody śląskiego aby w pore przygotować dokumenty i takie tam bla bla, a później trochę pracy i mamy ładny stadion na Cichej i super stadion Śląski.
No wlasnie...Prezydenta...a z Koplem to bydzie ciezko :evil:
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

Fifiasek16

#28 Post autor: Fifiasek16 » 22 kwie 2007, o 09:41

Dobre by bylo jakby sie to sprawilo co napisali w GW! Heh... Ruch boiskiem treningowym... fajnie nas podsumowali :P pozdro:)

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#29 Post autor: Patton » 22 kwie 2007, o 10:11

Nie wierze w to - predzej GKS, badz Sosnowiec wybuduje taki stadion od zera, niz u nas powstanie cos na europejskim poziomie.
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Awatar użytkownika
Bytom20
Kontakt:

#30 Post autor: Bytom20 » 22 kwie 2007, o 10:42

HKSADIK pisze:no i tu masz JEDI_V racje.... dorzucilbym do tego jeszcze innych super politykow ze Slaska--marszalka,wojewody bo oni tez powinni sie wlaczyc w walke o organizacje ME na Śląsku...a oni totalna olewka...oferta jaką zlozyl Chorzow podobno byla katastrofalna :shock: a teraz wielce maja problemy...szkoda gadac...
Mnie się wydaje że dla niektórych władz te Mistrzostwa to jest krzyż pokutny. Oni mają ciepłe posadki to po co mają się męczyć jakąś organizacją czegokolwiek. Przecież mogą dalej cisną kity polityczne brać za to dużą kase i nic nie robić.

ODPOWIEDZ