Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
-
WOJTEKK
-
niebieski78
autor: niebieski78 » 8 kwie 2003, o 14:57
Radzion napisalem "i tu uklon w strone osob prowadzacych nasz klub Wojtek Górski byl pilkarzem z karta na rece gra na prawej stronie identyfikuje sie z naszym klubem wiec... CZEMU TU NIE GRA????!!!!!!!!!!!!! "
i popierdzielilo mi sie nazwisko :oops: chordzilo oczywiscie o Grzyba
tego ktorego Odra wziela z Radzionkowa za darmo
-
Gość
FAJNIE SIE ZACHOWAL W.GRZYB WILEKIE BRAWA DLA NIEGO !!!
A TAK JEST Z NASZYMI TRENERAMI NIE UMIEJA ONI ROZPOZNAWAC TALENTOW !!!NIE GADAM ZE ON JEST JAKIS SUPER EXTRA ALE JEST DOBRY!!!!
TAK SAMO BYLO Z MOSKALA , OLISADEBE NIE CHCIELI ICH OLI TERAZ GRA W PANATHIKOSIE A MOSKALA SZCZELA BRAMKI WISLE BYLO JESCZE WIECEJ TAKICH RZECZY !!!
A PRZYKLAD GRZYBA POKAZUJE JAK W RUCHU TRAKTUJE SIE MLODZIEZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
hanys1920
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
normalnie zamurowało mnie.Wojtek twoje miejsce jest w Ruchu i musisz sie tu predzej czy póżniej znależć. jestem pewien że on dla ruchu walczył by zawsze na maksa nie jak dzisiejsi gwiazdorzy. dla takich piłkarzy warto chodzić na mecze warto zdzierac dla nich gardłą szkoda że takich Wojtków jest tak mało.Rogala nie wiem jak to zrobisz ale zrób prosze żeby Wojtek zagrał w koszulce Ruchu
MOIM DOMEM GÓRNY Śląsk MOIM ŻYCIEM RUCH Chorzów
www.wolnyposredni.pl
-
WOJTEKK
o co ty prosisz hanys1920 Rogale ????????????Olego nie wzieli,Moskale tez nie !! to co nagle o niego sie bedzie bił????????????to jest jeden wielki slepy zarzad i nic wiecej :twisted:
-
Gość
Nie wiesz Hanys jak to jest??? Musiałby podejść do Rogali i wsunąć mu rękę do kieszeni z plikiem banknotów a potem mógłbyś go o to prosić żeby człowiek który czuje się Niebieski mógł grać w tej drużynie, bo o to w tym wszystkim chodzi :twisted:
Przykład prosty - SuperMario.
-
Morris
-
Kontakt:
wielokrotnie już na forum był poruszany temat W.Grzyba, między innymi przeze mnie.
facet był do sprowadzenia w Radzionkowa gdzie był wyrózniającym zawodnikiem najpierw pewnie za niewielka sumę, później po wygasnięciu kontraktu nawet za darmo (na tej zasadzie przeszedł do Odry). wielokrotnie w wywiadach dla gazet podkreślał że jego najwięszym marzeniem jest gra w naszym Ruchu.
czy może być lepszy kandydat do gry w Ruchu niż facet który, co udowodnił, ma papiery na granie w pierwszej lidze a poza tym dla którego gra w klubie będzie zaszczytem?!
z Radzionkowa sprowadziliśmy Fornalika, z Odry wosia, Matyję, Malinowskiego, którzy nasz klub tratują jako jakiś tam etap swojej piłkarskiej przygody (i tylko w tej płaszczyźnie rozpatrują swój pobyt w Chorzowie) a Grzyb ciągle pozostaje poza sferą zainteresowań Niebieskich.
gdyby pan Prezes (który będąc na trybunie pewnie widział tę ("koszulkową deklarację") miał troche oleju w głowie i zawziętości, to nawet teraz stanąłby na uszach by sprowadzić tego zawodnika na Cichą. Bo cóż moze być lepszego niż zawodnik utozsamiający się z klubem? brak wtedy problemów z motywacją i innych tego typu spraw. może na liste zawodników o których myśli Ruch jako obiektach transferowych działań (o których na głównej stronie pisze pan Blok) pod numerem pierwszym wpisać dwa słowa "Wojciech Grzyb" !!!!
-
WOJTEKK
Morris dla Ciebie to proste do zrozumienia,dla innych zapewne tez,ale zadaj te pytanie zarzadowi i prezesinie-myslisz,ze sensownie odpowiedza dlaczego ich polityka kadrowa jest taka a nie inna i dlaczego ich "wysiłki"sprowadzaj sie do tego,ze baraze o utrzymanie sie zblizaja????
-
Morris
-
Kontakt:
u nas kapa, a obywatel Grzyb strzela sobie w najlepsze, dziś napatoczyła mu sie pod nogi Legia, to ją skarcił :lol:
-
KK
-
Kontakt:
Grzyb dzisiaj gral swietnie. Bardzo aktywny, waleczny no i strzelil gola
A w drugiej polowie mogl zdobyc 2 po pieknym strzale...
Mam tylko nadzieje ze zobacze Grzyba w niebieskiej koszulce na pierwszoligowych murawach...
-
Degrelle
Rzeczywiście Wpojtek Grzyb wszędzie podkręśla, ze od małego był kibicem Ruchu i jego marzeniem jest gra w naszym zespole. (Ostatnio w wywiadzie dla Dziennika Zachodniego z 18 kwietnia)
Problemem u nas jest także to, że nie ma żadnego managera, który by jeździł po różnych klubach i wyszukiwał takich piłkarzy, jak Grzyb, którzy kochają Ruch i chcieliby tu grać. Piłkarzy z naszego regionu, a nie goroli, dla których Ruch nic nie znaczy.
Dlatego międzyinnymi Odra jest przed nami, bo ma takiego managera i sprowadza piłkarzy pokroju Wojtka Grzyba.
-
gerhat
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
Wojtek Grzyb, to obecnie najwiekszy idol kibiców Ruchu Chorzów, poniewaz u nas nie ma ani jednego grajka z którym mozna by się identyfikować.
Patrzyłem wczoraj na transmisję i emocjonowałem się grą Grzyba bardziej aniżeli całej naszej jedenastki w ostatnim meczu z Polonią
Może na najbliższy mecz Odry pojedziemy dopingowac Wojtka Grzyba? Czemu nie, tam przynajmniej jest facet o niebieskim sercu.
Odra Mistrzem Polski? To chyba lepszy wariant niż Wisła albo Gieksa
-
hanys1920
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
to juz nawet nie byla z mojejj strony prosba to byl akt desperacji.kto odpowiada w Ruchu za transfery?Łodzki urzad pracy który polecil nam chyba wiechowskiego z powrotem.ja bym oddal za jednego W.Grzyba pol drużyny i jeszce doplacilbym.czy sa jeszcze w tym klubie jakies pozytywy czy pozostaje nam tylko juz usiaść i plakać.WOJTEK GRZYB TWOJE MIEJSCE JEST NA CICHEJ A ROGALI MANDRYSZA I WSZYTSKICH PILKARZY OBECNEGO RUCHU NA BRUKU
MOIM DOMEM GÓRNY Śląsk MOIM ŻYCIEM RUCH Chorzów
www.wolnyposredni.pl
-
voytek@oti
autor: voytek@oti » 20 kwie 2003, o 21:05
To są fragmenty wypowiedzi Wojtka Grzyba z piątku które przeczytałem w DZ:
1)choć pochodze z tego miasta(tzn.z Mysłowic),trening rozpocząłem w Ruchu Chorzów-klubie któremu kibicuje do dziś. 8) 8) 8)
2) pyt. Czy to prawda że nadal kocham Ruch Chorzów?
odp. Mam ogromny sentyment.Gram dla Odry, ale nie ukrywam,że
kiedyś,kiedyś,chciałbym jednak w tym Ruchu zagrać...
Mój komentarz jest jeden: to jest kibol Ruchu i kocha ten klub tak jak Ja.
8) pozdro 8)
-
Gość
Niech lepiej zostanie w tej Odrze bo jak do nas przyjdzie to zarzad potraktuje go jak Mario i sie zniecheci do gry.
Użytkownicy przeglądający to forum: 19gorek20, Bing [Bot], Google Adsense [Bot], JSensei i 96 gości