M.Wleciałowski "Chorzowianinem Roku 2006"
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Strup za kogo ty tu robisz? za ci**, konfidenta, plotkara, żelozkowao z magla czy gupio blondynka.
Mnie i wielu innych nie obchodzi z kim ty godosz o czym i czym sie podniecosz, tym bardzij żebyś te swoje anonimy pisoł na forum, bo zachowujesz sie jak ci** cichodajka tudziez mynda policyjno.
Nie obchodzi mnie w jaki sposób piłkarz G oddaje mocz, a zawodnik M robi kupa - ciebie widać to podnieco niebywale, jo za to wola swój świat idei w którym odnosza się do tego co jest na boisku a nie w chaźlu.
Czytających to przepraszam za słownictwo z kloaki, ale rozmowa na poziomie z tym gościem nie wchodzi w rachubę.
"Anonim jest dopuszczalny tylko w jednej sytuacji, gdy piszący go jest rzeczywiśce nikim"
Mnie i wielu innych nie obchodzi z kim ty godosz o czym i czym sie podniecosz, tym bardzij żebyś te swoje anonimy pisoł na forum, bo zachowujesz sie jak ci** cichodajka tudziez mynda policyjno.
Nie obchodzi mnie w jaki sposób piłkarz G oddaje mocz, a zawodnik M robi kupa - ciebie widać to podnieco niebywale, jo za to wola swój świat idei w którym odnosza się do tego co jest na boisku a nie w chaźlu.
Czytających to przepraszam za słownictwo z kloaki, ale rozmowa na poziomie z tym gościem nie wchodzi w rachubę.
"Anonim jest dopuszczalny tylko w jednej sytuacji, gdy piszący go jest rzeczywiśce nikim"
- kibol-siem-ce
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- AdiC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- L.G
- Kontakt:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Lysy pisze: osoby wiarygodne potwierdzają to co miał powiedzieć Pan Trener.
komunikat jak z radia moskwa
na szczeście w XXI wieku obowiązują ciut inne kryteria wiarygodności, od standardów obowiązujących w czasach jakobińskich.
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(
-
- Kontakt:
- L.G
- Kontakt:
wisi mi z kim zes godoł, to twoj problym i twoja sprawa, podobnie jak kryterium tego co jest informacja wiarygodno, a co to som zwykle klachy.Lysy pisze: nie wiesz z kim rozmawiałem a ciepiesz te lole na prawo i lewo.
Tak samo jak rozrózniom wątpliwosci co do warsztatu trynerskego Wlciała (kere som mom), od chamskego szkalowania i dopieprzania się wszyskego, z jego religijnoscią w piyrwszym rzyndzie.
ps. a tryner niy jest łod lubiynio przez grajków czy tym bardzi przez jakeś fałszywe pierdoły co to sie usmiechają na korytarzach, by za chwila opluć za plecami.
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(
Jak czytam niektóre posty to mam wrażenie,że ktoś specjalnie chce skłucić kibiców Ruchu,ale po co ?
Moze ktoś wie,że to forum czytają piłkarze i ze bedę też się kłucić,a co za tym idzie,ciulowo grać.
Na dzień dzisiejszy Wleciałowski jest trenerem Ruchu i nasz klub jest na najwyszym miejscu od kilku lat w 2 lidze,chyba ktoś już zapomniał o barażach w ostatnich latach.
Gratulacje dla Pana Wleciałowskiego,za "czlowieka roku" i mam nadzieje,że te same gratulacje będę mógł złożyć za 2 miesiące,z okazji awansu do 1 ligi.
Moze ktoś wie,że to forum czytają piłkarze i ze bedę też się kłucić,a co za tym idzie,ciulowo grać.
Na dzień dzisiejszy Wleciałowski jest trenerem Ruchu i nasz klub jest na najwyszym miejscu od kilku lat w 2 lidze,chyba ktoś już zapomniał o barażach w ostatnich latach.
Gratulacje dla Pana Wleciałowskiego,za "czlowieka roku" i mam nadzieje,że te same gratulacje będę mógł złożyć za 2 miesiące,z okazji awansu do 1 ligi.
- Martinezku
- Kontakt:
Mie tysz to wyglondo na zwadzynie na lini tryner-szpilery, tryner-kibice, kibice-kibice. Bo ciul wiy i choćby prowda by była to co ftos tam powiedzioł że tryner powiedzioł to może to być krecio robota coby nastawić kibiców przeciwko trynerowi. Im by na rynka boło coby kibice swoja złość za brak wyników skupili ino na Wleciałowskim. Niych sie lepi te mamlasy szpilery zawrom i robiom to za co majom płacone i to niy małe piyniondze. Połazić sie po szpilplacu ze rynkami we kapsach to umi kożdy z nos.bary pisze:Jak czytam niektóre posty to mam wrażenie,że ktoś specjalnie chce skłucić kibiców Ruchu,ale po co ?
Jak tak dali bydzie zwada miyndzy nami na forum to koniec końców moze sie to przeniyś na estadio .Dojdzie jeszcze do tego że bydymy sie miynsym ciepać miyndzy sektorami.
Trocha muszymy ochłonońć kamraty kibice. Wciepnońć na luz i mieć nadzieja ,ze w Legnicy bydom 3 pkt, humor zaroz nom sie poprawi.
Pyrsk
- Bytom20
- Kontakt:
Oni biegają jakby byli po zjebie melanżowym. Przyłazi na szpil po 8 000 tysięcy ludzi a oni chodza po boisku bo bieganiem tego nazwać nie idzie.Martinezku pisze:Mie tysz to wyglondo na zwadzynie na lini tryner-szpilery, tryner-kibice, kibice-kibice. Bo ciul wiy i choćby prowda by była to co ftos tam powiedzioł że tryner powiedzioł to może to być krecio robota coby nastawić kibiców przeciwko trynerowi. Im by na rynka boło coby kibice swoja złość za brak wyników skupili ino na Wleciałowskim. Niych sie lepi te mamlasy szpilery zawrom i robiom to za co majom płacone i to niy małe piyniondze. Połazić sie po szpilplacu ze rynkami we kapsach to umi kożdy z nos.bary pisze:Jak czytam niektóre posty to mam wrażenie,że ktoś specjalnie chce skłucić kibiców Ruchu,ale po co ?
Jak tak dali bydzie zwada miyndzy nami na forum to koniec końców moze sie to przeniyś na estadio .Dojdzie jeszcze do tego że bydymy sie miynsym ciepać miyndzy sektorami.
Trocha muszymy ochłonońć kamraty kibice. Wciepnońć na luz i mieć nadzieja ,ze w Legnicy bydom 3 pkt, humor zaroz nom sie poprawi.
Pyrsk
Ale trenera by zwalniali niech się za gre wezmą a jak nie to dołożyć im troche treningów tak by nie mieli czasu ani sił na polityke.