Ruch odra 0-1

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#16 Post autor: radzion » 6 kwie 2003, o 09:27

stan01 pisze:Kochany MLYNIE! Jestescie zalosni, tak samo zalosni i denni jak niestety NIEBIESCY. Ok. 40 basztardów z Wodzislawia Was zalatwilo w dopingu,, tak mi sie przynajmniej wydaje, nie liczac ostatnich minut. Mecz conajmniej do zremisowania, ale niestety, trzeba grac przez 90 min., i nie nalezy zwalac winy na "sedziego".
Pozdrowienia od kibica z 45 letnim stazem na Cichej.
:D
po 1 : skoro tak narzekasz na mlyn to sam przyjdz i sam zacznij dopingowac!a nie tylko krytykowac!tak jak wiekszosc,wszysyc pier... ze jest zle a asami nic nie zrobia zeby bylo lepiej!

po 2 :racja nie ma co zwalac winy na sedziego :D :D czy ty byles na tym samym meczu co ja?juz wiele razy widzialem slabe gwizdanie ale to co zobaczylem wczoraj az mnie zszokowalo!!tak slabego arbitra nie widzialem od czasu meczu legia-gornik bodajze w 94 roku,kiedy to czarny ch** sprzedal sie za kista jaboli warszawiokom!

po 3 :gry nie komentuje:kazdy kto byl,widzial,szkoda tylko ze przyciesneli w ostatnich 10 minutach a nie wczesniej

ukasz77
Kontakt:

#17 Post autor: ukasz77 » 6 kwie 2003, o 09:33

Mandrysz w RUCHU juz cie powinno nie być!!!!!!!!!Ruch w pełni zasłużył na porażkę i to wyższą.

Bolek
Kontakt:

#18 Post autor: Bolek » 6 kwie 2003, o 09:54

radzion pisze:
stan01 pisze:Kochany MLYNIE! Jestescie zalosni, tak samo zalosni i denni jak niestety NIEBIESCY. Ok. 40 basztardów z Wodzislawia Was zalatwilo w dopingu,, tak mi sie przynajmniej wydaje, nie liczac ostatnich minut. Mecz conajmniej do zremisowania, ale niestety, trzeba grac przez 90 min., i nie nalezy zwalac winy na "sedziego".
Pozdrowienia od kibica z 45 letnim stazem na Cichej.
:D
po 1 : skoro tak narzekasz na mlyn to sam przyjdz i sam zacznij dopingowac!a nie tylko krytykowac!tak jak wiekszosc,wszysyc pier... ze jest zle a asami nic nie zrobia zeby bylo lepiej!
Brawo radzion, wszyscy umia ino duzo gadac i ch*** robic :!: :!:
[img]http://www.widzewlodz.pl/images/logo/chorzow_d.jpg[/img]

WYKLĘTY

...

#19 Post autor: WYKLĘTY » 6 kwie 2003, o 10:13

no to z gieksa bedzie cięzko...
licze na powtórke z jesieni :D ...

MYSŁOWICE NA ZAWSZE Z RUCHEM

Awatar użytkownika
Mikoruch
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#20 Post autor: Mikoruch » 6 kwie 2003, o 10:13

Fornalik i Wiechowski do II drużyny !
Ślepy Mandrysz był jako piłkarz obrońcą i nic z naszym atakiem nie potrafi zrobić. Z obroną zresztą też.

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#21 Post autor: vahanara » 6 kwie 2003, o 10:45

Radzion: chcesz żeby "dziadki" pomagały Ci w młynie!? Miejsce takich (moje też) jest raczej na trybunie... Bądź choć trochę obiektywny. Młyn faktycznie był denny i nie chodzi tu o oprawę ale o doping (raczej brak dopingu). Były mecze że byliście fantastyczni i wszyscy to na forum podkreślali ale wczoraj młyn był cieniutki.
Pozdro

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#22 Post autor: radzion » 6 kwie 2003, o 11:39

vahanara pisze:Radzion: chcesz żeby "dziadki" pomagały Ci w młynie!? Miejsce takich (moje też) jest raczej na trybunie... Bądź choć trochę obiektywny. Młyn faktycznie był denny i nie chodzi tu o oprawę ale o doping (raczej brak dopingu). Były mecze że byliście fantastyczni i wszyscy to na forum podkreślali ale wczoraj młyn był cieniutki.
Pozdro
nie chodzi mi oto,chodzi mi oto ze jak sam siebie nazwales te dziadki tylko potrafia krytykowac i narzekac,jesli sie nie podoba to ch**,ale po ch** koles pisze ze jestescie zalosni i denni!gdyby ten dziadek wiedzial ile co niektore osoby wkladaja serca i czasu w to zeby zrobic fajna oprawe,czy zrobic jakies fanki itd(nie pisze tu o sobie)
wk***ia mnioe to ze niektorzy nie potrafia tego uszanowac, docenic!
a skoro ma jakis pomysl na oprawe to niech da:i to ze sie jest starym to nieznaczy ze nie mozna cos zrobic!
jestem tylko ciekawy co ten sam gosc mowi po meczach na ktorych jest naprawde za***ista oprawa:pewnie siedzi cicho,bo nawet nie ma odwagi pochwalic i docenic osob ktore to przygotowaly

Gość

#23 Post autor: Gość » 6 kwie 2003, o 11:42

radzion... ale sam chyba przyznasz że w sobotę doping z "7" był żałosny... same machanie flagami to za mało :roll:

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#24 Post autor: radzion » 6 kwie 2003, o 11:55

no przynam byl slaby,ale ja przynajmniej nie pi***ole glupot ze klesie sa zalosni i denni!!!fakt ze gdyby 10 wczoraj nie podtrzymala dopingu to by bylo chujowo,ale wiesz tak powinno byc!powinien caly stadion dopingowac a nie tylko mlyn!!!
napisales ze samo machanie flagami to za malo!ok,jesli masz jakis pomysl zeby to poprawic to daj!co to za problem, a moze bedzie tak ze to bedzie wyjscie z tej sytuacji!!!

Dzyn

#25 Post autor: Dzyn » 6 kwie 2003, o 12:50

no przynam byl slaby,ale ja przynajmniej nie pi***ole glupot ze klesie sa zalosni i denni!!!fakt ze gdyby 10 wczoraj nie podtrzymala dopingu to by bylo chujowo,ale wiesz tak powinno byc!powinien caly stadion dopingowac a nie tylko mlyn!!!
My tu caly stadion spiewa z nami, albo druga strona odpowiada, a wszyscy cicho, potem sie zalicie ze nie ma dopingu. :x

Tak nie moze byc :evil:

Awatar użytkownika
wojt
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#26 Post autor: wojt » 6 kwie 2003, o 15:09

Siedziałem wczoraj na meczu obok dwóch siedemdziesiecioletnich "dziadków", i wspominalismy dawne czasy(ja lata 80te, oni 50,60 i 70te) kiedy takie "wiejskie " ,prowincjonalne kluby jak Odra, grając z Ruchem chcialy tylko nie zostac upokorzone na Cichej i miały pełne galoty strachu przed przyjazdem do Chorzowa. Teraz leją nas wszyscy z Garbarnia na czele, Ruch osiaga powoli dno. Tak słabej gry i druzyny nie mielismy chyba nigdy. Nigdy tez nie mielismy chyba takich "tłumów" na meczach. Piszę to bardzo spokojnie i bez nerwów, bo chyba jak większosc kibiców przewidywałem taki obrót sprawy dużo wcześniej. Proces niszczenia przez nasz zarząd klubu- legendy trwa juz od dobrych paru lat i moim zdaniem degradacja do nizszej klasy rozgrywek jest tylko kwestią czasu.
Patrząc na puste krzesełka na przeciwko trybuny chciało by sie zapytać naszego "bossa" słowami Kazika Staszewskiego: "...czy ty to widzisz czy się nie wstydzisz?"
Pozdrowienia dla Mariusza Śrutwy który pomimo przenikliwego zimna ogladał wraz z małżonką to sobotnie "wyborne" widowisko. Widać że Mariusz nie zapomina o Ruchu.

Gość

#27 Post autor: Gość » 6 kwie 2003, o 15:29

zarzad zapomnial o nas kibicach. Zwieksza cene biletow. nic nie robi zeby przychodzilo wiecej ludzi. Mam nadzieje ze to jak najszybciej sie zmieni.
Mam tez nadzieje ze pilkarze sie zmienia. Ich gra jest naprawde slaba. Szczegolnie atak. nie mozna narzekac na obrone bo jakos potrafia wybronic sie z trudnych sytuacji. Jednak oni tez musza suzo potrenowac.
Dziwi mnie fakt ze chyba zaden z pilkarzy nie podszedl podziekowc kibicom. Cyba nalezy sie cos tej garstce. Pozdro dla wszystkich co wczoraj wymarzli.

stan01

#28 Post autor: stan01 » 6 kwie 2003, o 21:29

radziion - nie denerwuj sie, nie mialem zamiaru nikogo obrazac ani uczyc, a szczegolnie Mlyna. Sam w ubieglym sezonie bylem kilka razy w Mlynie i zawsze podobal mi sie Wasz doping i oprawa meczu o ile byla na odpowiednim poziomie. Codziennie obserwuje strone Ruchu i Forum. Dlatego bylem niemile zaskoczony tym "dopingiem", mimo obiecujących dyskusji na Forum przed meczem.
Sam chyba przyznasz, ze slogan "gola, gola, gola, strzelcie k..... gola"
to zaden doping. Mam nadzieje, ze na Dospelu bedzie duzo lepiej, a i moze jakies punkty sie zaliczy.
Pozdrowienia: stan01

stan01

#29 Post autor: stan01 » 6 kwie 2003, o 21:30

radziion - nie denerwuj sie, nie mialem zamiaru nikogo obrazac ani uczyc, a szczegolnie Mlyna. Sam w ubieglym sezonie bylem kilka razy w Mlynie i zawsze podobal mi sie Wasz doping i oprawa meczu o ile byla na odpowiednim poziomie. Codziennie obserwuje strone Ruchu i Forum. Dlatego bylem niemile zaskoczony tym "dopingiem", mimo obiecujących dyskusji na Forum przed meczem.
Sam chyba przyznasz, ze slogan "gola, gola, gola, strzelcie k..... gola"
to zaden doping. Mam nadzieje, ze na Dospelu bedzie duzo lepiej, a i moze jakies punkty sie zaliczy.
Pozdrowienia: stan01

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#30 Post autor: radzion » 6 kwie 2003, o 21:54

spoko,rzeczywiscie wczoraj bylo nie najlepiej,zreszta nie 1 raz w tym sezonie,trzeba wreszcie cos z tym zrobic!kto tu mowil o przedmeczowych zapowiedziachze niby bedzie dobry doping!wiesz chcielismy zeby tak bylo,ale do tego potzreba troche ludzi!!!a jak bylo wczoraj widac tych ludzi nie bylo!!
ja mam tylko 1 pytanie!to co zauwazylem wczoraj jak i na 1 meczu z wisla to to ze w 2 polowie mlyn jest o polowe mniejszy niz w 1 polowie!!gdzie wiec jest ta 2 polowa!jesli ktos przychodzi do mlyna to wie co tam sie robi!tak wiec albo sie zostaje w mlynie caly mecz albo wogole sie tam nie idzie bo to nie ma sensu!kazdy mowi ze jest 0 oprawy!zgoda,ale jak ma byc oprawa skoro nie ma ludzi do tego!!
i dopoki wiekszosc z nas tego nie zrozumie bedzie tak samo chujowo jak jest teraz!!

a co do oprawy na giekse to mysle ze powinno byc dobrze!!przydaloby sie gdyby wiecej osob przylaczylo sie do organizowania tej oprawy!!
narazie nie wiem jak np jest z serpentynami,ale wiem ze na wejscie bedzie bardzo duza ilosc konfetti!!poza tym bedize jeszcze troche innych rzeczy!zreszta zobaczycie we wtorek

ODPOWIEDZ