Zmiany kadrowe w Ruchu Chorzów

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
disorder
Kontakt:

Re: Zmiany kadrowe w Ruchu Chorzów

#14986 Post autor: disorder » 17 cze 2023, o 09:27

adam12 pisze:
17 cze 2023, o 09:10
Jest wolne stanowski dyrektora sportowego złóżcie CV. Naprawdę już się czytać tego nie da ten człapie ten chciał odejść do zagłębia Lubin ten dużo zarabia. Czytać już się tego nie da skoro są nim zainteresowani to jest potrzebny. Chyba niektórzy zapomnieli, ze nie jesteśmy rakowem żeby sobie przebierać w piłkarzach. A w piłce nożnej nie potrzeba tylko „Walczaków”
Z całym szacunkiem dla Twojej wyobraźni sportowej ale Mazek nie broni się ani jako walczak, ani jako osoba z "charakterem". Jego jakość sportowa jest odpowiednia na dół pierwszej ligi. Kogo on miałby niby wygryźć ze składu? Monetę na ławce? Wybacz ale jak ktoś wpadłby na pomysł by tutaj Mazka ściągać to ja bym kierował do lekarza.

A w kwestii opinii to co my tu bidoki mamy omawiać jak nie przydatność do zespołu poszczególnych "pogłosek" skoro robotę robi zarząd ze sztabem i z naszego pisania to tylko sami pośmiać się możemy. To taki wątek mimo wszystko humorystyczny 😉

scaneRboy
Kontakt:

#14987 Post autor: scaneRboy » 17 cze 2023, o 09:33

znowu nie popadajmy w przesadę. W przerwie pomiędzy rozgrywkami transfery budzą najwięcej emocji. Powiedziałbym nawet że to jest fajne, normalne, na temat piłki nożnej. Odskocznia od wątków poruszanych w innych tematach organizacyjnych od których trudno nam uciec.

Jeśli chodzi o Mazka, to u nas nawet sobie jakoś radził, tylko że musiał mieć w pobliżu silniejszych fizycznie kolegów, którzy samą obecnością robili mu miejsce. Ale to było dawno.

Poza tym uzmysłowiłem sobie jak dawno ja jako kibic nie oglądałem ekstraklasy, naprawdę słabo się orientuje. Nie pamiętam, kiedy i jaki widziałem ostatnio mecz w całości.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.

gucio77
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#14988 Post autor: gucio77 » 17 cze 2023, o 10:30

disorder pisze:
17 cze 2023, o 09:27
adam12 pisze:
17 cze 2023, o 09:10
Jest wolne stanowski dyrektora sportowego złóżcie CV. Naprawdę już się czytać tego nie da ten człapie ten chciał odejść do zagłębia Lubin ten dużo zarabia. Czytać już się tego nie da skoro są nim zainteresowani to jest potrzebny. Chyba niektórzy zapomnieli, ze nie jesteśmy rakowem żeby sobie przebierać w piłkarzach. A w piłce nożnej nie potrzeba tylko „Walczaków”
Z całym szacunkiem dla Twojej wyobraźni sportowej ale Mazek nie broni się ani jako walczak, ani jako osoba z "charakterem". Jego jakość sportowa jest odpowiednia na dół pierwszej ligi. Kogo on miałby niby wygryźć ze składu? Monetę na ławce? Wybacz ale jak ktoś wpadłby na pomysł by tutaj Mazka ściągać to ja bym kierował do lekarza.

A w kwestii opinii to co my tu bidoki mamy omawiać jak nie przydatność do zespołu poszczególnych "pogłosek" skoro robotę robi zarząd ze sztabem i z naszego pisania to tylko sami pośmiać się możemy. To taki wątek mimo wszystko humorystyczny 😉
Uważom że Adam piszonc że ,, tyn niy, bo poszed do Lubina," to podoł ino przykład co tu na forum niy kerym przeszkadzo, a dalij napisoł że jak w klubie go chcom to widocznie sie nadaje.
A że niy ma żadnego sprawdzonego info że Ruch jest zainteresowany Mazkiym, ino ftos powyżej napisoł jego nazwisko nawet tego niy komyntujonc, a wiynkszość tu pamiynto w jakich okolicznościach rozstoł sie z klubym, to niy rozumia Twojego wpisu, jeszcze jak by to dotyczyło Figo, kaj Adam tyż nawionzoł do jego osoby w swoim wpisie, to ok, bo o Figo pełno newsów łonczonych go z Ruchym.
Nojwiynkszom RUCHu wartościom NIY jest to, że nigdy niy upado na kolana, ale to, że zawsze umiy sie z tych kolan dzwignońć."

scaneRboy
Kontakt:

#14989 Post autor: scaneRboy » 17 cze 2023, o 10:45

kuknijcie se w ramach umilenia czasu oczekiwania na oficjalne informacje:

https://www.youtube.com/watch?v=LmqNzAAWDyI
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.

disorder
Kontakt:

#14990 Post autor: disorder » 17 cze 2023, o 10:46

Nie no. Czytajmy ze zrozumieniem. Najpierw napisał "ten nie, bo chciał do Zagłębia" a później "nie potrzeba tylko walczaków". To o kim pisał, że nie da się czytać naszego narzekania? Przyrównał Mazka jednocześnie do jakości sportowej jak i naszego marudzenia na to, że nie chcemy w Ruchu judasza (z przymrużeniem oka).

scaneRboy
Kontakt:

#14991 Post autor: scaneRboy » 17 cze 2023, o 10:54

analizowanie mediów społecznościowych lipsty od jakiegoś piłkarza już jest dziwne, a teraz będziecie analizować wypowiedzi adam12 ?

gdyby nie duże zasięgi forum które udało się wypromować, to można by je zamknąć do połowy lipca

Awatar użytkownika
Mikoruch
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#14992 Post autor: Mikoruch » 17 cze 2023, o 10:57

scaneRboy pisze:
17 cze 2023, o 10:45
kuknijcie se w ramach umilenia czasu oczekiwania na oficjalne informacje:

https://www.youtube.com/watch?v=LmqNzAAWDyI
Wg mnie pilkarskimi umiejętnościami byli dwie klasy wyżej niż my teraz.

disorder
Kontakt:

#14993 Post autor: disorder » 17 cze 2023, o 11:08

scaneRboy pisze:
17 cze 2023, o 10:54
analizowanie mediów społecznościowych lipsty od jakiegoś piłkarza już jest dziwne, a teraz będziecie analizować wypowiedzi adam12 ?

gdyby nie duże zasięgi forum które udało się wypromować, to można by je zamknąć do połowy lipca
Wiesz - padło hasło Mazek to trudno by nie było odpowiedzi. Ten temat to rzeczywiście wypadałoby wywalić w kosmos. Biorąc pod uwagę pozycjonowanie forum i to, że zaglądają tu mało zorientowani, szukający sensacji czwartoligowi "dziennikarze" wstydliwe byłoby przeczytanie, że kibice Ruchu chcą jego powrotu.

Awatar użytkownika
DaReQ93
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#14994 Post autor: DaReQ93 » 17 cze 2023, o 11:11

scaneRboy pisze:
17 cze 2023, o 10:54

I tak w kółko 20 nicków dupi fleki bo nie mają nic innego do roboty więc to nie jest głupi pomysł :hyhy:

Adam wyśmiał wprost wasze jojczenie kto może a kto nie może przyjść do Ruchu to nawet w tym co niektórzy szukają drugiego dna. Idźcie na spacer, na rower, na kajaki, wróćcie za miesiąc jak już karty będą rozdane.

Awatar użytkownika
_BiADACZ_
Kontakt:

#14995 Post autor: _BiADACZ_ » 17 cze 2023, o 11:31

scaneRboy pisze:
17 cze 2023, o 09:33
znowu nie popadajmy w przesadę. W przerwie pomiędzy rozgrywkami transfery budzą najwięcej emocji. Powiedziałbym nawet że to jest fajne, normalne, na temat piłki nożnej. Odskocznia od wątków poruszanych w innych tematach organizacyjnych od których trudno nam uciec.

Jeśli chodzi o Mazka, to u nas nawet sobie jakoś radził, tylko że musiał mieć w pobliżu silniejszych fizycznie kolegów, którzy samą obecnością robili mu miejsce. Ale to było dawno.

Poza tym uzmysłowiłem sobie jak dawno ja jako kibic nie oglądałem ekstraklasy, naprawdę słabo się orientuje. Nie pamiętam, kiedy i jaki widziałem ostatnio mecz w całości.
Tak, to jest fajne, ale czytając co poniektórych co piszą za ciulstwa, to nic ino sie z bloku zdupić, bo ku*** wstyd. Wieczne biadolenie, pi***olenie, narzekanie. Same trenery.
"Jesteśmy zawsze tam, gdzie nasz Ruch Chorzów gra..."

LEMON-CHORZOW
Kontakt:

#14996 Post autor: LEMON-CHORZOW » 17 cze 2023, o 12:06

tu trzeba nowe twarze wykopane gdzies z nizszych lig ,ale perspektywicznych ,,szkoda sciagac oklepane kotlety u schylku kariery ,,lepiej zainwestowac w transfer w mlodego pilkarza i go sciagnac i miec w przyszlosci jakies bonifity z transferu ,,,

scaneRboy
Kontakt:

#14997 Post autor: scaneRboy » 17 cze 2023, o 13:50

LEMON-CHORZOW pisze:
17 cze 2023, o 12:06
tu trzeba nowe twarze wykopane gdzies z nizszych lig ,ale perspektywicznych ,,szkoda sciagac oklepane kotlety u schylku kariery ,,lepiej zainwestowac w transfer w mlodego pilkarza i go sciagnac i miec w przyszlosci jakies bonifity z transferu ,,,
Przeciez 3/4 naszej drużyny taka właśnie jest. Przychodzimy z niższych lig w rzeczy samej.

Moim zdaniem potrzebujemy kilku ludzi obytych w aktualnych realiach ekstraklasy, w której jesteśmy nieobecni od ładnych paru lat.

Awatar użytkownika
Jano99
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#14998 Post autor: Jano99 » 17 cze 2023, o 14:40

Człowiek widząc przybywające strony liczy na jakieś info z Twittera czy inne przecieki odnośnie transferów a tu kłótnia o Mazka 😳

Awatar użytkownika
Adam1983
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#14999 Post autor: Adam1983 » 17 cze 2023, o 15:06

Bo wyście som jak te stare baby na torgu. Byla stoć i gupoty dupcyć.

adam12

#15000 Post autor: adam12 » 17 cze 2023, o 15:37

Widzę, ze niektórzy załapali o co mi chodzi. Panowie Mazek to tylko przykład ciągłego narzekania na tym forum. Każdy jest do dupy który tu wypływa. Chyba jeszcze nie było nazwiska do ktorego ktoś by miał jakiegoś ale. Nie którzy z was są mądrzejsi od trenera i zarządu. Wiecznie tylko narzekanie aż czytać się tego odechciewa.

ODPOWIEDZ