19kyjok20 pisze:Baran, Pulkowski - tym panom już dziękujemy, Ruch to dla was za wysokie progi.
Dziekuj im w swoim imieniu. Pulo gra na stosunkowo dobrym poziomie i jak brak Straki to wlasnie on wydaje sie byc najbardziej kreatywnym graczem w srodku
19kyjok20 pisze:Baran, Pulkowski - tym panom już dziękujemy, Ruch to dla was za wysokie progi.
1:37 zoboczcie sie pomału ta sytuacjo!!!! przeciyż to była 1000%% brama!! i niych nikt tu niy tumaczy Piecha że dostoł za plecy z boku czy jak!!! a obok Abdul ino by dmuchnoł i by to wleciało!!!!! jo taki zły już downo niy był po szpilu!!! bydzie ciynżko ale chopcy muszom pokozać wto je 3 placu w E-klasie!!!staRvin pisze:http://www.youtube.com/watch?v=dxzU0T_YO0E tu mocie skrot ale jakosc ch...
a nie przyszło Ci na myśl, że to Ruch nie dał pograć Pogoni, a po 2. to "trener" Mandrysz tak właśnie "gra" z zespołami wyżej notowanymi. W rewanżu w Szczecinie przygotujcie się na podobną taktykę, może z większą liczbą kontr.angelus pisze:Jestem kibicem Pogoni. Nie mam zamiaru was denerwowac lub cos. Szczerze powiem, ze to byl najgorszy mecz Pogoni w tej rundzie a wynik zawdzieczamy waszej skutecznosci oraz Radkowi Janukiewiczowi. I jesli w Szczecinie zamurujemy w ten sam sposob jak u was to uczciwie mowiac wole by Ruch wszedl do finalu. Ale mecz meczowi nie rowny. Zapraszamy do nas 20 kw.
a nie pauzuje się za 4 żółte? Tak było w ubiegłym sezonie. Przynajmniej "piłkarz" Woźniak nie spowoduje kontuzji kolejnego naszego zawodnika. On za ten wślizg, podobnie jak Hrymowicz (ma u mnie + za gola strzelonego w Zabrzu w taki sposób jak chciał w meczu z nami - ostatecznie kopnął Perdijicia), powinien wylecieć z boiskajugador pisze:Wozniak i Koman nie zagraja z nami w Szczecinie za 2 zolte kartki.Nie wiem czy to ma jakies znaczenie i czy bedzie to dla nich oslabienie ale bedzie to mialo miejsce.
nieźle, wynika z tego że Pogoń zagrała mecz życia. To szkoda mówić o poziomie 1-ligiOCeny wedlug mnie za mecz w skali 1 do 10.
Janukiewicz- 9 ->byloby 10 gdyby nie puscil bramki:D
Nowak-7 ->moim zdaniem najlepszy wystep od do nas trafil
Hrymowicz- 7 -> zagral podobnie jak z Gornikiem tylko ze bez rajdu
Jarun-6,5 -> calkiem dobrze ale kilka razy zle wybijal pilke i dawal sie ograywac Sobiechowi
Wozniak7 ->b.dobry wystep bez wiekszych beldow +probowal podlaczac sie pod akcje ofensywne
Pietruszka-5 slaba szybkosc,slabe przygotowanie fizyczne i kilka bledow zwlaszcza w ofensywie(moim zdaniem najslabszy na boisku)
Mysiak 8 ->swietny mecz,piekna bramka,kasowal w defensywie praktycznie wszystko!
Koman7,5 ->wkoncu spelnil pokladane w nim nadzieje,umiejetnie przytrzymywal pilke i ja rozgrywal(podobny do kazmierczaka:) )
Petasz 7 ->wkoncu sie przebudzil,walczyl,asysta a mogl miec jeszcze 2 gdyby szanse wykorzystali Mysiak i Olo + dobre wolne jak zwykle
Olo 7 ->swoj dobry poziom,szkoda ze znowu nie wykorzystal doskonalej okazji:(
Bojarski 8->najlepszy jego mecz i zdecydowanie najlepszy na boisku,potrafil pociagnac z pilka,rozegrac,wmyusic faul,wiudac bylo ze to doswiadczony zawodnik i wie co ma robic na boisku do tego wielkie serce do gry!OBY TAK DALEJ!!
To byli nieliczni , jo mioł strach przed tym szpilem, z drugiej strony jak na to zajrzysz, naszego obecnego Ruchu niy stać je na taki wyczyn : z 3:0 do 3:2. My jak już przegrywomy jedyn zero to dupa zbito i pozamiatane ( pytanie czymu ?? ) . Jak u paprykorzy trefiymy piyrsi do netza to wlezymy jak paprykorze nom piyrsi klupnom to mogymy zaroz klamory zbiyrać i nazod dupić 500 km z szajsym w rynce.Wczorajszy mecz MU-Bayern powinni przemyśleć wszyscy, którzy już przed meczami odtrąbili awans Ruchu do finału PP
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], moRi95 i 52 gości