kto przyjdzie kto odejdzie tej zimy!!!
-
- Kontakt:
Proponuję zamknąć ten temat i otworzyć nowy pod tytułem: kto przyjdzie i odejdzie tego lata
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jo myśla, że teraz jesteśmy w o tyle lepszej sytuacji, że nie bedzie potrzeby wymienić 1/2 jedenastki, a wystaczy może z 2 solidnych graczy, jakiś 2 dodatkowych modych i moze być bardzo ciekawy skład. Wiadomo, ze jeżeli by były możliwości to warto i wiecej dobrych graczy z ściągnać, ale wydaje mi sie, ze warto poszukać przede wszystkim prawego obrońcy, lewego skrzydłowego, (mam nadzieje, ze mi sie kierunki nie pomyliły
).
A i osobną sprawą jest torman, ale mom tu mieszane odczucia, bo nie wiem jak Norko, a nawet czy Paśnik i Nowak sie odnajdą czy nie, ale jeżeli bedziemy chcieli grać o i lige to jedno jest pewne takich bramek nie może sie nam zdarzyć tracic, bo wtedy sie bedzie każd punkt liczyl

A i osobną sprawą jest torman, ale mom tu mieszane odczucia, bo nie wiem jak Norko, a nawet czy Paśnik i Nowak sie odnajdą czy nie, ale jeżeli bedziemy chcieli grać o i lige to jedno jest pewne takich bramek nie może sie nam zdarzyć tracic, bo wtedy sie bedzie każd punkt liczyl
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
nierozumia tu mentalnosci od niektorychslavo pisze:Tym bardziej, że Bonkowi już dziękujemy. Ale wyzdrowieje Rajman w koncu
Seba najpier przez 2 lata noszony na rekach, co by my bez niego zrobili dzis go juz czesc skresla i wy***rdala
to samo z Bonkiem teraz, to samo z mariem jak strzeli zwyciesko brama to go kochacie, przyjdzie slabszy mecz to jebiecie
jak chorogiewki w narozniku jak chorogiewki ..........
-
- Kontakt:
Jakoś nie moge sobie przypomnieć dobrego meczu Bonka.Goscioo pisze:nierozumia tu mentalnosci od niektorychslavo pisze:Tym bardziej, że Bonkowi już dziękujemy. Ale wyzdrowieje Rajman w koncu
Seba najpier przez 2 lata noszony na rekach, co by my bez niego zrobili dzis go juz czesc skresla i wy***rdala
to samo z Bonkiem teraz, to samo z mariem jak strzeli zwyciesko brama to go kochacie, przyjdzie slabszy mecz to jebiecie
jak chorogiewki w narozniku jak chorogiewki ..........
Był chołubiony kosztem Pulkowskiego a nigdy nic nie pokazał, po za brakiem kondycji. A ta runda to już całkiem dno w jego wykonaniu
Dla mnie to niewypał transferowy i tyle.
Zresztą, nie jestem przesądny ale wszystkie tegoroczne zwyciestwa nastapiły w momencie gdy jego nie było w 18stce.
ps co do Nowaka to przypomnij sobie 1:3 na Piascie, to nie było w tym sezonie
- ruchowiec71
- Kontakt:
Potrzebne są wzmoacnienia do kazdje formacji:
Prawy obrońca
Srodkwoy pomocnik
Lewy pomocnik
Napsatnik
Ewnetulenai bramkarz choc wierze w Sebe i i Norke a nawet Paśńika
PO tym wzmocniech jeśłi beda naparwde wzmocnienia porówenywnae do Makucha Barana Mikiego Grzyba (a nie Sibika czy Kaczorowskiego) to i liga pewna
Pozdro
Prawy obrońca
Srodkwoy pomocnik
Lewy pomocnik
Napsatnik
Ewnetulenai bramkarz choc wierze w Sebe i i Norke a nawet Paśńika
PO tym wzmocniech jeśłi beda naparwde wzmocnienia porówenywnae do Makucha Barana Mikiego Grzyba (a nie Sibika czy Kaczorowskiego) to i liga pewna
Pozdro
WIELKA WIELKA WIELKA
NIEBIESKA ERKA
NIEBIESKA ERKA
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- ruchowiec71
- Kontakt:
Petasz okej szkdo aże szans nie dostaje jednak on mie do konca nei przekonuje. za wolny. fakt bije fanei rogi i wciepac umie co juz nie wszystkich sie tyczy ale jednak robi to wolno (jak wszedł z wiedzewem było to widac) niech poparcuje nad soba to nie bede chciął nolwego lewego pomocnika aczkolwiek mógłby kiedsy Wleciał go wpusći od poczatku bysmy sie dokładnie przekonali na co go stacMkF pisze:ruchowiec71 pisze:Lewy pomocniki wszystko jasne ! my momy zajebistego lewego pomocnika..ale ehh niech sie juz qr** nie denerwuja :?Michalik pisze:Jo tam akurat do Bonka nic nie mom ale i tak fest mi juz jest szkoda Petasza
A do Bonka sie nie wypoiwadom bo nie chce źle godac na naszego zawodnika
WIELKA WIELKA WIELKA
NIEBIESKA ERKA
NIEBIESKA ERKA