z tego co wiem to Klimek mówil tylko o Scherfchenie.Właściciel Ruchu Chorzów, Mariusz Klimek, twierdzi, że ekspoznaniacy są bardzo kosztowni dla klubu.
Te media...

z tego co wiem to Klimek mówil tylko o Scherfchenie.Właściciel Ruchu Chorzów, Mariusz Klimek, twierdzi, że ekspoznaniacy są bardzo kosztowni dla klubu.
Rych - 5 lutego 2009, 16:23:47
Nie lepiej mu we Wrocławiu było sie zaczepić a nie prokuratura go za nasze pieniadze z Gdyni bedzie musiala sciagac
Widać,że kibice Arki bardzo zadowoleni są..kiki - 5 lutego 2009, 16:27:01
Witamy na pokladzie Arki . Coraz więcej będziemy teraz kupywać i zdobędziemy puchar Polski! Albo kupimy sobie kuchenki , albo lodówki . Albo wiekszość drużyny wróci do korzeni ...do Wronek.
i to by było podsumowanie całego zamieszania z SzeryfemRejon pisze:Jeszcze ze strony Arki fragment wywiadu z Scherfchenem:
AG: Trener Michniewicz wspominał po rozmowie z Tobą, że na takie zarobki jak twoje w Ruchu nie ma w Arce co liczyć. Co skłoniło ciebie do przyjazdu do Gdyni?
MS: Gdybyśmy nie doszli do porozumienia w sprawie mojego kontraktu, to nie byłoby mnie tutaj. Ja jestem zadowolony i myślę, że Arka też.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], heli, pko i 36 gości