Działania zarządu i innych pracowników klubowych
-
- Kontakt:
Re: Działania zarządu i innych pracowników klubowych
o tym godka koleżka biere pod skrzydła koleżke i kasa sie traci, a marketing na poziomie proporczyków z wielkich derbów 

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
pytanie ostanie bez odpowiedzi bo bankowo najwiekszym "sukcesem" tego typa sa tylko i wyłacznie znajomości w kregach dzisiejszych władz w regionie być może nawet i kraju. Historia w tym kraju zatoczył koło kiedys aby byc kimś trza było być w pzpr dziś wybór partii jest wiekszy ale dyrektywa dalyj tako samo "mierny bierny ale wierny"Davidos pisze:można prosić o wypisanie sukcesów tego pana? bo stanowiska to nie wszystko, a "prezesów i dyrektorów" w Polsce jest wielu...

Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!
-
- Kontakt:
A czy na stanowisko Staweckiego był casting?
To pytanie dla Pani Marketing.
-
- Kontakt:
czy bydzie czlonkiem zarzadu = taka sama pensja jak obecnych czlonkow zarzadu (czyli takie kwoty jak mo Sobstyl i Mosór)
??
??
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ogólnie warunki zatrudnienia określa RN ( moze to też być odgórnie ustalone w statucie) i to od niej zalezy co i jak wiec formalnie moze określic pensje wyższą albo zero poborów ale wtedy pana staweckiego by nie było przecież tacy "fachowcy" nie będą "cieżko" pracowac dla klubu za friko. Wiec raczej na bank mo tako pensja jak członek zarzadu - dyrektor sportowy.
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!
-
- Kontakt:
mój mąż z zawodu jest dyrektorem....
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE
-
- Kontakt:
19aRtuR20 pisze:czy bydzie czlonkiem zarzadu = taka sama pensja jak obecnych czlonkow zarzadu (czyli takie kwoty jak mo Sobstyl i Mosór)
??
Chyba Smagorowicz wie co robi? Skoro ma lub jest w stanie zapewnić odpowiednie środki finansowe na prężny rozwój klubu, to na razie nam nic do tego. Możemy próbować go wstępnie rozliczać już po rundzie jesiennej. Chyba, że już w trakcie rundy jesiennej źle by się działo w "państwie duńskim"

Misiu, jeden z drugim!! W XXI wieku liczy się kasa, tylko kasa i jeszcze raz kasa! Historię, tradycję, honor można sobie między bajki włożyć! Przestańcie pisać, że ten jest nasz, ten jest gorol, ten czarny lub zółty, bo się kompromitujecie.
-
- Kontakt:
Witam serdecznie.marek79 pisze:A czy na stanowisko Staweckiego był casting?
Szanowny Panie, dla Członków Zarządu nie organizuje się castingów.

pozdRawiam
-
- Kontakt:
Pan Miłosz Stawecki, rozpocznie pracę od poniedziałku 16 maja.skowRon pisze:a ja mam takie pytanie raczej do Pani Marketing. Mianowicie od kiedy pracę w Ruchu zaczyna Pan Stawecki? Od dzisiejszego posiedzenia, od przyszłego tygodnia, czy może już pracuje?
Tak z ciekawości się pytam, nie szukajcie tu jakiejś sensacji, podtekstu czy teorii spiskowej
pozdRawiam
- jabolgo
- Kontakt:
Polemizuje z panią:Marketing pisze:Witam serdecznie.marek79 pisze:A czy na stanowisko Staweckiego był casting?
Szanowny Panie, dla Członków Zarządu nie organizuje się castingów.
pozdRawiam
http://praca.gazetapraca.pl/200,4001,,1 ... %85du.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Z jugador, 19aRtuR20, scaneRboy, gerhat, alek900, Mirek, Chudy81, kattowitz, buli19R20, tommy tauzen, adamo_R i Bogutschutz vel BOGUCICE jestem na TY a Dorcia to męczyzna :)
Dlaczego pisząc do osób obcych zawracam się per pani/pan? Bo tak mnie wychowano. Bo tak jest kulturalnie. Bo taki mam styl bycia. :)
Forum to nie rynsztok tutaj też obowiązują zasady savoir vivre.
Pana puchu ignoruję. KIBICE NIE ZNAJĄCY SWOJEJ PRZESZŁOŚCI NIE MAJĄ PRZYSZŁOŚCI.
Były akcjonariusz Ruch Chorzów S.A. sprzedał(się) za garść srebrników 200 akcji.
Dlaczego pisząc do osób obcych zawracam się per pani/pan? Bo tak mnie wychowano. Bo tak jest kulturalnie. Bo taki mam styl bycia. :)
Forum to nie rynsztok tutaj też obowiązują zasady savoir vivre.
Pana puchu ignoruję. KIBICE NIE ZNAJĄCY SWOJEJ PRZESZŁOŚCI NIE MAJĄ PRZYSZŁOŚCI.
Były akcjonariusz Ruch Chorzów S.A. sprzedał(się) za garść srebrników 200 akcji.
-
- Kontakt:
Będzie pracował czy leciał w kulki jak w Delcie Plus - ciekawe czemu z tamtąd wyleciał (podobno działał na szkodę spółki)
SERCEM I DUCHEM NA ZAWSZE Z RUCHEM
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ja ze swej strony chciałbym pogratulować nowem członkowi zarządu Miłoszowi Staweckami za super akcję z piłkami Pepsi
.
Akcja na pewno zapdanie w naszej pamięci i nowego sponsora zwłszcza że była zapowiadana wcześniej w mediach i przez spikera w trakcie przerwy, piłki furgały w przerwie aż miło...
ratowanie twarzy po meczu to chyba nagroda pocieszenia po blamażu na bosiku a nie akcja marketingowa i jeszcze rzucane z neca z logo konkurencyjnej firmy. Panie Miłoszu my gramy w Lotto i jak sposnor techniczny zobaczy co wy robicie to jeszcze kary zapłacicie.
Wejście do klubu zatem ma Pan z przytupem
i żółtą kartką w debiucie
Pozostaje liczyć na to że wszystko co najlepsze rodzi sie w bólach. Oby.

Akcja na pewno zapdanie w naszej pamięci i nowego sponsora zwłszcza że była zapowiadana wcześniej w mediach i przez spikera w trakcie przerwy, piłki furgały w przerwie aż miło...

Wejście do klubu zatem ma Pan z przytupem

Pozostaje liczyć na to że wszystko co najlepsze rodzi sie w bólach. Oby.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
gerhat ja powoli przestaje liczyć, że coś się w tych bólach urodzi. Raczej w bólach umrzemy
- daniel1222
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
niech ten sezon się kończy bo coraz gorzej wygląda wszystko
- Lutz
- Kontakt:
Poleku zaczynomy być zaś w czory rzici.
Jo już zwontpił w to że w tym klubie kedyś bydzie jeszcze normalnie. Szkoda godki.
Jo już zwontpił w to że w tym klubie kedyś bydzie jeszcze normalnie. Szkoda godki.