jakbys oglądał wywiad z nim po meczu sparingowym to byś usłyszał że na 99% będzie u nas19_kRzysiek_20 pisze:GKS Bełchatów pozyskał 3 nowych zawodników z tego 2 obrońców.
Wiec wydaje sie że pozyskanie Rafał Grodzickiego to kwestia paru godzin i już dzisiaj zobaczycie info na stronce niebiescy.pl że go pozyskaliśmy
Zimowe transfery 2007/2008
-
- Kontakt:
nigdy nie jest za późno
- west72
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
w wywiadzie stało ,że w poniedziałek będzie wiadomo mamy już wtorek i zero oficjalnego infoarcio pisze:jakbys oglądał wywiad z nim po meczu sparingowym to byś usłyszał że na 99% będzie u nas19_kRzysiek_20 pisze:GKS Bełchatów pozyskał 3 nowych zawodników z tego 2 obrońców.
Wiec wydaje sie że pozyskanie Rafał Grodzickiego to kwestia paru godzin i już dzisiaj zobaczycie info na stronce niebiescy.pl że go pozyskaliśmy

Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA
- L.G
- Kontakt:
uBOT czy jak im tam, wraco dzisiej z zagranicy, zwykle w takich sytuacjach praktykuje sie pytanie trenera co on na to. Beztrusz możno czekają na Lenczyka.west72 pisze: w wywiadzie stało ,że w poniedziałek będzie wiadomo mamy już wtorek i zero oficjalnego info.To samo dotyczy Pilarza niby wsystko dogadane a trenuje w ME oDRY
A Pilarz ? Niy miną dwie kolejki jak sie Socha przeprosi z Pilarzym, bo kto bydzie niby czimoł w Odrze ? Te gardinki ?
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Mikołajek w Ruchu http://www.90minut.pl/news.php?id=682755
-
- Kontakt:
- Simone
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Ama
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jeden z komentarzy na ten artykul " Tylko biegaj, a nie stój, jak ty to mówisz "biegam wtedy kiedy muszę" to nie przejdzie. POWODZENIA. "
A co do zimowych transferow ( dawno tu nie pisalem ;] ). Ja jestem bardzo zadowolony z poczynan naszego zarzadu w tej sprawie. Wzmocnili srodek( Nowacki i Straka ), ktory w ostatnich czasach ( w 1 lidze ) wygladal nie najlepiej i mam nadzieje, ze teraz bedziemy mieli wiecej klarownych sytuacji.
Zainwestowalismy tez w mlodziez co bardzo cieszy, bo tak najlatwiej wyjsc z dolku... ( np Groclin - wyszukuje mlodych, rozwija swoje talenty i ogrywa, po czym sprzedaja za spora kase lub gra z korzyscia dla klubu )
Do Ćwielonga nie jestem przekonany bo nie gral pol roku, ale mam nadzieje, ze zlapal forme i bedzie ciupal bramki.
Brzyskiego i Grodzickiego nie wiedzialem, wiec sie nie wypowiem.
No i co jest wielkim + podpisalismy kontrakt z zawodnikiem, ktoremu sie kontrakt konczy.
W lato wzmocnic jeszce atak i na majstra xD
A co do zimowych transferow ( dawno tu nie pisalem ;] ). Ja jestem bardzo zadowolony z poczynan naszego zarzadu w tej sprawie. Wzmocnili srodek( Nowacki i Straka ), ktory w ostatnich czasach ( w 1 lidze ) wygladal nie najlepiej i mam nadzieje, ze teraz bedziemy mieli wiecej klarownych sytuacji.
Zainwestowalismy tez w mlodziez co bardzo cieszy, bo tak najlatwiej wyjsc z dolku... ( np Groclin - wyszukuje mlodych, rozwija swoje talenty i ogrywa, po czym sprzedaja za spora kase lub gra z korzyscia dla klubu )
Do Ćwielonga nie jestem przekonany bo nie gral pol roku, ale mam nadzieje, ze zlapal forme i bedzie ciupal bramki.
Brzyskiego i Grodzickiego nie wiedzialem, wiec sie nie wypowiem.
No i co jest wielkim + podpisalismy kontrakt z zawodnikiem, ktoremu sie kontrakt konczy.
W lato wzmocnic jeszce atak i na majstra xD
- ObeRschlesien
- Kontakt:
Tomasz Foszmańczyk wypożyczony do Rakowa może pomoze awansować Rakowowi do 2 ligi albo do 1 bo niby mo sie cos tam pozmieniać.
http://www.90minut.pl/news.php?id=683239
http://www.90minut.pl/news.php?id=683239

-
- Kontakt:
L.G pisze:A Pilarz ? Niy miną dwie kolejki jak sie Socha przeprosi z Pilarzym, bo kto bydzie niby czimoł w Odrze ? Te gardinki ?
To z dzisiejszego meczu Pucharu Ekstraklasy.W 47. minucie Dyskobolia w kuriozalnej sytuacji zdobyła bramkę. Piłkę z prawej strony dośrodkowywał Marek Sokołowski, błąd popełnił Adam Stachowiak i futbolówka wpadła do bramki.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
No to Rafał Grodzicki już w niebieskiej koszulce nr 15, wygląda na to, że i w Sosnowcu może zagra. Tym bardziej, że Pilarza w tym miejscu jak najwyraźniej brak 
a tak przy okazji pytanie do wszystkich:
podobni ?
czy tylko mnie się tak wydaje ?

a tak przy okazji pytanie do wszystkich:
podobni ?

czy tylko mnie się tak wydaje ?