RUCH Chorzów - Drweca Finishparkiet NML
- SzaRlin
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- SzaRlin
- Kontakt:
i wszystko w tym temacieMarek Wleciałowski: Liczyliśmy dziś bardzo na trzy punkty, które były zdecydowanie celem w tym meczu. Bardzo ich potrzebowaliśmy, i muszę podziękować zawodnikom za ogromne zaangażowanie, jakie włożyli w dzisiejszy mecz. Niektóre decyzje sędziego budziły kontrowersje, czasem wyglądało to na problemy z wyczuciem ducha gry. Ten mecz kosztował nas bardzo wiele sił. Czujemy dziś ogromny niedosyt, moi zawodnicy są bardzo rozgoryczeni.
Andrzej Błaszkowski: Cieszę się z wyniku, który wywalczyliśmy grając w bardzo eksperymentalnym składzie. Debiutował dziś bramkarz, sporo graczy zostało wyeliminowanych przez kartki i kontuzje. Nasze szanse na utrzymanie są już bardzo teoretyczne, dlatego chcę dać szansę każdemu z zawodników, jakich mam w kadrze. Myślę, że gdyby nie bramka do szatni którą strzelił nam Ruch, gospodarzom grałoby się przeciwko nam zdecydowanie trudniej. Bardzo podobała mi się szybka, kombinacyjna gra Ruchu, jest to jeden z najlepiej i najciekawiej grających rywali, z jakim przyszło nam się mierzyć. Przyznaję, że sędzia poprowadził dziś mecz po prostu słabo, choć uważam, że nie wypaczył wyniku spotkania. Zbyt często gwizdał, nie idąc z duchem gry – był najsłabszym aktorem dzisiejszego widowiska.

je*** PZPN
-
- Kontakt:
Gra niezła,była walka, ale znowu skuteczność.
Finishparkiet gubił się w obronie, kilkanaście razy mieliśmy piłke w ich polu karnym, ale nic z tego nie wyszło.
2 głupio stracone bramki, z drużyną,która miała nie więcej niż 3 sytuacje.
Co do sędziowania, żenada...
"Łysy ch**", które było słyszalne nawet z trybuny jak najbardziej uzasadnione
Ale co z tego, pzpn i tak wystawi wysoką notę.
Szacunek dla Śrutwy za akcje na liniowego :lol: :lol:
Finishparkiet gubił się w obronie, kilkanaście razy mieliśmy piłke w ich polu karnym, ale nic z tego nie wyszło.
2 głupio stracone bramki, z drużyną,która miała nie więcej niż 3 sytuacje.
Co do sędziowania, żenada...
"Łysy ch**", które było słyszalne nawet z trybuny jak najbardziej uzasadnione

Ale co z tego, pzpn i tak wystawi wysoką notę.
Szacunek dla Śrutwy za akcje na liniowego :lol: :lol:
Ostatnio zmieniony 13 maja 2006, o 22:31 przez NBS, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ehhhh
liczyłem na zwyciestwo choc wiedziałem ze to będzie ciezki mecz, oni juz wszystko stracili,a my jeszcze nie, powinnismy wygrac nawet z takim sedziowaniem, łysy ch.., człowiek o czarnym kolorze skóry miał reke do której sie przyznał, no ale cóz KOCHAM RUCH, zawsze 1 punkt do przodu

Cokolwiek ręka twa uczynić ma zamiar,niech uczyni to z pełną mocą.
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nie chca sie wadzic ale jakby sedzia nie dol tych spalonych kerych nie bylo to by my strzelili przynajmniej z 2 tory i by bylo po szpiluspyru pisze:Zamiast zganiać na sędziego należało dobić Parikiety i byłoby po sprawie. To co dzisiaj wyrabiał liniowy wołało o pomste do nieba, to fakt, ale ten sam liniowy dwóch bramek Ruchowi nie strzelił.

[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]
-
- Kontakt:
sedzia liniowy nie stał 5 metrów od zawodnika Drwecy i patrzył jak ten spokojnie przekłada bal z nogi na negę, dośrodkowuje na WOLNEGO zawodnika w polu karnym !!!!Panewniki pisze:Nie chca sie wadzic ale jakby sedzia nie dol tych spalonych kerych nie bylo to by my strzelili przynajmniej z 2 tory i by bylo po szpiluspyru pisze:Zamiast zganiać na sędziego należało dobić Parikiety i byłoby po sprawie. To co dzisiaj wyrabiał liniowy wołało o pomste do nieba, to fakt, ale ten sam liniowy dwóch bramek Ruchowi nie strzelił.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Rafi88
- Kontakt:
jak juz juz było napisane LINIOWY NAM NIE STRZELIŁ 2 Bramek. co nam zj***ł to nam zj***ł ch** 2 pkt w plecy i tyle. zawsze tak było że mobolizacje przed druzynami z góry tabeli a olewali z dołu i dzis to sie też sprawdziło TYLE CHUUUJ WIELKI 2 BĄBELKI jedynie co dziś dopisało to kibice pozdRo 10 

Ruch LEGENDA BEZ KOŃCA
Nie Zapomnij Gdzie Się Urodziłeś!! Horní Slezsko!!!

Nie Zapomnij Gdzie Się Urodziłeś!! Horní Slezsko!!!

-
- Kontakt:
- wojt
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Żal dwóch punktów, który to już raz tracimy wydawałoby się pewne zwycęstwo. Praca liniowego ch*** bez komentarza, zniszczył conajmniej 4 świetnie zapowiadające sie akcje. Po czwartm lub piatym z kolei spalonym, nie wytrzymał Ziętek i biegiem zleciał z trybuny i podbiegł do łysego ch***. Podaba mi sie ten facet widać że to chop z jajami. Napewno nie można piłkarzom, tak jak to było we wcześniejszych latach, odmówić woli walki i ambicji. Gryźli trawę, ale efekt każdy widział. Dlatego mimo remisu z ostatnią w tabeli Drwęcą dostali brawa od większości publiki. Mam nadzieje że limit pecha w końcu się wyczerpał i z Bydgoszczy przywieziemy zwycięstwo. Ruch w tabeli wygląda od dawna kiepsko, ale kibice jak by z meczu na mecz prezentują się coraz lepiej. Może to znak że idą lepsze czasy dla "niebeiskich" i za rok o tej porze będziemy wreszcie tam gdzie nasze miejsce.