Świt Nowy Dwór Mazowiecki - Ruch Chorzów

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Zbigu

#136 Post autor: Zbigu » 15 kwie 2006, o 19:13

A ja mam dosyć. Pier...ona niebieska rodzina - wyrob, fornal, wleciał, kominiorz i spółka . Mam dosyć tego niedołęstwa, nieudolności a przede wszystkim braku ambicji u grajków.
Dawniej samo noszenie niebieskiej koszulki z erka to było coś, a dziś ... Mam dosyć - juz sam fakt że Ruch musi grać z jakimś świtem czy jebitem jest uwłaczajace, w dodatku te wsioki wygrywaja !
Mam dość pop prostu

JEDI_V
Kontakt:

#137 Post autor: JEDI_V » 15 kwie 2006, o 19:29

simonsays-moze i mos po czesci racjo ale kruwa jak my bydymy zadowolyniy z polsrodkow to bydymy grac w III lidze,ku*** calo ta zasrano Polska tak wyglondo bo wiynkszosc jest zadowolono z 2,4 abo z 9 miejsca,ku*** lobudzie sie bo w calym normalnym swiecie liczy sie ino ZWYCIEZCA,niy ku*** zodne rymisy,drugie czy inne miejsca.ALBO ZES JEST ZWYCIEZCA I ZES JEST NA WIYRCHU ALBO ZES JEST NIKIM,PRZEGRANYM ABO PO NASZYMU CIULEM
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW

JEDI_V
Kontakt:

#138 Post autor: JEDI_V » 15 kwie 2006, o 19:32

I NA RAZIE MY SOM WIELKIMI CIULAMI,MY NIYBIESCY,BO NASZE MIEJSCE JEST NA SZPICY INO CZA MIEC JAJA,ku*** JAJA A NIY SADZE W MIECHU

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#139 Post autor: Ozor » 15 kwie 2006, o 19:35

Może inaczej ,wszędzie jest tak że jak pewien plan nie przynosi efektu to się to zmienia ,wszędzie tylko nie w Ruchu.
Najpierw,Wyrobek trener moim zdaniem dobry zawodzi,przechodzi do KSZO i pełna metamorfoza zespół wygrywa-pytanie dlaczego nie było tak u nas?
Potem czasy Fornalaka ,gołym okiem było widac że z niego trenar żaden i na dodatek brak autorytetu jednak czekano z wymianą bardzo długo-za długo moim zdaniem.
Teraz Wleciał,sparingi były możliwe,warunki do przygotowania swietne,zima długa a my na sztucznej trawce co więcej chciec?
Ruszyła liga i widac jak na dłoni słabosc tej ekipy nawet w wygranym meczu można bylo znalesc mankamenty ale co mnie niepokoiło to skurcze piłkarzy,niechęc do dokonywania zmian,brak pomysłu na grę i opieranie jej z uporem na tych co zawodzili od 3 sezonów.
Niestety pora zbudowac całkowicie nowy zespół z nowym trenerem najlepiej nie związanym z Ruchem i posiadającym niepodważalny autorytet.
Brak wygranej od 8 miesięcy na wyjezdzie i reglamentowane zwycięstwa spadkowe miejsce w tabeli 2 ligi oto do cego doszlismy.
PYTAM CO JEST POWODEM I KTO ZA TO ODPOWIADA?

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#140 Post autor: spyru » 15 kwie 2006, o 19:35

Nie widziol zech ich dzisiej, ale... to co zrobili ze Szcaksa bylo, kiksy Pasnika z Syfnowcem tyz byly przegieciem. Wtedy my go skreslili, a sie chop wyrobiol. Teroz co prawda dostol czerwien, ale to mogla byc nadinterpretacjo syndziego ? Kto wie? Ruch miol akcja w kierej byl wtos faulowany w polu karnym - bez konsekwencji...hmmm. NIe chca zwalac na syndziego, ale czasem porazka to glebszo rzecz niz ino postawa pilkarzy. Powtarzom - CZASEM.
A tak w ogole to juz samym przegieciem jest to ze Ruch jest w 2 lidze, nie uwazocie? Ino co my mogemy zrobic? je*** na nich o to caly czos? Chyba nie!
je*** ich wtedy kiedy na to zasługują. Sytuacja w której miał być karny? Nie no super. Tylko na to stać drużyne Ruchu w pojedynku z drewnem ze Świtu? Jak sie jest dobrym ( a Ruch napewno jest piłkarsko lepszy od takiego Świtu ) i gra sie z taką ambicją i zaangażowaniem jak np w meczu z ŁKSem to nie ma opcji żeby sędzia wydrukował mecz. 2,3 bramki do przerwy i jest po sprawie. To nie jest pierwszy raz gdzie gwiazdory jadą w roli faworyta i dostają, po zawsze beznadziejnej grze, po du***. Akcent na słowo: "beznadziejnej".
A jak jest dobrze to dlaczego mamy nie chwalić? Każdy z nas w pod świadomości wie że to tylko jednorazowy pozytywny akcent, ale każdy z nas liczy że może bedzie jakaś kontynuacja. A że zamiast tego jest zawsze zimny prysznic to dla mnie jest powód i usprawiedliwienie że kibic jest wqrwiony. Bo ma prawo. Tak, śpiewamy: i na dobre i na złe..., bo tak jest. Na kolejne mecze przyjde i przyjdą też Ci, którzy nie zostawili dzisiaj na piłkarzach suchej nitki. Przyjdą mimo to że Świeta bedą mieli zjebane przez nikogo innego jak naszych piłkarzy. Wiec nie uważam żeby Twoje hasło: ch** z kibicami - było na miejscu.
Ostatnio zmieniony 15 kwie 2006, o 19:37 przez spyru, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

loveparadee

#141 Post autor: loveparadee » 15 kwie 2006, o 19:36

DUPICIE JAK STARE BABY

STAŁO SIE .... I ch** TRZA PATRZEC NA NASTEPNY SZPIL... I GO WYGRAC

A CO WOM DAJE TAKIE BLUZGANIE NA RUCH ????

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#142 Post autor: Ozor » 15 kwie 2006, o 19:42

Nie kolego na Ruch a na piłkarzy :evil:

loveparadee

#143 Post autor: loveparadee » 15 kwie 2006, o 19:44

Ozor pisze:Nie kolego na Ruch a na piłkarzy :evil:
JA MOSZ RACJA PIŁKARZE TO LEGIA :roll: :wink:

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#144 Post autor: spyru » 15 kwie 2006, o 19:45

nie, piłkarze to piłkarze, pracownicy klubu, a ten klub- KS RUCH to MY
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

JEDI_V
Kontakt:

#145 Post autor: JEDI_V » 15 kwie 2006, o 19:46

loveparadee-mozes w sroda postawic u bukmaherow spokojny remisik i niy ma sie co podniecac,dzisiejszy przyklad slask-lechia

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#146 Post autor: Ozor » 15 kwie 2006, o 19:46

Ruch to przede wszystkim jego kibice bo to się nie zmienia mimo wyniku a piłkarze to najemnicy i mają grac i to dobrze bo za to im płacą mam nadzieję

hanys1920
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#147 Post autor: hanys1920 » 15 kwie 2006, o 19:47

simonsays rozumia ci i sie zgadzom z Toba po części, ale...chcesz by inni kibice rozumieli Ciebie może Ty zrozum tez ich co? czemu to wedlug Ciebie my mamy byc tymi którzy zrozumieja wybacza setne potknece tym pilkarzom zygac się tym chce i ja to rozumiem - bo juz mam tak samo choc do pewnego momentu stalem na stanowiku takim jak Ty.. to kibice są recenzorami gry pilkarzy placą za bilet wymagaja i gdy trzeba to moga krytykowac obojetnie jak - a to ze ktos w czasie meczu spiewa moja jedyna milosć.. to pilkarze powinni czasem tez zrozumiec, to od nich wymagajmy to im placą a nie kibicom, kibice edynie sami doplacaja do tego co naprawde nieraz kochają, wiec maja prawo wymagac od pilkarzy, a nie że teraz pilkarze zaczna psioczyc na nas kibiców, że my jestesmy be..niech spojrza na siebie...kibicom sie nie chce po raz kolejny ogladac porażek wysluchiwac docinek - mniejsza o to czego i sluchac pilkarzy że to od kogos innego wina i usprawiedliwiania się tym samym, niektórych pojedyncze zwyciestwo nie zadowoli tez pewnie tlyko powrót na miejsce należne temu klubowi...
ja osobiscie nikogo nie skreślam..bede usatysfakcjonowany dopiero gdy ten klub znajdzie sie w pierwszej lidze wiec także półśrodki i zwycięstwo nad widzewem mnie nie satysfakcjonuje, a ty idąc takim tropem i mysleniem w pewnym momencie dojdziesz do tego że bedziesz sie cieszyl ze zwycistwo nad Rozwojem Katowice i majac bilet miesieczny na wszytskie mecze moc jeździc...a jeszcze jedno..ile bys wytrzymał z baba dając jej szanse (odnosze się do Tweg przykładu)..mysle że trzy lata to dość sporo...wymagamy, mam prawo, a Ty jesli jesteś tak zachwycony nimi to pod stadion, bedą wracać stukniesz sie jajeczkami przywitasz bohaterów z Chorzowa...
aaa żeby byla jasność ja spiewam na meczu "moja jedyna milość", ale nie kocham ich begraniczna mlością slepy i idiota nie ejstem (mimo mego wcześneijszego postu na meczu środowym jesli tlyko praca pozwoli to się zjawie, dla mnie to jes oczywiste) meczu niewidzialem- jednak pamietam czasy gdy Ruch grał i ładnie i skutecznie , ale także i nieładnie i skutecznie- niech se wbiora co chca- ale niech graja skutecznie..bo w tej grze tylko o to chodzi...
Ostatnio zmieniony 15 kwie 2006, o 19:55 przez hanys1920, łącznie zmieniany 1 raz.
MOIM DOMEM GÓRNY Śląsk MOIM ŻYCIEM RUCH Chorzów

www.wolnyposredni.pl

OLSZA
Kontakt:

#148 Post autor: OLSZA » 15 kwie 2006, o 19:49

ALe mi zj***li święta :evil: :!: W środa dopinguja Widzew :!:
My musimy zapewnić przetrwanie naszym ludziom i przyszłość dla naszych białych dzieci!

Mario_BATORY

#149 Post autor: Mario_BATORY » 15 kwie 2006, o 19:53

loveparadee pisze:
Ozor pisze:Nie kolego na Ruch a na piłkarzy :evil:
JA MOSZ RACJA PIŁKARZE TO LEGIA :roll: :wink:
Ozor klupnij sie w łeb zanim takie coś napiszesz!!!!!

...............POZDRO...............

KacoR
Kontakt:

#150 Post autor: KacoR » 15 kwie 2006, o 19:55

porazka boli no ale mowi sie trudno i zyje sie dalej w nastepnym meczu bedzie zwyciestwo!!!!!!!!!!!!

ODPOWIEDZ