Drwęca-RUCH

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#136 Post autor: gerhat » 11 paź 2005, o 09:16

BluR pisze:M.Ś. to dla mnie duże dziecko, a rzucanie opaską kapitana , bo trener go zmienia świadczy tylko o jego chamstwie. Tak w żaden sposób nie powinien zachowywać się piłkarz z takim doświadczeniem i stażem, a tę werwę powinien zachować na boisku.
8) naraziłeś się tym tekstem, oczywiście nie mnie :lol:
przeciez jest grupa osób które uważają to zachowanie za przejaw zaangażowania, męskosci, walenrodyzmu, patriotyzmu a nawet techniki rzutowej, a kto sądzi inaczej to jakiś zakompleksiony świr

witamy w klubie świrów :wink:
gerhat, marcyk, Lysy, BluR ....

BluR
Kontakt:

#137 Post autor: BluR » 11 paź 2005, o 10:15

Mam w nosie , czy się komus narażam. Piszę , co myślę i o czym wszyscy wiedzą. Prywatnie nie mam nic do p.F i do p.Ś ani do żadnego "grajka", ale mam swój udział w ich wypłatach, bo płacę za bilet, a jak płacę, to żądam. I niech panowie z "Neapolu" (rodzina włoska: Foralinio, Mario i Del Bizo) pamiętają po co wogóle biegaja na boisku. Ano właśnie dla takich "frustratów" kibiców , a nie dla własnego widzimisię. I tak w Polsce jest spoko, bo np. we Włoszech paparazzi na piwku by was przyłapali - gwarantuję. i ciężko musielibyście się tłumaczyć nam kibicom. tak jak to jest w niemieckich programach piłkarskich (DSF, 1ARD czy ZDF). A jak ktoś nie przyjdzie, bo ma to w du*** - to właśnie umiera śmiercia zapomnienia. Pamiętajcie, że pomału te standardy przychodzą do nas. Szanujcie więc kibica i jego zdanie, a kibic uszanuje to, że mieliście słabszy mecz. Pozdro.

marcyk
Kontakt:

#138 Post autor: marcyk » 11 paź 2005, o 10:27

gerhat pisze:
witamy w klubie świrów :wink:
gerhat, marcyk, Lysy, BluR ....
Witom witom ale jus nawet niy komyntuja tego "wystympu" trupy Fornala bo mi sie niychce.

DARYMNE, ME ŻALE, PROŻNY TRUD FORNAL ŁOSTANIE, W du*** MAJĄC LUD.

Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#139 Post autor: Goscioo » 11 paź 2005, o 15:12

Luke pisze:
Goscioo pisze:Mario roz miol zles na 10 min do konca to kazdy widzial jak sie zachowywal ! skandalicznie to malo pedziane !
Zaś nie przesadzej,to jest piłka i wielkie emocje z tym związane więc wcale się Mariuszowi nie dziwia bo sam bym się wk***iał na jego miejscu!Gdyby to był balet "Jezioro łabedzie" i schodząc po sztuce tak by się zachował to rozumiem ale tylko w takim wypadku!Ty byś może woloł żeby ob był flegmatyk co to się na niego pluje a łon godo że dyszcz leci... :roll: :roll:
nie ale jakbys byl na tym meczu to bys moze zauwazyl pare kwesti:
- wynik byl bezpieczny juz bo wygrywalismy roznica 3 bramek
- zmiania dokonana i tak w koncowce (moze nawet zmiana wymuszona bo kto madry jak ma 3 zmiany wykorzysta tylko 2 jesie przy korzystnym wyniku)
-najwazniejsyz punkt - na lawie siedziala nasza mlodziez, ktora czeka na swoja szanse, oni musza grac zeby z nich cos bylo, musza sie ogrywac ! ale wazniejsze jest zeby Pan S zagral przeciez cale 90 min a swoim zachowanie zniecheca tylko mlodych ktorzy wola zostac w cieniu wielkeigo Pana S

CALY Chorzów W CIENIU ŚRUTWY

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#140 Post autor: gerhat » 11 paź 2005, o 15:23

Powiem wom jedno, taki Łudziński sp***doli stąd jak bedzie dalej tako polityka personalno.
On uciekł z Amiki bo nie mógł se pograc skuli Kryszała i Dembińskiego, u nos zagroł dwa dobre mecze i nagle znikną ze składu. Czyżby był zagrożeniem dla nietykalnych?

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#141 Post autor: Lutz » 11 paź 2005, o 15:45

Jo niczego innego tak niy pragna jak tego co by "kulbie świrów" :lol: stało sie zadośćuczynienie i te "dwie czorne dziury" siedli w sobota na ławie", abo lepi zaroz na trybunie - w ataku Markiewicz i Cwielong . Jak Ruch wtedy wygro zdecydowanie i piyknym stylu to żech je w stanie tukej na forum wszystkich "świrów" oficjalnie przprosić i som byda za tym co by M i B wiyncy jush niy grali. A narazie niech wom bydzie - szpil na Drwyncy "przegrali" nom tylko i wyłącznie właśnie M i B . Panowie Cwielong , Klaczka , Bartnik , Bonk, Petasz , Foszmańczyk , Błażejewski itd.....niy majom z tym remisym nic wspólnego, majom taki strach przed tymi dwoma , że pomylili na dychaniu i zapomnieli jak sie tory strzylo. Szpile wygrane - to ciul- cufal - bal sie od Bizaka odbioł i wpod do tora, a Mario sie klojzdnył tak niyszczynśliwie że prawie trefioł na bal a tyn sie wkuloł do bramy bo torman tysh sie obalił. . Amyn . Młodzierz na plac :!: :!: :!: Mława 2004 pozdrawia .
Ostatnio zmieniony 11 paź 2005, o 16:03 przez Lutz, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#142 Post autor: radzion » 11 paź 2005, o 15:48

a wy dalej swoje! Gerhat moze zalozymy wam taki specjalny temat, w ktorym moglibyscie sobie wpisac wasze wypociny na temat pana Ś tak zeby reszta uzytkownikow tego forum nie musiala po raz miliardowy czytac znowu tego samego?

abo mzoe zalozymy wam specjalne podforum co? nazywaloby sie "Fan Club" M.Ś ? moga ci nawte na nim dac moderatora,

dam bedziecie mogli sobie pisac do woli!wszyscy beda szczesliwi, (wy zrobicie swoja norme na dzien - skrytykujecie M.Ś a my nie bedziemy musieli znowu czytac tego samego tylko poczytac wpisy osob ktore maja do powiedzenia cos konkretnego, nowego, cos czego jeszcze nei znamy!

zastanow sie, moja propozycja mysle ze jest bardzo trafna

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#143 Post autor: radzion » 11 paź 2005, o 15:49

i jeszcze jedno:

LUTZ - kista piwska!!!!!!

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#144 Post autor: L.G » 11 paź 2005, o 15:50

Lutz pisze:Jo niczego innego tak niy pragna jak tego co by "kulbie świrów" :lol: stało sie zadośćuczynienie i te "dwie czorne dziury" siedli w sobota na ławie", abo lepi zaroz na trybunie - w ataku Markiewicz i Cwielong . Jak Ruch wtedy wygro zdecydowanie i piyknym stylu to żech je w stanie tukej na forum wszystkich "świrów" oficjalnie przprosić i som byda za tym co by M i B wiyncy jush niy grali. A narazie niech wom bydzie - szpil na Drwyncy "przegrali" nom tylko i wyłącznie właśnie M i B . Panowie Cwielong , Klaczka , Bartnik , Bonk, Petasz , Fostzmańczyk , Błażejewski itd.....niy majom z tym remisym nic wspólnego, majom taki strach przed tymi dwoma , że pomylili na dychaniu i zapomnieli jak sie tory strzylo. Szpile wygrane - to ciul- cufal - bal sie od Bizaka odbioł i wpod do tora, a Mario sie klojzdnył tak niyszczynśliwie że prawie trefioł na bal a tyn sie wkuloł do bramy bo torman tysh sie obalił. . Amyn . Młodzierz na plac :!: :!: :!: Mława 2004 pozdrawia .
A czymu niy Mława 2005 !!! Ta to dopiero pozdrawia.
25 minuta
80 minuta

Wejrzyj sie na wyniki Szczakowianki i wejrzyj na nasze. Tam zaczynili ludzie ukłodani na trzecio liga , większości niedoświadczeni i niezgrani. Ile łoni mieli takich Mław.
A u nos beton, beton, beton forever

I powtórza jeszcze roz. Widziołeś w tym sezonie tych panów w akcji ? Bo jo ja. Bramka Bizy ze Szczaksą najlepi pokazuje co łon umi. Wcześni mioł dwie takie same sytuacje ino niy wykorzystoł.
Ostatnio zmieniony 11 paź 2005, o 15:57 przez L.G, łącznie zmieniany 2 razy.
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#145 Post autor: Lutz » 11 paź 2005, o 15:50

radzion pisze:a wy dalej swoje! Gerhat moze zalozymy wam taki specjalny temat, w ktorym moglibyscie sobie wpisac wasze wypociny na temat pana Ś tak zeby reszta uzytkownikow tego forum nie musiala po raz miliardowy czytac znowu tego samego?

abo mzoe zalozymy wam specjalne podforum co? nazywaloby sie "Fan Club" M.Ś ? moga ci nawte na nim dac moderatora,

dam bedziecie mogli sobie pisac do woli!wszyscy beda szczesliwi, (wy zrobicie swoja norme na dzien - skrytykujecie M.Ś a my nie bedziemy musieli znowu czytac tego samego tylko poczytac wpisy osob ktore maja do powiedzenia cos konkretnego, nowego, cos czego jeszcze nei znamy!

zastanow sie, moja propozycja mysle ze jest bardzo trafna
Moga być wicemoderatorym :lol: :lol: A tak po prowdzie to mosz recht . 8)

A konkretno propozycjo jest - jo mom - tukej w Niymcach je tak - niy ma wyników ok . po stadion przyłazio 5 tys niezadowolony kiboli i ryczy, rozmawio z przezydentym trenerym , niy pomoże - za tydziyń je już 10 tys - za dwa dni je trenyr abo inny odpowiedzialny klient weg. Ja , ale............... u nos przidzie 25,5 chopa w tym 19,5 bajtla po 14 lot i ciul i po ptokach . Takie som realia - tak na marginesie trocha od tematu odbiegna - niy dej Boże Ruch by sie znod w taki sytuacji jak Gks - co wtedy ??? Jo sie zapisoł do stowarzyszenia SS.Niebiescy , płacioł składki ( ch** z tym pora ojro) i co kaj je Stowarzyszynie :?: :?: W życi , a teroz by sie monej przidało . Ehhhhhhhh

tomasz_

#146 Post autor: tomasz_ » 11 paź 2005, o 17:13

Nie wygrywając tam to gdziue maja wygrywac? ci*** a nie grajki ;/ Szkoda bo znow z Kujawiakiem przyjdzie 1000 kibicow...zenada;/ jak mozna tak kaleczyc sport ;/

Luke

#147 Post autor: Luke » 11 paź 2005, o 17:32

Goscioo pisze:nie ale jakbys byl na tym meczu to bys moze zauwazyl pare kwesti
Tak się składa że jestem ZAWSZE na szpilach Ruchu więc raczej nie zaistniałeś... :lol: :lol: :lol: EOT.

łysybatoRy

#148 Post autor: łysybatoRy » 11 paź 2005, o 17:48

Żodnymu sam nie cza Robić łosobne foRum bo po to łone jest żeby kożdy chyntny mog wyRaźić swoja łopinia i niekoniecznie musi łona sie zgadzać z ogółem. Mie sie wydaje że kożdy mo woje zdanie na tyn tymat i mo pRawo je wyRazić czy sie komuś podobo czy nie po to je dyskusja!!!!
Na tymat panów Ś&B powiem tyla -jo wiem że nie momy jeszcze gotowyj młodzieży do gRy na wysokim poziomie pRzez 90 minut ale ta modość jest i czeko na szansa.Jo wiem że MaRio i Biza majom pieRwszyństwo i mie nie łazi ło to żeby łoRoz ich sadzać na ława abo na tRybuny i skReślić ich ale ło to że jak widza po 60 minutach meczu że te Gwiazdeczki som bezpRodutywne niczego nie wnoszom do gRy a dRużynie pRzeciwnyj z ich stRony nic nie gRozi a jeszcze pRzegRywomy (tak jak z ksio) to Robia kRótki pRoces wymieniom ich i czy sie łobRażom czy nie w żici ich mom bo liczy sie dobRo dRużyny a nie to że że ktoś ciula zRobioł a gRoł 90 minut.Wpuszczom dwóch modych na 30 minut i niech sie ze sobom zgRywajom niech sie poznajom łone muszom gRać Razem i abo ćoś zmieniom abo i nie ale cza im dować szansa zaś i zaś i w kożdym szpilu dopuki tego nie bydzie to po szpilach bydymy mieli takie miny :cry: i bydymy sie wku..iać i H..E na nich wieszać

Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#149 Post autor: Goscioo » 11 paź 2005, o 17:53

Luke pisze:
Goscioo pisze:nie ale jakbys byl na tym meczu to bys moze zauwazyl pare kwesti
Tak się składa że jestem ZAWSZE na szpilach Ruchu więc raczej nie zaistniałeś... :lol: :lol: :lol: EOT.
zaistniec ;] tos mnie rozbawil teraz :> odkad laza na Ruch nie marza o niczym innym :> a tak poza tym to jak kogos cytujesz to cytuj cala wypowiedz bo za jezyk jak sie wycina poszczegolne fragmenty lapac mozna kazdego ....
bez odbioru

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#150 Post autor: gerhat » 11 paź 2005, o 19:02

łysybatoRy pisze:Żodnymu sam nie cza Robić łosobne foRum bo po to łone jest żeby kożdy chyntny mog wyRaźić swoja łopinia i niekoniecznie musi łona sie zgadzać z ogółem. Mie sie wydaje że kożdy mo woje zdanie na tyn tymat i mo pRawo je wyRazić czy sie komuś podobo czy nie po to je dyskusja!!!!
jedna poprawka, Ci co mnie chcą wyciepnąć z forum na dzień dzisiejszy nie są ogółem ale mniejszością :wink:
mie nie przeszkadzają ich wkoło powtarzane frazesy, a najlepszym lekarstwem dla tej mniejszości na moje wpisy będzie to jak odwróci się proporcje przebywania na boisku młodych i starych, zniknie powód, zniknie gerhat :lol:

łysybaorRy - DWIE KISTY PIWA !!!

ODPOWIEDZ