Heko Czermno- Ruch Chorzow

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
rumcajs_79
Kontakt:

#136 Post autor: rumcajs_79 » 25 wrz 2005, o 10:13

mie osobiscie wali fto gro w ruchu-liczy sie to ze ci co ubierajom koszulka z erkom na klacie majo tu chciec grac a nie tylko som bo tak wyszko!chopcy som nawet oki tylka cza im dobro rynka co ich poprowadzi i szkoda by bylo skonczyc kajs w srodku tabeli a dopuki som wyniki to nic fornala nie ruszy z lawki trynera!a jak kk zauwazyl niema skrzydel unos i nic z tym sie niedzieje som wyniki i po co cokolwiek zmieniac :evil: do hu** wkorwio mie taki tok myslenie :evil:
Ostatnio zmieniony 25 wrz 2005, o 10:17 przez rumcajs_79, łącznie zmieniany 1 raz.
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]

[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]

Gość

#137 Post autor: Gość » 25 wrz 2005, o 10:14

Ruch wczorej ch*** pokozoł i wsumie sie dziwia ze my cokolwik z tamtad wywieźli.
To co prezentowoł Franke to .... ciężko wogóle opisać, co akcja to żech mioł strach
w oczach. Z taką gra to zapomnijmy o awansie....

Byłem mile zaskoczony nastawieniem miejscowych do nas....

ps. jazda jazda jazda Heko Czermno:)

Luke

#138 Post autor: Luke » 25 wrz 2005, o 10:32

herman pisze:Byłem mile zaskoczony nastawieniem miejscowych do nas....

ps. jazda jazda jazda Heko Czermno:)
Ja również byłem zaskoczony i nie spodziewałem się takiego nastawienia miejscowych w stosunku do nas!Jednak muszę przyznać że im mniejsza miejscowość to tym większa kultura!SZACUNEK.

salas
Kontakt:

salas

#139 Post autor: salas » 25 wrz 2005, o 10:39

grajkow momy dobrych tylko trzeba z nich ten potencjal wydobyc
NAJWAŻNIEJSZA JEST TRADYCJA - RUCH Chorzów - LEGENDA BEZ KOŃCA!!!

Elmer
Kontakt:

#140 Post autor: Elmer » 25 wrz 2005, o 11:07

Z Heko jeszcze wiele zespołów straci punkty. Ten punkt trzeba cenic. Szkoda tylko, że stracilismy bramke pod sam koniec szpilu.
Mam nadzieję, że Seba Nowak do soboty wróci do składu, bo jak nie to z kszokami przegramy (kto jak kto, ale Wyrobek zna wszystkie słabe punkty naszego tzw. bramkarza)
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

COBRA

#141 Post autor: COBRA » 25 wrz 2005, o 11:14

Elmer pisze:Z Heko jeszcze wiele zespołów straci punkty. Ten punkt trzeba cenic. Szkoda tylko, że stracilismy bramke pod sam koniec szpilu.
Mam nadzieję, że Seba Nowak do soboty wróci do składu, bo jak nie to z kszokami przegramy (kto jak kto, ale Wyrobek zna wszystkie słabe punkty naszego tzw. bramkarza)
Nietylko bramkarza,ale calej druzyny!Ciezki mecz nas czeka z Kszokami wiec nalezy jak najszybciej zapomniec o Heko i dobrze sie przygotowac do meczu z Ostrowcem.

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#142 Post autor: HKSADIK » 25 wrz 2005, o 11:55

COBRA pisze: Nietylko bramkarza,ale calej druzyny!Ciezki mecz nas czeka z Kszokami wiec nalezy jak najszybciej zapomniec o Heko i dobrze sie przygotowac do meczu z Ostrowcem.
No i takie myślenie jest najlepsze-nie ma co płakać że niejesteśmy liderami,nie ma co liczyć teraz na awans!!Najważniejszym celem jest każdy kolejny mecz!!Jo tam sie nie martwia tym remisem z Heko-na wyjazdach nie jesteśmy zbyt mocni ale za to u siebie gramy dobrze-narazie wszystkie mecze na Cichej wygrane :o :o
Mam nadzieje,że już Seba Nowak bedzie mógł zagrać z KSZO bo jak od dłuższego czasu wiemy-Franke to żaden bramkarz...I z nim w bramce bedzie ciężko zagrać na zero z tyłu.. :wink:
Tak więc po tych 9 kolejkach nie jest źle--nie wiem czy ktoś sie spodziewał że bedziemy 3 w tabeli...Większość z nas spisywała nas na dół tabeli a tu prosze..Oby tak dalej... :wink: 8)

Panewniki
Kontakt:

#143 Post autor: Panewniki » 25 wrz 2005, o 11:59

Seba wroc :!: Czeka Ruch :D
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

domin11hks
Kontakt:

#144 Post autor: domin11hks » 25 wrz 2005, o 12:19

chciałbym zeby Ruch awansowoł ale fest ciezko bedzie dlamnie najwaszniejsze zeby dobrze grali i moga przegrac ale po walce bo nieinteresuja mnie mecze w ktorych gramy jak ci*** i wygrywamy bo predzej czy pozniej sie to zemsci a jezeli chodzi o awans to trzeba pewnie awansowac zeby potem miec spokojny byt w pierwszej lidze

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#145 Post autor: Lutz » 25 wrz 2005, o 12:39

Jo je zdanio , że awans je możliwy , ale tylko po pewnymi warunkami - torman i nojważniejsze ustabilizowanie formy. Niy ma szans awansu jak do kożdego szpilu podchodzymy z nastawieniym że nie wiadomo jak bydzie. Jak Bayern gro u siebie ze np. Gladbachym do wiadomo na 200 % kto wygro. My mogymy wygrać z kożdym ,a tysh niestety z kożdym przegrać i to je nasz niestety nojwiynkszy problym.Nastympno rzecz - Bizak i Mario- jak łoni sie stracom to tory bydzie strzyloł chyba Mickey Mouse, lekko obniżka formy łobu i Ruchu niy ma. Wachania formy pozostałych Petasz, Bartnik, Bonk,Myszor i momy tyn salat. Dopóki niy bydymy grać na równym i wysokim poziomie dopóty niy ma co o awansie marzyć.

krist_1920

#146 Post autor: krist_1920 » 25 wrz 2005, o 12:51

zagrali my niezo kicha w tym czermnie !!!!!![/b][/list][/list][/code]

salas
Kontakt:

salas

#147 Post autor: salas » 25 wrz 2005, o 13:14

jo osobiscie do frankiego nic nie mom ale on sie na bramkarza nie nadaje jest za maly i wogole nie przejawia predyspozycji aby w przyszlosci miol byc nastepca seby!!!jo juz bych zaczal lepiej stawiac na paśnika on jest wiekszy i ten synek jeszcze pokoze na co go stac!!!

Ryjek
Kontakt:

#148 Post autor: Ryjek » 25 wrz 2005, o 13:20

wszyscy narzekaja a co majom powiedzieć Widzew ktory tez zremisowal i Lechia która przegrała....to jak Ruch stol na 14 placu i kozdy narzekol to zech sie nie dziwil ale narzekać na 3 ?? :? ten remis jest wynikiem braku Nowaka i tyla...nastepny szpil u siebie z Franke na torze ale bedzie wygrany i kozdy mo sie zjawić bo jak bydymy dobrze dopingować to i pilkarze bydom lepi grac .. no a na Radomiaka moze Seba wróci i powalczom o 3 pkt .... :) .... trocha optymizmu 8)

salas
Kontakt:

salas

#149 Post autor: salas » 25 wrz 2005, o 13:25

a w sob wszyscy na CICHO 6 i pokozmy grajkom ze za nimi stoja ich kibice!!!!!!nie bylo wynikow nie bylo kibicow (chocioz jo zech lazil na ta padlina wiosna)teroz momy 3 plac to ku*** trzeba po***rdalac na CICHo a nie po knajpach sie szlajac!!!

rumcajs_79
Kontakt:

#150 Post autor: rumcajs_79 » 25 wrz 2005, o 13:45

Ryjek pisze:wszyscy narzekaja a co majom powiedzieć Widzew ktory tez zremisowal i Lechia która przegrała....to jak Ruch stol na 14 placu i kozdy narzekol to zech sie nie dziwil ale narzekać na 3 ?? :? ten remis jest wynikiem braku Nowaka i tyla...nastepny szpil u siebie z Franke na torze ale bedzie wygrany i kozdy mo sie zjawić bo jak bydymy dobrze dopingować to i pilkarze bydom lepi grac .. no a na Radomiaka moze Seba wróci i powalczom o 3 pkt .... :) .... trocha optymizmu 8)
8) bo to jest tak ze apetyt rosnie w miare jedzenia i czas najwyzszy zeby ruch zajol godne mu miejsce w 1 lidze a nie koncowka 2 !a co gorsze zespol mo naprawde potencjal co bylo widac w kluku szpilach tylko cza to dobrze wykorzystac i szkoda tracic oczka ! :twisted:
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]

[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]

ODPOWIEDZ