Śląsk-Ruch-sportowo

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#136 Post autor: gerhat » 13 wrz 2005, o 13:08

mnie też się wydaje że powoli brak nowych argumentów w dyskusji za to więcej jest filozofii, panowie proponuję poczekać do Polkowic, wtedy życie zweryfikuje lub potwierdzi prezentowane poglądy a na dyskusje filozoficzne i generalną ocenę przyjdzie czas po zakończeniu rundy

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#137 Post autor: heli » 13 wrz 2005, o 13:29

:lol: :lol: :lol: :lol: - dobra teraz napisz, że braklo mi argumentów, badź żadnych nie miałem i koniec tematu. bo widze, że do ciebie nic nie trafia, dziwnym trafem, kazdy kto chciał Tobie coś wyjaśnić dał sobie spokój i ja też tak robie. A Ty dalej swoje...
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

oak

#138 Post autor: oak » 13 wrz 2005, o 13:36

heli pisze::lol: :lol: :lol: :lol: - dobra teraz napisz, że braklo mi argumentów, badź żadnych nie miałem i koniec tematu.
po prostu je pokaż

oak

#139 Post autor: oak » 13 wrz 2005, o 13:41

heli pisze:: kazdy kto chciał Tobie coś wyjaśnić dał sobie spokój i ja też tak robie. A Ty dalej swoje...
pokaż. Generalizujesz :-)))))))

maRtol

#140 Post autor: maRtol » 13 wrz 2005, o 13:51

oak zasponsoruj Ruch sprowadz jakiegos zawodnika nowego trenera i wtedy bedziemy mogli pogadac

oak

#141 Post autor: oak » 13 wrz 2005, o 13:56

maRtol pisze:oak zasponsoruj Ruch sprowadz jakiegos zawodnika nowego trenera i wtedy bedziemy mogli pogadac
a co ? ty sponsorujesz ?
Następny idiotyczny argument proszę ))))

http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,35024,2912460.html

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#142 Post autor: Simone » 13 wrz 2005, o 14:06

akurat argument Gornika Zabrze nie jest zbyt dobry ...

Narazie graja z duzym szczesciem i sercem ale jedna porazka moze przy sredniej wieku w tej druzynie sprawic ... ze wszystko sie posypie jak domek z kart ...

Ja z kolei wole miec zespol ktory raz przegra a pozniej sie pozbiera by znow wygrac kilka meczy , co juz pokazalismy
A nie raz dobra passa , a raz 6 porazek z rzedu ... tak jak w zeszlym sezonie

W ogole nie wiem co ma udowodnic ta cala rozmowa

oak

#143 Post autor: oak » 13 wrz 2005, o 14:17

Simone pisze:akurat argument Gornika Zabrze nie jest zbyt dobry ...

Narazie graja z duzym szczesciem i sercem ale jedna porazka moze przy sredniej wieku w tej druzynie sprawic ... ze wszystko sie posypie jak domek z kart ...

Ja z kolei wole miec zespol ktory raz przegra a pozniej sie pozbiera by znow wygrac kilka meczy , co juz pokazalismy
A nie raz dobra passa , a raz 6 porazek z rzedu ... tak jak w zeszlym sezonie

W ogole nie wiem co ma udowodnic ta cala rozmowa
nic nie ma udowodnić, wyraziłem swoją SUBIEKTYWNĄ opinię na temat przyczyny tej i nie tylko tej porażki. Jednak ten punkt widzenia jest zabroniony bo nie jestem sponsorem )))))

Kontrargument z Górnikiem miał pokazać idiotyzm pewnego argumentu. Jak na razie Gónik nie przegroł więc to tylko hipoteza, jak na razie, to każdy nasz wyjazd to padlina (łącznie z Brzeskiem i Gdańskiem)

Gość

#144 Post autor: Gość » 13 wrz 2005, o 14:33

zamykam temat

Zablokowany