Śląsk-Ruch-sportowo
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
:lol: :lol: :lol: :lol: - dobra teraz napisz, że braklo mi argumentów, badź żadnych nie miałem i koniec tematu. bo widze, że do ciebie nic nie trafia, dziwnym trafem, kazdy kto chciał Tobie coś wyjaśnić dał sobie spokój i ja też tak robie. A Ty dalej swoje...
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
a co ? ty sponsorujesz ?maRtol pisze:oak zasponsoruj Ruch sprowadz jakiegos zawodnika nowego trenera i wtedy bedziemy mogli pogadac
Następny idiotyczny argument proszę ))))
http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,35024,2912460.html
- Simone
- Kontakt:
akurat argument Gornika Zabrze nie jest zbyt dobry ...
Narazie graja z duzym szczesciem i sercem ale jedna porazka moze przy sredniej wieku w tej druzynie sprawic ... ze wszystko sie posypie jak domek z kart ...
Ja z kolei wole miec zespol ktory raz przegra a pozniej sie pozbiera by znow wygrac kilka meczy , co juz pokazalismy
A nie raz dobra passa , a raz 6 porazek z rzedu ... tak jak w zeszlym sezonie
W ogole nie wiem co ma udowodnic ta cala rozmowa
Narazie graja z duzym szczesciem i sercem ale jedna porazka moze przy sredniej wieku w tej druzynie sprawic ... ze wszystko sie posypie jak domek z kart ...
Ja z kolei wole miec zespol ktory raz przegra a pozniej sie pozbiera by znow wygrac kilka meczy , co juz pokazalismy
nic nie ma udowodnić, wyraziłem swoją SUBIEKTYWNĄ opinię na temat przyczyny tej i nie tylko tej porażki. Jednak ten punkt widzenia jest zabroniony bo nie jestem sponsorem )))))Simone pisze:akurat argument Gornika Zabrze nie jest zbyt dobry ...
Kontrargument z Górnikiem miał pokazać idiotyzm pewnego argumentu. Jak na razie Gónik nie przegroł więc to tylko hipoteza, jak na razie, to każdy nasz wyjazd to padlina (łącznie z Brzeskiem i Gdańskiem)