Kujawiak Włocławek - Ruch Chorzów

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Viro

#136 Post autor: Viro » 6 cze 2005, o 00:44

Dj ja jestem jednycm z tych co chcial odejscia Rogali
i uwazam , ze stalo sie dobrze
niestety nie widzisz padliny jaka graja nasi grajkowie
jaka tu wina zarzadu??
jedyna wina jaka ponosza to brak jakis konkretnych decyzji w stosunku do grajkow tzn. ciecie pensji, odsuniecie do rezerw , doplacanie do swojej padliny :lol:
mozna miec tez pretensje do nic poniekad za transfery oczywiscie tutaj wina nie lezy tylko po ich stronie
ale odkad jest nowy zarzad mozna zauwazyc zmiane na lepsze w kilku rzeczach , ktore nie funkcjonowaly zbyt dobrze za czasow rogali w ostatnich latach
pilkarze maja w miare regularne wyplaty z tego co mi wiadomo jest lekki poslizg ale max do 2 tyd - miechol wiec nie ma jakis poslizgow 6 miesiecznych wiec mysle ze jest ok
byly obozy 2 w dobrych zeby nie powiedziec bardzo dobrych warunkach ( jk zostaly przepracowane to inna sprawa) i jeszcze kilka rzeczy na + obecnego zarzadu moglbym wymienic
osobiscie wk***ia mnie u nich tylko brak zdecydowania i konkretnych dzxialan w stosunku do sztabu szkoleniowego i grajkow
a naszej sytuacji sa winni tylko i wylacznie kopacze, ktorym sie ku*** nie chce
juz nie chce mi sie wymieniac komu sie chce a komu nie
pilka to gra zespolowa i musimy patrzec na nich jako na druzyne
ch** mnie obchodzi czy w szatni sie wadza , czy napierdalaja jak dla mnie moga sie nawet pi***olic pod prysznicami ale jak wylaza na boisko to maja dawac z siebie maksa
wk***ia mnie ich pi***olenie ze sedziowie to czy tamto
moze w 2 meczach ich przekrecili moze jakiegos karnego nie podyktowali ale ile bylo meczy ze zj***li na wlasne zyczenie , ze ch*** grali
jak dla mnie wala w ch*** na calej lini

supeR_heRo

#137 Post autor: supeR_heRo » 6 cze 2005, o 00:55

mysle ze to ze druzyna ma w miare regularne wyplaty i ze byly 2 obozy to nie tyle zasluga zarzadu co pana Klimka. a zarzad poza zapowiedziami awansu nie zrobil prawie nic ...

DjMaciar
Kontakt:

#138 Post autor: DjMaciar » 6 cze 2005, o 01:00

Viro jo tyz chciol zeby rOGALI wy***ali ale tylko personalia sie zmienily i jak narazie moze trocha
organizacyjnie a reszta taki hu* jak byl taki jest
nie wiem kto loto a kto w hu** gro z pilkarzy bo tak jak pisols nie widza ich na codzien
ale ro***erdala mie to ze jest takl a nie inaczej zresztom jak wiekszosc nos tu na tym forum
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

Luke

#139 Post autor: Luke » 6 cze 2005, o 07:34

kobrrra pisze:bara, bara.......baraże

hmmm, a jak mi zostanie w karnecie jeden listek, to na baraż mnie wpuszczą???
Wpuszczą,nie bój żaby.Ale po meczu z Arką nie wyrzucaj karnetu.Pozdro 600. 8)

KAMA Z KALINY
Kontakt:

#140 Post autor: KAMA Z KALINY » 6 cze 2005, o 07:55

wszyscy tak dupnie godocie że mają wy***rdalać, i że ich zjebiecie na następnym meczu.........................Zwykła napinka i to juz jest fest śmieszne. Który z was tak na meczu ryknął ??????????????????????? jakoś ku*** tego nie słychać, tylko brawa po jakiejś akcji (bo teraz dobra akcja to fenomen na Cichej). Skończcie pisać o tym bo jest wkurwiające takie napinanie się, jak bajtle. Jak piszecie że chcecie tak zrobić to tak zrób na meczu a nie dupc fleków na forum!!!!!!!!!!!!

arcio
Kontakt:

#141 Post autor: arcio » 6 cze 2005, o 09:19

@Viro

wina leży zarówno po stronie zarządu jak i psedopiłkarzy
nie ma się co oszukiwać
nie ma władzy w tym klubie - jest jedna wielka samowolka
nigdy nie jest za późno

aRt

#142 Post autor: aRt » 6 cze 2005, o 09:23

O! Boziu! 4-1 śmiechu warte <żałosne> ale poraz kolejny szczelamy jako piersi bramke, a potem diostajemy łomot :? no cóż teraz zostaje wiara że RUCH kupił te dwa ostatnie mecze i może unikniemy baraży :?

OLSZA
Kontakt:

#143 Post autor: OLSZA » 6 cze 2005, o 09:27

Arka moze nom odpusci ale Korona watpie :?
My musimy zapewnić przetrwanie naszym ludziom i przyszłość dla naszych białych dzieci!

_MIKOLOW_

#144 Post autor: _MIKOLOW_ » 6 cze 2005, o 09:30

I tak nam już nic nie dadzą przypuszczalne 2 ostatnie zwycięstwa (6pkt). :x Nie pozostaje nic ino czekać na losowanie baraży i żyć nadzieją, że jednak wygramy ten dwumecz :!:

PozdRawiam

DJ ZYCHA

#145 Post autor: DJ ZYCHA » 6 cze 2005, o 09:41

na meczu w włocławku wspomaga nas 34 Elanowców + 4 Widzew +3 osoby od nas(Ruch) razem 41 osób.

USH
Kontakt:

Re: salas

#146 Post autor: USH » 6 cze 2005, o 09:47

AndRe pisze:Salas co chcesz od USH Dyc to fajny chopok
Napisal czlowieku z Chile ze wzgledu na Twoj nick ot cale obrazanie sie etc

:!: :!: :!:

jak dla mnie koniec tematu

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#147 Post autor: 19r20 » 6 cze 2005, o 11:11

dużo ludzi jak na tak beznadziejną grę (dzięki Elanie)
wszystko już jest jasne gramy w barażach ciekawe tylko z kim

i skończcie piepszyć że jeżeli Polkowice nie wygrają, albo inny Piast nie wygra...

oni powygrywają, my może też z Arką ale to już niczego nie zmieni

baraże!
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

Panewniki
Kontakt:

#148 Post autor: Panewniki » 6 cze 2005, o 15:53

NIE MIEJMY ZLUDZEN...BARAZE JUZ SA NA 100% A 3 LIGA NA 90 % :evil: ku*** MAĆCO ONI ROBIĄ :?: :?: :?: ONI MIELI WALCZYĆ O 1 LIGE A NIE O UTRZYMANIE W 2 LIDZE :!: :evil:
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

Awatar użytkownika
ROHAN2
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

Kujawiak Włocławek - Ruch Chorzów

#149 Post autor: ROHAN2 » 6 cze 2005, o 17:36

trocha mi gańba jako kibicowi Ruchu że muszymy chytać się takich niskich chwytów ale musza napomknońć że Szczakowa złożyła wniosek o walkower w meczu z Kujawiakiem i jak łoni dostanom to i my powinni dostać(sprawa z nieuprawnionym zawodnikiem-Klatt)pisza że jesy mi gańba że my kibice takiego klubu dożyli takich czasów, ale ino przy zielonym stoliku mogymy uniknąć baraży.pozdrowienia dla wszystkich Niebieskich w tych trudnych czasach.

Blue Fan!

#150 Post autor: Blue Fan! » 6 cze 2005, o 18:01

wierze w utrzymanie w 2 lidze Ruchu 8) a pozatym to co loni graja zalosne :cry: :cry:

ODPOWIEDZ