Kujawiak Włocławek - Ruch Chorzów
Dj ja jestem jednycm z tych co chcial odejscia Rogali
i uwazam , ze stalo sie dobrze
niestety nie widzisz padliny jaka graja nasi grajkowie
jaka tu wina zarzadu??
jedyna wina jaka ponosza to brak jakis konkretnych decyzji w stosunku do grajkow tzn. ciecie pensji, odsuniecie do rezerw , doplacanie do swojej padliny :lol:
mozna miec tez pretensje do nic poniekad za transfery oczywiscie tutaj wina nie lezy tylko po ich stronie
ale odkad jest nowy zarzad mozna zauwazyc zmiane na lepsze w kilku rzeczach , ktore nie funkcjonowaly zbyt dobrze za czasow rogali w ostatnich latach
pilkarze maja w miare regularne wyplaty z tego co mi wiadomo jest lekki poslizg ale max do 2 tyd - miechol wiec nie ma jakis poslizgow 6 miesiecznych wiec mysle ze jest ok
byly obozy 2 w dobrych zeby nie powiedziec bardzo dobrych warunkach ( jk zostaly przepracowane to inna sprawa) i jeszcze kilka rzeczy na + obecnego zarzadu moglbym wymienic
osobiscie wk***ia mnie u nich tylko brak zdecydowania i konkretnych dzxialan w stosunku do sztabu szkoleniowego i grajkow
a naszej sytuacji sa winni tylko i wylacznie kopacze, ktorym sie ku*** nie chce
juz nie chce mi sie wymieniac komu sie chce a komu nie
pilka to gra zespolowa i musimy patrzec na nich jako na druzyne
ch** mnie obchodzi czy w szatni sie wadza , czy napierdalaja jak dla mnie moga sie nawet pi***olic pod prysznicami ale jak wylaza na boisko to maja dawac z siebie maksa
wk***ia mnie ich pi***olenie ze sedziowie to czy tamto
moze w 2 meczach ich przekrecili moze jakiegos karnego nie podyktowali ale ile bylo meczy ze zj***li na wlasne zyczenie , ze ch*** grali
jak dla mnie wala w ch*** na calej lini
i uwazam , ze stalo sie dobrze
niestety nie widzisz padliny jaka graja nasi grajkowie
jaka tu wina zarzadu??
jedyna wina jaka ponosza to brak jakis konkretnych decyzji w stosunku do grajkow tzn. ciecie pensji, odsuniecie do rezerw , doplacanie do swojej padliny :lol:
mozna miec tez pretensje do nic poniekad za transfery oczywiscie tutaj wina nie lezy tylko po ich stronie
ale odkad jest nowy zarzad mozna zauwazyc zmiane na lepsze w kilku rzeczach , ktore nie funkcjonowaly zbyt dobrze za czasow rogali w ostatnich latach
pilkarze maja w miare regularne wyplaty z tego co mi wiadomo jest lekki poslizg ale max do 2 tyd - miechol wiec nie ma jakis poslizgow 6 miesiecznych wiec mysle ze jest ok
byly obozy 2 w dobrych zeby nie powiedziec bardzo dobrych warunkach ( jk zostaly przepracowane to inna sprawa) i jeszcze kilka rzeczy na + obecnego zarzadu moglbym wymienic
osobiscie wk***ia mnie u nich tylko brak zdecydowania i konkretnych dzxialan w stosunku do sztabu szkoleniowego i grajkow
a naszej sytuacji sa winni tylko i wylacznie kopacze, ktorym sie ku*** nie chce
juz nie chce mi sie wymieniac komu sie chce a komu nie
pilka to gra zespolowa i musimy patrzec na nich jako na druzyne
ch** mnie obchodzi czy w szatni sie wadza , czy napierdalaja jak dla mnie moga sie nawet pi***olic pod prysznicami ale jak wylaza na boisko to maja dawac z siebie maksa
wk***ia mnie ich pi***olenie ze sedziowie to czy tamto
moze w 2 meczach ich przekrecili moze jakiegos karnego nie podyktowali ale ile bylo meczy ze zj***li na wlasne zyczenie , ze ch*** grali
jak dla mnie wala w ch*** na calej lini
-
- Kontakt:
Viro jo tyz chciol zeby rOGALI wy***ali ale tylko personalia sie zmienily i jak narazie moze trocha
organizacyjnie a reszta taki hu* jak byl taki jest
nie wiem kto loto a kto w hu** gro z pilkarzy bo tak jak pisols nie widza ich na codzien
ale ro***erdala mie to ze jest takl a nie inaczej zresztom jak wiekszosc nos tu na tym forum
organizacyjnie a reszta taki hu* jak byl taki jest
nie wiem kto loto a kto w hu** gro z pilkarzy bo tak jak pisols nie widza ich na codzien
ale ro***erdala mie to ze jest takl a nie inaczej zresztom jak wiekszosc nos tu na tym forum
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]
-
- Kontakt:
wszyscy tak dupnie godocie że mają wy***rdalać, i że ich zjebiecie na następnym meczu.........................Zwykła napinka i to juz jest fest śmieszne. Który z was tak na meczu ryknął ??????????????????????? jakoś ku*** tego nie słychać, tylko brawa po jakiejś akcji (bo teraz dobra akcja to fenomen na Cichej). Skończcie pisać o tym bo jest wkurwiające takie napinanie się, jak bajtle. Jak piszecie że chcecie tak zrobić to tak zrób na meczu a nie dupc fleków na forum!!!!!!!!!!!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- 19r20
- Kontakt:
dużo ludzi jak na tak beznadziejną grę (dzięki Elanie)
wszystko już jest jasne gramy w barażach ciekawe tylko z kim
i skończcie piepszyć że jeżeli Polkowice nie wygrają, albo inny Piast nie wygra...
oni powygrywają, my może też z Arką ale to już niczego nie zmieni
baraże!
wszystko już jest jasne gramy w barażach ciekawe tylko z kim
i skończcie piepszyć że jeżeli Polkowice nie wygrają, albo inny Piast nie wygra...
oni powygrywają, my może też z Arką ale to już niczego nie zmieni
baraże!
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
-
- Kontakt:
- ROHAN2
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Kujawiak Włocławek - Ruch Chorzów
trocha mi gańba jako kibicowi Ruchu że muszymy chytać się takich niskich chwytów ale musza napomknońć że Szczakowa złożyła wniosek o walkower w meczu z Kujawiakiem i jak łoni dostanom to i my powinni dostać(sprawa z nieuprawnionym zawodnikiem-Klatt)pisza że jesy mi gańba że my kibice takiego klubu dożyli takich czasów, ale ino przy zielonym stoliku mogymy uniknąć baraży.pozdrowienia dla wszystkich Niebieskich w tych trudnych czasach.