Ruch - Radomsko

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Rafi88
Kontakt:

#136 Post autor: Rafi88 » 8 maja 2005, o 22:28

jonasz pisze:simonsays napisał:
"Wiecie co?? Tak sobie pomyślałem, że gdyby nie nasze FORUM oraz STRONKA, to całe to zdenerwowanie kiboli mogłoby się przerzucić bezpośrednio na kopaczy. Mam tu na myśli sytuacje podobną do tej, gdy kibole je***ej w dupe gieksy skopali swoich cieniarzy. I chwala moderatorom oraz K.Kubickiemu za to, ze to ciagna, bo uwazam, ze skopanie naszych obibokow nie przyniosloby zamierzonego skutku. Wrecz przeciwnie, mogloby przyniesc skutek odwrotny. Jo jeszcze mom tako uwaga. Najezdzocie na bajtli a niektorzy, dorosli jak sadza, robia tu takie bledy ortograficzne, ze leb boli. Rozumia slaskie pismo, ale bez kitu, niy wszystko sie pisze tak jak sie godo To tak niy w temacie, ale kurde rzuco sie w oczy jak sie czyto to nasze FORUM. A jak jo zaczol na szpile lazic, to tez zech niy wiedziol z kim to gromy z Warta Poznan czy Namyslow. Z czasem to wlazi w krew. Pozwolcie im lazic, nie pozwoplcie kozaczyc w spiewie i zachowaniu. Nojlepij na 5 lub 4 ich dac, bo jak bydom siedzieli na 1 to jak dorosna to sie im nie bedzie chcialo spiewac (bo sie tego od wapniakow nie naucza) Trza sie za nich wziac teroz to momy okazja stworzyc inteligente pokolenie kibicow
Jeszcze tylko cos apropos kopaczy... Moj trener na uczelni godo nom jak nom cos niy wylazi: "Niy strzelil zes gola bos glupi" albo "To co pilkarz mo w glowie (inteligencja) widac potem na szpilu, jak zes jest madry, to dobrze grosz" Moze naszym kopaczom brakuje 5 klepki...? Kto to wie. Jedno jest pewne, bez przetrzasniecia, totalnego przemeblowania, zmian u podstaw tego klubu nie momy co marzyc o poprawie. Bo strazaki jak sie jaro kajs to gasza u zrodla pozaru. Tu trza dotrzec do tego zrodla.
PozdRo dla wieRnych."

Niy wiym coś chcioł pokozać w Twoji wypowiedzi. To że umis pisać w gwarze sląski, czy to, że łazis na uczelnio. W/g mnie, ani jedno, ani druge Ci niy wyszło. A tyn Twoj tryner na ty Twoji uczelni tyz jest ciekawy facet. Kurde, do dziś żech niy wiedzioł, że kopacz (rozumia, że chodzi o zawodnika zajmującego sie grą w pilkę nożną?), w gowie powiniyn mieć inteligencję. Mom propozycja. W kraju jest bezrobocie, nawet wśród ludzi wykształconych, czyli mądrych, jak godo Twój tryner, poszukejmy wsród nich ludzi z tytułami inż., mgr, dr, prof., może Oni uzdrowią Niebieskich???.

wiesz co jo to rozumie tak że tzreba myśleć żeby grać ( czyt. mieć pomysł na gre ??? ) bo wsumie to to je potrzebne do gry!! ale.....
Ruch LEGENDA BEZ KOŃCA

Nie Zapomnij Gdzie Się Urodziłeś!! Horní Slezsko!!!
Obrazek

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#137 Post autor: gerhat » 9 maja 2005, o 09:47

3 pkt i to wszystko
z ostanią druzyną w tabeli z którą dopisują sobie przed meczem 3 pkt wszystkie druzyny, tylko Ruch bał się tegoi meczu i to wszytsko
kto nie powinien grać nie będą pisoł bo musiałbym się powtarzać i to wszystko
styl żenada i to wszystko
starzy blokują miejsce utalentowanej młodzieży, jednak trener kolega starych krzywdy im nie zrobi i to wszystko
jak Fornalak nie postawi na młodych to długo nie potrenuje i to wszystko

ps
cieszy mnie jednak ze coraz więcej kibiców widzi to samo, bo jeszcze rok temu było takich niewielu

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#138 Post autor: 19r20 » 9 maja 2005, o 10:34

pierwsza rzecz która rzuciła mi sięna oczy to jak czytał skład Ruchu - identyczny z ustawieniem Wyrobka.... - czyli myśl szkoleniowa jest kontynuowana ;)
- młyn? oj Boże Boże, kto to był z tym wielkim bębnem? większym od niego....
- w ciągu pierwszych 10 minut mecz mógł być rozstrzygnięty: poprzeczka, słupek i 100% sam na sam z Nowakiem. Gdyby było 0:3 to by pokazało siłę obydwóch drużyn

potem bramka - nawet nie wstałem z miejsca - bo i powodu nie było
później seryjnie marnowanie sytuacji 100 i 200% w tym podanie do bramkarza Śrutwy z karnego...
no i na koniec znowu Radomsko mogło strzelić z 3 bramki
Boże to był najgorszy mecz od długiego czasu
niestety nie byliśmy równorzędnym rywalem dla RKS-u oni nas przewyższali w każdym elemencie gry...
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#139 Post autor: vahanara » 9 maja 2005, o 11:05

Chory sen pijanego idioty...

Ustawienie na boisku zmieniało się chyba z 5 razy, Smarzyński grał dwa razy po lewej stronie i ze trzy po prawej, pierwszy raz w życiu chyba widziałem taką zmiane stopera (Wawrzyńczok - Mosór - Sibik)... Dramat
Każda władza deprawuje a władza absolutna deprawuje absolutnie...

ODPOWIEDZ