ŁKS-RUCH
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
1 pkt mimo wszystko cieszy.
gol Śrutwy również cieszy, bo ostatnio nie prezentował się rewelacyjnie,
gest Śrutwy- oczywiscie żenada, pod tym względem postawił się w jednym rzędzie z innymi boiskowymi chamami jak Kucharski i Szymkowiak. I nie nalezy tego rozumieć że nie szanuję jego wczesniejszych dokonań czy zaangażowania dla Ruchu. Poprostu chamstwo należy nazywać chamstwem i nie ma co szukać usprawiedliwienia i zasłaniania czym innym.
Tym bardziej, że zrobił to tuż po "rozmowie wychowawczej" z prezesem. Mam nadzieję, że tym razem Mleczko będzie konsekwentny i kara za głupote go nie minie.
gol Śrutwy również cieszy, bo ostatnio nie prezentował się rewelacyjnie,
gest Śrutwy- oczywiscie żenada, pod tym względem postawił się w jednym rzędzie z innymi boiskowymi chamami jak Kucharski i Szymkowiak. I nie nalezy tego rozumieć że nie szanuję jego wczesniejszych dokonań czy zaangażowania dla Ruchu. Poprostu chamstwo należy nazywać chamstwem i nie ma co szukać usprawiedliwienia i zasłaniania czym innym.
Tym bardziej, że zrobił to tuż po "rozmowie wychowawczej" z prezesem. Mam nadzieję, że tym razem Mleczko będzie konsekwentny i kara za głupote go nie minie.
- 19r20
- Kontakt:
jasne wyślijmy Śrutwe na księżyc....
niektórzy mają niezłe pojęcie
nie ma piłkarzy a oni non stop będą się Śrutwy czepiać....
do niektórych argumenty nie przemawiają
1 punkt cieszy
mogło być 3 mogło być 0
gest Śrutwy uzasadniony i tyle w temacie
był ktoś na żywo?
niektórzy mają niezłe pojęcie
nie ma piłkarzy a oni non stop będą się Śrutwy czepiać....
do niektórych argumenty nie przemawiają
1 punkt cieszy
mogło być 3 mogło być 0
gest Śrutwy uzasadniony i tyle w temacie
był ktoś na żywo?
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- nikt go na Księzyc tutaj nie zamierza wysyłać,
- na temat twojego pojęcia się nie wypowiadam, dobrze byłoby żeby z twojej strony było podobnie
- nie non stop, bo za to co robi dobrze dostaje brawa, a że za chamstwo spotyka się z krytyką, to nie jest napewno wina tych co krytykują. Jest w kazdym razie za co. A jak ty to pochwalasz, to twoja sprawa, tylko po co się czepiasz innych. Ze strony tych co potepiaja to co zrobił jakoś nie widzę, aby mieli pretensje do tych co mu gratuluja tego gestu,
- gest był uzasadniony - jeżeli tym gestem reprezentował Ciebie to ok., bo ja się z tym nie identyfikuję
I nikt tu na nikogo nie powinien nalatywać. Są Ci co im się to podobało i sa tacy co tego nie akceptują i nie powinno to być powodem nalatywania jednych na drugich.
- na temat twojego pojęcia się nie wypowiadam, dobrze byłoby żeby z twojej strony było podobnie
- nie non stop, bo za to co robi dobrze dostaje brawa, a że za chamstwo spotyka się z krytyką, to nie jest napewno wina tych co krytykują. Jest w kazdym razie za co. A jak ty to pochwalasz, to twoja sprawa, tylko po co się czepiasz innych. Ze strony tych co potepiaja to co zrobił jakoś nie widzę, aby mieli pretensje do tych co mu gratuluja tego gestu,
- gest był uzasadniony - jeżeli tym gestem reprezentował Ciebie to ok., bo ja się z tym nie identyfikuję
I nikt tu na nikogo nie powinien nalatywać. Są Ci co im się to podobało i sa tacy co tego nie akceptują i nie powinno to być powodem nalatywania jednych na drugich.
- Patton
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- L_M
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
to jest temat nie o mnie ani o tobie ale o meczu z LKS,Patton pisze:gerhat - od kiedy Ty Mario bijesz brawa? :shock: Gdyby on strzelil 7 bramek na najciezszym meczu wyjazdowym, to Ty i tak bedziesz narzekac. Wiec z ta zenada to moze jest jednak inaczej i to nie Mariusz jest zenujacy co? PozdRo 8)
jak chcesz to poczytaj sobie moje wczesniejsze posty, nie musisz nawet daleko siegać bo nawet w tym temacie możesz znaleźc coś co przeczy twojej teorii, albo nie czytaj wogóle bo ani ja Ciebie ani ty mnie nie zmienisz
- Patton
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: