Ruch - Piast

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
osik
Kontakt:

#136 Post autor: osik » 3 paź 2004, o 16:24

Natalka:):) pisze: co do kibicowania.. to niech niektorzy wstana nastepnym razem z tej dupy i niech spiewaja.. !!!!!!!!!!!! jeden sektor 6 stal?! a reszta? na trybunie glownej ktos tam cos spiewal.. a reszta? ej co sie z Wami dzieje? zastanowcie sie?! jesli chemy zeby chlopaki grali to my musimy im w tym pomoc! wydaje mi sie ze doping (glosniejszy) bylby dobra pomoca.. (od nas kibicow gdyz chyba nic wiecje nie mozemy zorbic). Ogonie chłopaką z sektoru 6 dziekuje za swietna atmosfere! Pozdrawiam! :*
4,5 sektor rodzinny ...... a wiesz jak to jes z piknikami :wink:
zreszta i tak sie ciesza ze chocioz tyla ludzi przyszlo i cza sie z tego cieszyc :lol:

Stona
Kontakt:

#137 Post autor: Stona » 3 paź 2004, o 16:51

w sumie jo tam nie widziol zeby ,,6" wstala poza kilkoma fanatykami...skonczy sie bajzel jak otworza nom reszta stadionu to kto bydzie se chciol zicnac caly szpil to sie wyniesie na ,,10" a kto sie bydzie chciol pospiewac to wyrywa na ,,7"....chyba na ,,7" niy bydzie takich odwaznych co wlyzie ze sloniolem i bydzie se chciol zadubac łupinami stolki?? :evil:
za Tobą pójde w ogień, wode..

Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#138 Post autor: Goscioo » 3 paź 2004, o 17:19

w sumie jakby tak pomyslec, bo ktos wczesniej pisal w postach ze z 7 i ogole na lukach slabo slychac kibicow jak spiewaja (ponoc pedzieli to sami pilkarze tez) to po remoncie zeby przenies mlyn wlasnie na 10 8)
co myslicie o tej propozycji ? i prosze nienajerzdzac to tylko propozycja i neich sie wypowiedza tesh osoby kompetentne co maja po czesci na to wszystko wplyw,
pozdRo

salas
Kontakt:

salas

#139 Post autor: salas » 3 paź 2004, o 17:19

meczyk hmmmm wygrali ale z ta skutecznoscia to szkoda gadac jak jo do 60 byda w takim strysie lazil na szpile i je oglongol to pryndzrej na herszkag umra !!!
NAJWAŻNIEJSZA JEST TRADYCJA - RUCH Chorzów - LEGENDA BEZ KOŃCA!!!

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#140 Post autor: Patton » 3 paź 2004, o 17:54

Goscioo - tylko za bramka, albo prosta. Nic innego raczej nie wchodzi w gre. PozdRo
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Siemce_Fan

#141 Post autor: Siemce_Fan » 3 paź 2004, o 18:12

mlyn by mog byc na 5 albo 6 jak by byl dupny płot na fany , niema plotu niema młyna . A wogole na "7" jakos sie lepi czuja niz na innych sektorach ;]

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#142 Post autor: jajo » 3 paź 2004, o 18:14

fajnie wgląda jak jest prosta pełna, tak jak wczoraj...a gdy cały stadion bedzie otwarty to moze być nawet wiecej ludzi a gorsze wrazeie, bo tu troche tam troche i wszytsko sie rozmywa
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

Gość

#143 Post autor: Gość » 3 paź 2004, o 18:39

fan nie ma bo niema sie kto nimi opiekowac

stan01
Kontakt:

doping

#144 Post autor: stan01 » 3 paź 2004, o 21:40

Moje skromne zdanie na temat dopingu. Dopoki byl mlyn na stojaco w obrebie sektora 7, to wg mnie bylo OK. Na siedzaco nie ma szans na to aby Was bylo wszedzie slychac, chyba ze do tego wlaczy sie caly 4, 5 i 6 sektor, co jest na razie malo realne, ale mam nadzieje ze w przyszlosci mozliwe.
No i do tego wszyscy by musieli jeszcze kilka razy powstac.
Nie jestem budowniczym ani akustykiem, ale moim zdaniem najlepszy bylby doping z trybuny (zadaszenie jednak robi swoje), tylko jak to zalatwic?.

Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#145 Post autor: Goscioo » 3 paź 2004, o 21:51

a ja zostaje przy swoim ; p i dali uwzam ze mlyn by sie zarobiscie prezentowal na 10 ;p
uparlem sie no i jush ;p

a tak na powaznie jak bedzie pozodny mlyn i doping to moshe i on byc za stadionem i mi to nie bedzie przeszkadzalo zeby tam byc :P

pozdRo

Stona
Kontakt:

#146 Post autor: Stona » 3 paź 2004, o 22:00

naukowo patrzac nie wolno spiewac siedzac poniewaz wtedy przepona nie ma mozliwosci pelengo roskurczu i moze spowodowac takie spiewanie siedzoca bole w okolicach watroby...tak mi kiedys gosciu gadal z z muzy :shock: dla tego ku*** doping na stojaco mo byc :!: w ostatnim czasie to chyba najlpeszy doping to nom wylazil pod plotami jak mystoli na kasach i na plotach...wtdey kozdemu sie chcialo spiewac :shock:
za Tobą pójde w ogień, wode..

mrad72
Kontakt:

#147 Post autor: mrad72 » 3 paź 2004, o 23:04

Kkubicki pisze:Eh... Wygrali a niekerzy godaja ze totalno klapa...
Jest powiedzenie ze wygranych sie nie sadzi. Nie zagrali wielkiego meczu, zj***li kilka setek, ale za to co? Zagrali na zero z tylu, trocha tych sytuacji wypracowali sobie, wiec nie pierdolcie ze TOTALNO KLAPA.
Tela i skonczcie ku*** narzekac ciagle na wszystko i wszystkich (od mlynowego przez baba w kasach po Mariusza... ). :? Typowo polsko mentalnosc :evil:
A teraz DUMNIE ida spac :wink:
Nic dodać, nic ująć. Mrózek poprawa w stosunku do meczu z KSZO 200%.
Moja satysfakcja: widzałem w oczach Zadylaka smutek "cy cuś"? :oops:
Niestety proszę Pana, jak się podejmuje chamskie decyzje w życiu, to trzeba się liczyć z tym, że fortuna kołem się toczy!!!

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#148 Post autor: 19r20 » 4 paź 2004, o 09:43

no cóż nie byłem na tym meczu.....
bardzo żałowałem ale tak wyszło....
co do wyniku - za***isty!!! ja wolę słabe zwycięstwa po 1:0 niz ciągłe remisy po bardzo dobrych meczach
więc nie biadolcie
co do biletów to to co mówi Niebieska jest bardzo smutne ale można t rozwiązać - 1 wejście tylko i wyłącznie dla dzieci i kobiet!!!! tak trudno to zrobić??? NIE!! po prostu stoi powiedzmy kilku ochrniarzy i nie wpuszczają nikogo innego takim wyjściem!!!

a teraz do sosnowca marsz!
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

Awatar użytkownika
vinc84
Kontakt:

#149 Post autor: vinc84 » 4 paź 2004, o 11:44

Na mecz przyszlem z moja dziolszka. Ona po 2-latach przerwy. Po 15 minutach meczu zaczela rozgladac sie po sektorze i sie mnie pyto; co sie stalo z tymi kibicami i z dopingiem. A mnie sie az gupio zrobilo bo tyla jej zech naopowiadol jak sie ultras i doping (zeszly sezon-do maja) poprawil a tu nawet jednej fany ni bylo i jeszcze mimo tego ze nie zna kiboli z mlyna to odrazu zauwazyla brak pana D.

Dobrze ze narazie kibicow przyjezdnych nie wpuszczaja bo oni to chyba by nas zagluszyli; choc moze sie myla.

Ktos napisal ze nie ma megafonu i cza go zalatwic; cos moze pochytom ale nie obiecuja(ujek dzielnicowy) :x

panie chmielok ja sie moga zaopiekopwac fanami :lol:
GŮRNY ŚLŮNSK

Natalka:):)

#150 Post autor: Natalka:):) » 4 paź 2004, o 12:46

panie chmielok ja sie moga zaopiekopwac fanami :lol:[/quote]

Nio to sie tym zajmij:P pozdrowinia dla twojej dziewczyny:P bo jak bylo widac nameczu dziewczyn cos licho (BARDZO LICHO)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pozdro:*

ODPOWIEDZ