neutralny temacik
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- vahanara
- Kontakt:
http://www.ruch.chorzow.pl/pelne.php?id=279
"(...)- Powiem szczerze: jestem tą sytuacją już mocno zmęczony. Grożono mi! Jestem prezesem Ruchu, ale przede wszystkim ojcem i mężem. Boję się o swoich najbliższych. Mój dom obserwują ludzie z firmy ochroniarskiej, przedstawiciele klubu kibica. Taka jest brutalna rzeczywistoć. Tak nie można żyć. To już lepiej dać sobie z tym wszystkim spokój..."
Uderz w stół a nożyce same się odezwą :lol:
Krzychu, pomysł z zamknięciem działu dla matołów nie wypalił. Teraz będą mulić na głównym forum...
"(...)- Powiem szczerze: jestem tą sytuacją już mocno zmęczony. Grożono mi! Jestem prezesem Ruchu, ale przede wszystkim ojcem i mężem. Boję się o swoich najbliższych. Mój dom obserwują ludzie z firmy ochroniarskiej, przedstawiciele klubu kibica. Taka jest brutalna rzeczywistoć. Tak nie można żyć. To już lepiej dać sobie z tym wszystkim spokój..."
Uderz w stół a nożyce same się odezwą :lol:
Krzychu, pomysł z zamknięciem działu dla matołów nie wypalił. Teraz będą mulić na głównym forum...
Każda władza deprawuje a władza absolutna deprawuje absolutnie...
to zamknac forum
nie bedzie "mulenia", matolow oraz anonimowych osob. skonczy sie w koncu ta glupia gadka do niczego nie prowadzaca. wreszcie nie bede musiol czytac takich osob jak vahanara
dla niektorych osob bedzie to jedyny sposob wyrazenia swojej opini poniewaz na cichej jakos nikt jej nie wyrazi :lol: :lol: :lol:

dla niektorych osob bedzie to jedyny sposob wyrazenia swojej opini poniewaz na cichej jakos nikt jej nie wyrazi :lol: :lol: :lol:
- Adi-Żory
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Adi-Żory
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: neutralny temacik
Vahanara,ja tylko chciałbym Ci przypomnieć Twój pierwszy post w tym temacie,zresztą przez Ciebie założonym
Pozdrawiam.
Proponuję,abyś wyluzował,prześpij się,jutro też jest dzień.vahanara pisze:Jakby kto chciał pogadać o pogodzie albo o kursie Cu na giełdzie w Londynie to niech tu pisze. Nie będziemy rozmawiać o tym co nas boli, bulwersuje etc., bo to przeciez do niczego nie prowadzi.
Pozdro dla władnych...
Pozdrawiam.
-
- Kontakt:
- wolfik
- Kontakt:
Re: neutralny temacik
[quote="vahanara"]Jakby kto chciał pogadać o pogodzie albo o kursie Cu na giełdzie w Londynie to niech tu pisze. [quote]
w katowicach pogoda sie spierd... walilo piorunami. pogoda przypasowala sie do dzisiejszych wydarzen zwizanych z naszym klubem. tyn pzpn to sam nie wie co robi :lol:
w katowicach pogoda sie spierd... walilo piorunami. pogoda przypasowala sie do dzisiejszych wydarzen zwizanych z naszym klubem. tyn pzpn to sam nie wie co robi :lol:
- vahanara
- Kontakt:
Forum jest miejscem do dyskusji a nie do wzajemnego potakiwania sobie czy lizania dupy. Wiec podyskutujemy...Buri pisze:to zamknac forumnie bedzie "mulenia", matolow oraz anonimowych osob. skonczy sie w koncu ta glupia gadka do niczego nie prowadzaca. wreszcie nie bede musiol czytac takich osob jak vahanara
Widzisz, może nie było Cię w poniedziałek na Cichej, może byłeś ale nie słyszałeś bo byłeś zajęty czym innym ale :
Ci "niektórzy" wyrazili swoją opinię głośno i dobitnie 3 maja na Cichej (Cicha to nazwa którą każdy prawdziwy kibic Ruchu pisze z dużej litery)krzycząc : wy***rdalać !!!
- vahanara
- Kontakt:
Ok, w związku z wyżej zawartymi sugestiami - wyluzowuję. Kończę dyskusje w tym temacie.
Z podpisem Twoim Buri musze się zgodzić. Powinniśmy stanąć razem i wspólnie iść w jednym kierunku.
PozdRawiam wszysktich niebieskich (z wyjątkiem tych którzy niebieskich udają
)
naRa
Z podpisem Twoim Buri musze się zgodzić. Powinniśmy stanąć razem i wspólnie iść w jednym kierunku.
PozdRawiam wszysktich niebieskich (z wyjątkiem tych którzy niebieskich udają

naRa