Miałem na myśli piłkarzyOskar20 pisze: ↑22 kwie 2025, o 22:59To kto tam zostanie? Prezes, Fosa i księgowa.HullCityFC pisze: ↑22 kwie 2025, o 22:53Kiedys bym sie przejmowal tymi racami i potencjalnymi karami. Dzis? Mam to gleboko w du***. Zadnego wplywu na nasza przyszlosc to nie bedzie mialo. Ot, jednego cieniasa mniej zatrudnimy.
Kotwica Kołobrzeg - Ruch Chorzów / 22.04.2025 r., godz. 19:00
- HullCityFC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Kotwica Kołobrzeg - Ruch Chorzów / 22.04.2025 r., godz. 19:00
- HullCityFC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Dokładnie. Gdyby ktoś miał przejąć ten klub to by go przejął. Stadion, długi i układ właścicielski to nędzna wymówka dla nas. Jesteśmy widocznie nieatrakcyjni dla inwestorów. TyleKamilPøl pisze: ↑22 kwie 2025, o 22:55A ja tam pochwalę kibiców, dali upust emocjom.To piłkarze mogą na nas sr**? trenerzy? zarząd? a kibice tylko ładnie śpiewać, płacić za bilety i kupować gadżety??? Taki ch** ! Nie pierdolcie że teraz to już mamy po sponsorach, bo jak ku*** zrobiliśmy dwa rekordy w 21 wieku jak się słuchało różnych „ekspertów” w tv jacy to cudowni kibice jaka atmosfera, aż się można było porzygać tak było słodko… i co ?? Ile tych sponsorów przybyło na białych koniach?? Bar mleczny z PKP i warzywniak ? To teraz poleciało 10 świeczek na trawkę i olobogakoniec klubu ! Już nikt nie będzie ładował miliardów w ten klub
wina kibiców….
- julko20
- Kontakt:
Podpisuje się pod tymi słowami! Przydałby się takie hardcorowe lata 90-ste! Jak czytam płacz i lament na FB, Twitterze o te race to mi się słabo robi... Same płaczki, zaniedługo na polskim podworku druga Anglia będzie - grzecznie siedzieć i nie wstawać z fotela bo zasłonisz komuś "widowisko"..Szacunek dla chłopaków którzy w tygodniu, tuż po świętach przejechali całą Polskę za Klubem! Kotwica też race odpalała, zrobili na nas mobilizacje, swoją drogą fajnie się pokazali, trzeba im życzyć utrzymania!!KamilPøl pisze: ↑22 kwie 2025, o 22:55A ja tam pochwalę kibiców, dali upust emocjom.To piłkarze mogą na nas sr**? trenerzy? zarząd? a kibice tylko ładnie śpiewać, płacić za bilety i kupować gadżety??? Taki ch** ! Nie pierdolcie że teraz to już mamy po sponsorach, bo jak ku*** zrobiliśmy dwa rekordy w 21 wieku jak się słuchało różnych „ekspertów” w tv jacy to cudowni kibice jaka atmosfera, aż się można było porzygać tak było słodko… i co ?? Ile tych sponsorów przybyło na białych koniach?? Bar mleczny z PKP i warzywniak ? To teraz poleciało 10 świeczek na trawkę i olobogakoniec klubu ! Już nikt nie będzie ładował miliardów w ten klub
wina kibiców….
Uważajcie na "legalnego" bukmachera LvBet -> to scam ! Oszukują na kasę ! #LvBet_Oszuści
https://forum.bukmacherskie.com/threads/lvbet-oszu%C5%9Bci-manipluacja-wygranymi-zdarzeniami.173753/
https://forum.bukmacherskie.com/threads/lvbet-oszu%C5%9Bci-manipluacja-wygranymi-zdarzeniami.173753/
- vinc84
- Kontakt:
Tyko ciekawe co na to kibice Kotwicy i Pogoni.
GŮRNY ŚLŮNSK
- wojt
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Te dwa glosy to chyba coś najgłupszego co przeczytałem w ostatnich dniach.julko20 pisze: ↑22 kwie 2025, o 23:07Podpisuje się pod tymi słowami! Przydałby się takie hardcorowe lata 90-ste! Jak czytam płacz i lament na FB, Twitterze o te race to mi się słabo robi... Same płaczki, zaniedługo na polskim podworku druga Anglia będzie - grzecznie siedzieć i nie wstawać z fotela bo zasłonisz komuś "widowisko"..Szacunek dla chłopaków którzy w tygodniu, tuż po świętach przejechali całą Polskę za Klubem! Kotwica też race odpalała, zrobili na nas mobilizacje, swoją drogą fajnie się pokazali, trzeba im życzyć utrzymania!!KamilPøl pisze: ↑22 kwie 2025, o 22:55A ja tam pochwalę kibiców, dali upust emocjom.To piłkarze mogą na nas sr**? trenerzy? zarząd? a kibice tylko ładnie śpiewać, płacić za bilety i kupować gadżety??? Taki ch** ! Nie pierdolcie że teraz to już mamy po sponsorach, bo jak ku*** zrobiliśmy dwa rekordy w 21 wieku jak się słuchało różnych „ekspertów” w tv jacy to cudowni kibice jaka atmosfera, aż się można było porzygać tak było słodko… i co ?? Ile tych sponsorów przybyło na białych koniach?? Bar mleczny z PKP i warzywniak ? To teraz poleciało 10 świeczek na trawkę i olobogakoniec klubu ! Już nikt nie będzie ładował miliardów w ten klub
wina kibiców….

-
- Kontakt:
Od rac na boisku do tzw. "Anglii" daleka droga...
Wiedzie przez NORMALNOŚĆ.
Ale cóż- nowe egzotyczne znajomości, nowe atrakcje
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
Owszem. Nie może być normalnie. Zaraz się zacznie jazda i wrócą stare, "dobre" czasy marazmu i wzajemnych rzygów w niebieskiej rodzinie.

Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
-
- Kontakt:
Dwa tory na konto Bieleckiego niestety nie popisuje się ostatnio zbyt dobrymi interwencjami
-
- Kontakt:
[Login ON]
A po nas tylko OGIEŃ !!!!
[LOGIN OFF]
A po nas tylko OGIEŃ !!!!
[LOGIN OFF]
- julko20
- Kontakt:
Chopie... rozwiń swoje wypociny...popatrz na Legię, jak się pokazała na Chelsea w Londynie. Cała Europa ich chwali, kibice gospodarzy pod wrażeniem, aż wstawali z miejsc aby nagrywać telefonem...bo przez swoje zakazy nigdy rac nie widzieli na stadionie. Co ja gadam nawet mainstreamowe media w samych superlatywach opisywali Legię. Kary finansowe od UEFA? Mają to w głębokim poważaniu...kolejna oprawa Fck UEFA i do przodu...Carpe diemwojt pisze: ↑22 kwie 2025, o 23:17Te dwa glosy to chyba coś najgłupszego co przeczytałem w ostatnich dniach.julko20 pisze: ↑22 kwie 2025, o 23:07Podpisuje się pod tymi słowami! Przydałby się takie hardcorowe lata 90-ste! Jak czytam płacz i lament na FB, Twitterze o te race to mi się słabo robi... Same płaczki, zaniedługo na polskim podworku druga Anglia będzie - grzecznie siedzieć i nie wstawać z fotela bo zasłonisz komuś "widowisko"..Szacunek dla chłopaków którzy w tygodniu, tuż po świętach przejechali całą Polskę za Klubem! Kotwica też race odpalała, zrobili na nas mobilizacje, swoją drogą fajnie się pokazali, trzeba im życzyć utrzymania!!KamilPøl pisze: ↑22 kwie 2025, o 22:55A ja tam pochwalę kibiców, dali upust emocjom.To piłkarze mogą na nas sr**? trenerzy? zarząd? a kibice tylko ładnie śpiewać, płacić za bilety i kupować gadżety??? Taki ch** ! Nie pierdolcie że teraz to już mamy po sponsorach, bo jak ku*** zrobiliśmy dwa rekordy w 21 wieku jak się słuchało różnych „ekspertów” w tv jacy to cudowni kibice jaka atmosfera, aż się można było porzygać tak było słodko… i co ?? Ile tych sponsorów przybyło na białych koniach?? Bar mleczny z PKP i warzywniak ? To teraz poleciało 10 świeczek na trawkę i olobogakoniec klubu ! Już nikt nie będzie ładował miliardów w ten klub
wina kibiców….
![]()

Uważajcie na "legalnego" bukmachera LvBet -> to scam ! Oszukują na kasę ! #LvBet_Oszuści
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ty czytaj dalej polskie artykuły na temat Legii a daleko zajdzieszjulko20 pisze: ↑22 kwie 2025, o 23:51Chopie... rozwiń swoje wypociny...popatrz na Legię, jak się pokazała na Chelsea w Londynie. Cała Europa ich chwali, kibice gospodarzy pod wrażeniem, aż wstawali z miejsc aby nagrywać telefonem...bo przez swoje zakazy nigdy rac nie widzieli na stadionie. Co ja gadam nawet mainstreamowe media w samych superlatywach opisywali Legię. Kary finansowe od UEFA? Mają to w głębokim poważaniu...kolejna oprawa Fck UEFA i do przodu...Carpe diemwojt pisze: ↑22 kwie 2025, o 23:17Te dwa glosy to chyba coś najgłupszego co przeczytałem w ostatnich dniach.julko20 pisze: ↑22 kwie 2025, o 23:07Podpisuje się pod tymi słowami! Przydałby się takie hardcorowe lata 90-ste! Jak czytam płacz i lament na FB, Twitterze o te race to mi się słabo robi... Same płaczki, zaniedługo na polskim podworku druga Anglia będzie - grzecznie siedzieć i nie wstawać z fotela bo zasłonisz komuś "widowisko"..Szacunek dla chłopaków którzy w tygodniu, tuż po świętach przejechali całą Polskę za Klubem! Kotwica też race odpalała, zrobili na nas mobilizacje, swoją drogą fajnie się pokazali, trzeba im życzyć utrzymania!!KamilPøl pisze: ↑22 kwie 2025, o 22:55A ja tam pochwalę kibiców, dali upust emocjom.To piłkarze mogą na nas sr**? trenerzy? zarząd? a kibice tylko ładnie śpiewać, płacić za bilety i kupować gadżety??? Taki ch** ! Nie pierdolcie że teraz to już mamy po sponsorach, bo jak ku*** zrobiliśmy dwa rekordy w 21 wieku jak się słuchało różnych „ekspertów” w tv jacy to cudowni kibice jaka atmosfera, aż się można było porzygać tak było słodko… i co ?? Ile tych sponsorów przybyło na białych koniach?? Bar mleczny z PKP i warzywniak ? To teraz poleciało 10 świeczek na trawkę i olobogakoniec klubu ! Już nikt nie będzie ładował miliardów w ten klub
wina kibiców….
![]()
![]()

- tylkoja
- Kontakt:
Większość tu płaczących za wczorajsze race przez ostatnie miesiące co tydzień domagała się wjazdu na murawę lub szatni i lania piłkarzy po mordach za ich postawę wtedy jakoś nie przeszkadzało co powiedzą potencjalni sponsorzy inwestorzy lub media ?
-
- Kontakt:
Wy tu narzekocie na naszych ,a co mają czuć kibice Kotwicy jak ich grajki przegrywają ze zlepkiem przypadkowych wkładów do koszulek udających gwiazdy piłkarskie 

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Lata 90'wojt pisze: ↑22 kwie 2025, o 23:17Te dwa glosy to chyba coś najgłupszego co przeczytałem w ostatnich dniach.julko20 pisze: ↑22 kwie 2025, o 23:07Podpisuje się pod tymi słowami! Przydałby się takie hardcorowe lata 90-ste! Jak czytam płacz i lament na FB, Twitterze o te race to mi się słabo robi... Same płaczki, zaniedługo na polskim podworku druga Anglia będzie - grzecznie siedzieć i nie wstawać z fotela bo zasłonisz komuś "widowisko"..Szacunek dla chłopaków którzy w tygodniu, tuż po świętach przejechali całą Polskę za Klubem! Kotwica też race odpalała, zrobili na nas mobilizacje, swoją drogą fajnie się pokazali, trzeba im życzyć utrzymania!!KamilPøl pisze: ↑22 kwie 2025, o 22:55A ja tam pochwalę kibiców, dali upust emocjom.To piłkarze mogą na nas sr**? trenerzy? zarząd? a kibice tylko ładnie śpiewać, płacić za bilety i kupować gadżety??? Taki ch** ! Nie pierdolcie że teraz to już mamy po sponsorach, bo jak ku*** zrobiliśmy dwa rekordy w 21 wieku jak się słuchało różnych „ekspertów” w tv jacy to cudowni kibice jaka atmosfera, aż się można było porzygać tak było słodko… i co ?? Ile tych sponsorów przybyło na białych koniach?? Bar mleczny z PKP i warzywniak ? To teraz poleciało 10 świeczek na trawkę i olobogakoniec klubu ! Już nikt nie będzie ładował miliardów w ten klub
wina kibiców….
![]()

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nad tym szpilem nie ma się co rozwodzić. Forma jest tak ciułato jak wcześniej. Tracimy gole bo słabo kryjemy. Dobrze że tym razem strzelaliśmy. Dzięki Soma że deklaracje na fb zamieniłeś w czyny.
To zwycięstwo to na pewno chwila oddechu dla Szulczka ale oczywiście niczego w ocenie sezonu nie zmienia - przeciwnik jaki był każdy widział.
Ps
Odpowiedź Somy najlepsza z możliwych temu pacanowi co mu kobitę wyzywał
To zwycięstwo to na pewno chwila oddechu dla Szulczka ale oczywiście niczego w ocenie sezonu nie zmienia - przeciwnik jaki był każdy widział.
Ps
Odpowiedź Somy najlepsza z możliwych temu pacanowi co mu kobitę wyzywał

- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Bo tu chodzi o to, ze to nasi piłkarze, działacze i trenerzy zrobili nas swiadomie lub nie za bozna, a nie trowa w Kolobrzegu. Race mogli sobie odpalic, ale ciepac je na trowa? Teraz jeszcze w ramach nie wiem czego wciepcie te cholerne race na bieznia na śląskim niech nos stamtad wy***rdolą i już bedzie jak chcecie. Rozumiem frustracje, ale takie zachowanie niczego pozytywnego nie daje.