RUCH-CRACOVIA

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Chuliganeria

#136 Post autor: Chuliganeria » 25 mar 2004, o 19:45

ku*** taki mecz i ku*** bez gosic japierdole ale ponoc i tak maja przyjechac

Trapez

#137 Post autor: Trapez » 25 mar 2004, o 19:50

Czy uniknięcie spadku ,też sobie załatwicie ; -)

Co za wstyd .... Nie spodziewałem się tego ,że Ruch idzie w ślady Szczakowianki ; -)

gregor
Kontakt:

#138 Post autor: gregor » 25 mar 2004, o 20:02

Trapez pisze:Czy uniknięcie spadku ,też sobie załatwicie ; -)

Co za wstyd .... Nie spodziewałem się tego ,że Ruch idzie w ślady Szczakowianki ; -)
:evil: A czy to RUCH wom wjeboł zakaz je***j sie w łep zanim coś napiszeż :twisted:
[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]

ks-c

#139 Post autor: ks-c » 25 mar 2004, o 20:28

rogola dziękujemy ci za to co zrobileś.Jesteś zerem i nie dziwię się że kibice ruchu cię nie nawidzą.Ciesz się że nie jesteś u nas prezesem bo już by cię dawno nie było .Wywieźliśmy byśmy cię na taczkach.Od samego początku robił wszystko by Craxy do chorzowa nie puścić.I do tego ten beznadziejny pzpn który pod pretekstem rzekomych awantur we wrocławiu karze klub karą pieniężną.Nas kibiców pasów pozbawia się najlepszego meczu w całej rundzie na który czekaliśmy ponad pół roku.Na dodatek nie wiadomo za co ,bo we wroclawiu nic praktycznie się nie stało.Szkoda tylko że nie wypada ta kara np na mecz z ARKĄ bo weszlibyśmy jako arkowcy.Przy okazji zagralibyśmy pzpn na nosie.W Chorzowie jest to nie możliwe.Mam tylko nadzieję że kibice Ruchu zachowają się fair w stosunku do naszych piłkarzy i nie przyjdzie im do głowy obrzucanie piłkarzy czy ich autokaru.Sądzę że nie powinniśmy jechać na Ruch bo nas nie wpuszczą na stadion,a jakby nam się udało to pzpn miałby powód do nałożenia na klub znacznie surowszej kary(prawdopodobnie bez publiki u siebie )w paru meczach.

m_ksc

#140 Post autor: m_ksc » 25 mar 2004, o 20:32

:( jeśli pzpn utrzyma karę to niewydaje mi się żeby ktoś pojechał i szkodził tym samym Klubowi !!!!

ewentualnie incognito ktoś się pojawi , ja sam bym pojechał ale szkoda szyb w samochodzie :wink:

tak czy inaczej pozdrowienia :piwo: dla Mikołowa z Krakowa

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#141 Post autor: Patton » 25 mar 2004, o 20:42

ks-c... strone wczesniej byles wielkim Hoolsem, teraz piszesz jak pikniczek... Wez juz sie nie osmieszaj ok? :P A Trapez jest jeszcze lepszy, szczegolnie na swoim forum 8)
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Doboszek

#142 Post autor: Doboszek » 25 mar 2004, o 21:06

tak to jest jak krakowianka ogladnie sobie raz KLATKE i mysli ze jest juz wielkim kibolem :lol:

Bolek
Kontakt:

#143 Post autor: Bolek » 25 mar 2004, o 21:18

ks-c

zolta za link
[img]http://www.widzewlodz.pl/images/logo/chorzow_d.jpg[/img]

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#144 Post autor: radzion » 25 mar 2004, o 21:20

ten ks-c mo fajnego maila, tak dziewczeco brzmi!!

[email protected]

raus! jo by dol juz red card!!!

Gość

#145 Post autor: Gość » 25 mar 2004, o 21:23

A moze jednak przyjada 8)
Mam nadzieje ze pogoda bedzie lepsza niz dzisiej

Chuliganeria

#146 Post autor: Chuliganeria » 25 mar 2004, o 21:50

tez mi sie wydaje ze przyjada w sumie jak ich nie wpuszcza maga pojechac na Tychy graja z Rakowem :)

AndRe
Kontakt:

#147 Post autor: AndRe » 25 mar 2004, o 22:01

Do kibicow Cracovi

To ze macie zakaz to tylko i wylacznie wina waszych pseudo kibicow.
Kto jest madry zrozumie , kto glupi bedzie dalej pisal posty jak KS-C.

Mi zal normalnych kibicow z Krakowa chcacych zobaczyc szpil.
Ale jakby miala przyjechac grupa ktora zaczelaby rozwalac stadion to mam ich w du*** 8) Niech lepiej zostana u siebie.

Pogoda fatalna , pora tez mam nadzieje ze mecz bedzie ciekawy.

Tak wiec kazdy w sobote na mecz.
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

telet

#148 Post autor: telet » 25 mar 2004, o 22:32

za forum Cracovii:
Opowiem Wam tylko jedną małą historię z dzisiejszego dnia... praca zawodowa zmusiła mnie do służbowego wyjazdu dzisiaj do Gliwic... w drodze powrotnej podjechałem służbowym samochodzikiem na Cichą by kupić kumplom z osiedla bilety... bardzo miła Pani poinformowała mnie po pierwsze że sprzedają dopiero od jutra, po drugie że i tak nie może mi sprzedać tańszych ulgowych (cena u nich 5 zł) bo nie jestem z Chorzowa - nawet nie sprawdziła bo niby jak?, po wymowie poznała... ale nie o to chodzi... Pani powiedziała że bilety dla cyt. Goroli nie zostaną wysłane bo p. Rogala dziś w Warszawie załatwia żeby nas nie wpuścili, bo im zniszczymy stadion... ja w garniturze, mój kumpel też a babka nawija że we 2 jesteśmy najgorszymi wandalami...
tyle ze sprawozdania z dzisiejszego pobytu na Cichej...

jak to skomentujecie?

m_ksc

#149 Post autor: m_ksc » 25 mar 2004, o 22:44

a który to niby stadion Cracovia rozwaliła :?: że tak myślisz. powiem wam jedno propaganda robi swoje i mam nadzieję że nigdy was to nie spotka !! wszędzie piszą że Cracovia to Cracovia tamto . w szczecinie miała być podobno 3 wojna światowa a było wielkie G

no ale prościej pisać że nożownicy że bandyci hu* wi co jeszcze. a tak ciężko napisać o kibicach o oprawach meczów, stowarzyszeniach kibiców ile robią dla poprawy wizerunku klubu.

szkoda wielkiego widowiska ale skoro pan rogala bał się że mu cracovia rozwali stadion to trzeba mu jeszcze dać pare gazet do poczytania trochę telewizji i gość z domu nie wyjdzie bo BÓG WYBACZ CRACOVIA NIGDY !!

pozdrawiam i do następnego razu oby w 1 lidze !!!!

Gość

#150 Post autor: Gość » 25 mar 2004, o 22:50

Sami sobie taką renomę wyrobiliście, więc miejcie pasiaki pretensje tylko i wyłącznie do siebie. Jak czasem patrzę na cracovie, czy na to co się ostatnio działo dzięki polonii w gliwicach, to wydaje mi się ,że większosć światka kibicowskiego, czy pseuokibocwskiego poszła do przodu ( ustawki) ale niestety niektórzy dalej tkwią w tym samym miejscu ( rozwalanie stadionów itd.) Podziękujcie sami sobie, jak was widzą tak was piszą. Tak jak Wy o wielkim wydowisku pisali tutaj pisatole. Jakoś sami zj***li to wydowisko, a po meczu już na nasze forum nie zawitał żaden z polonii czy piasta.Wnioski sobie możecie wyciągnąć sami.

ODPOWIEDZ