trocha gorzej sie poruszają ...ale nie o tym godkaScypion pisze:Ciekawe czy taki Mrowiec czy Brodzinski graliby na tym stoperze gorzej niz Ci co teraz?
[13 kolejka] Ruch Chorzów - Korona Kielce 27.10.14 18:00
- SODA
Re: [13 kolejka] Ruch Chorzów - Korona Kielce 27.10.14 18
WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością
WiaRa jest mądrością
- Duszello
- Kontakt:
jo ci powiem. Ta bladyna łod wojciechowskiego z nimi po parku lotała. A tak na poważnie o ile pamietom tam nie mieli tylu emerytów w drużynie jak my....ot w tym całym problym. Same moge chopcyOzor pisze:Naprowdy nikt tukej niy może mi wytłumaczyc jak bez kasy ,trynera,obozu szło tak przigotowac dyskopolo Króla do sezonu?w parku?
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Ostatnio zmieniony 27 paź 2014, o 21:06 przez Duszello, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Za czasów jak na Ruchu był Dziura,Buła to już by te nasze gwiazdki miały wizytę w szatni!!!!! Ale teraz ......Z kim do ludzi!!!! 

I'm not anti system!!!!
This system is anti me !!!!!!!!!!!
Pierwszy raz na Cichej 6
Ruch- Zagłębie Sosnowiec 11.08.1984r 2:2
This system is anti me !!!!!!!!!!!
Pierwszy raz na Cichej 6
Ruch- Zagłębie Sosnowiec 11.08.1984r 2:2
-
- Kontakt:
Zgoda. napisałem to tylko dlatego, bo co niektórzy próbują z Waldka robic Wszechmogącego Boga, a tak nie jest.Roni2580 pisze:tego nie wiemy, krążyły różne plotki nawet te, że Tomek zwyczajnie nie był akceptowany jako 1 trener przez drużynę i grano na jego zwolnienie.FredyKruger pisze:Pamiętacie jak Waldek odchodził do reprezentacji? Nikt inny jak on przygotował drużyne do sezonu. Drużyne przejął jego brat Tomasz i co było? Przypomnijcie sobie! Myslicie że gdyby Waldek nie odszedł to by my szmarów nie dostawali?
Były i słabe mecze za Fornalika, w ciągu tej jego kadencji, jego drużyny jednak opiewały na przygotowaniu fizycznym, więc nie twierdze, że Fornalik nas uratuje ale ocenianie go po 2 meczach, gdzie w sumie spędził z tą drużyną 3 tygodnie to przesada tymbardziej, że wcześniejsze mecze pokazały iż drużyna od dłuższego czasu pikuje w dół i gra piach, Waldek póki co nic nie polepszył ale trudno mówić żeby coś zj***ł szczególnie jeśli to już było zjebane.
Misiu, jeden z drugim!! W XXI wieku liczy się kasa, tylko kasa i jeszcze raz kasa! Historię, tradycję, honor można sobie między bajki włożyć! Przestańcie pisać, że ten jest nasz, ten jest gorol, ten czarny lub zółty, bo się kompromitujecie.
- Duszello
- Kontakt:
suchej Ważne ze na Bednarza umią na***rdalać. I przez pół szpilu śpiewać o Kocianie. Ot na tym teraz polega kibicowanie. Ty sie tam badnij Średnio wieku. Co tu dużo godać.oiowiec pisze:Za czasów jak na Ruchu był Dziura,Buła to już by te nasze gwiazdki miały wizytę w szatni!!!!! Ale teraz ......Z kim do ludzi!!!!
Ostatnio zmieniony 27 paź 2014, o 21:09 przez Duszello, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Oni musza usiac i przeanalizowac jeszcze raz mecz. Ile razy juz analizowali swoja postawe na boisku. Czy oni nie robai z nas ostatnich baeanow? Sasiadaja i analizuja i co z tego wynika? Jedno wielkie NIC.
Panie Fornalik ja nie jestem ani pilkarzem ani trenerem ,jestem kibicem od wielu juz lat. Ale takiego <<< bagna jeszcze nie bylo >>>. Co jest wtej druzynie grane? O co tu chodzi? To jest nienormalne.
Panie Fornalik ja nie jestem ani pilkarzem ani trenerem ,jestem kibicem od wielu juz lat. Ale takiego <<< bagna jeszcze nie bylo >>>. Co jest wtej druzynie grane? O co tu chodzi? To jest nienormalne.
- SODA
smutne ale prawdziwe
WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością
WiaRa jest mądrością
- atleticomadryt
- Kontakt:
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]orbiter pisze: A może wypłaty wstrzymać jak w Żabolandi i chopcy ruszą do gry?
I zgrupowanie w Wisle.Oby zima byla sroga ze sniegiem po pas.
„Naszym HonoRem WieRnosc jeeeeeesst - Naszym Klubem (H)KS RUCH”
"z wychowankami i lokalnym wsparciem, nie potrzeba obcokrajowców"
"z wychowankami i lokalnym wsparciem, nie potrzeba obcokrajowców"
-
- Kontakt:
Co ty? jaka Wisła? na wczasy do Turcji trzeba pojechacatleticomadryt pisze:[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]orbiter pisze: A może wypłaty wstrzymać jak w Żabolandi i chopcy ruszą do gry?
I zgrupowanie w Wisle.Oby zima byla sroga ze sniegiem po pas.
- Lutz
- Kontakt:
Tam byli piłkarze co chcieli przede wszystkim sobie coś udowodnić , u nos som poprzebierane w sportowe stroje nieudaczniki co ino udowajom że som piłkarzami .Ozor pisze:Naprowdy nikt tukej niy może mi wytłumaczyc jak bez kasy ,trynera,obozu szło tak przigotowac dyskopolo Króla do sezonu?w parku?
Sam sie niy ma co mścić na trenerach ..... nikt mi nie wierzy, ale jo byda powtarzoł to w nieskończoność : te kalyki niy wiedzom na czym gra w piłka nożno polego , nie umiom w ta gra grać : tak jak jo niy umia stoć na gowie tak oni niy umiom grać w fussball i żodyn mi niy powiy że je inaczy.
Nawet jak niy mom kondycji , niy chce mi sie lotać to zanim kopna sie w czoło i zrobia z siebie pośmiewisko to pomyśla trocha. Pomyśleć ? "Piłkarz" Ruchu ? ha-ha-ha-ha . Pooglondom trocha PL , podpatrza jak to inni ( prawdziwi piłkarze) robiom .... ale kaj tam , po co ? Lepi zrobić z siebie ciula .
FURGOMY !!!!!!!!!!!!!!!!!!! i żodyn mi niy powiy że niy , a jak już polecymy to ale richtig !
Ostatnio zmieniony 27 paź 2014, o 21:14 przez Lutz, łącznie zmieniany 2 razy.
-
BZDURAOzor pisze:Naprowdy nikt tukej niy może mi wytłumaczyc jak bez kasy ,trynera,obozu szło tak przigotowac dyskopolo Króla do sezonu?w parku?
Po pierwsze "Polonia Króla" kadrowo mogła się bić o mistrzostwo ( w składzie mieli Pawełka, Teodorczyka, Przybeckiego, Wszołka, Kiełba, Hołotę, Kokoszkę, Brzyskiego, Injaca, Dwaliszwiego) za trenera mieli Stokowca więc trenera też mieli, przed rozpoczęciem sezonu mieli normalny obóz i treningi, i 1 rundę skończyli na 4 miejscu, W rundzie wiosennej przed którą przygotowywali się w parku tak jak wspomniałeś zdobyli w 15 meczach tylko 14 puntów i byli lepsie zaledwie od WIdzewa, więc Twój mit o tym, że Polonia była przygotowana do sezonu prysł.
-
- Kontakt:
Dodom ino, że jak czytom wypowiedzi tych darmozjadów to nie wiem czy sie śmioć czy płakać. Kamiński następny wieczny optymista "Bramkarz niebieskich zapewnił również, że Ruch jest dobrze przygotowany do rozgrywek. - Trenerzy na pewno wiedzą, co robią, a nie mnie to oceniać, jak jesteśmy przygotowani. Prawdą jest, że w minionym sezonie potrafiliśmy odjeżdżać rywalom w końcówkach spotkań, a teraz tego nie ma. Teraz przed nami mecz Legią. Nie ma lepszej okazji na przełamanie niż mecz na boisku mistrza Polski. Potrzebujemy wygranej, choćby w fatalnym stylu - zakończył."ASM pisze:Oni musza usiac i przeanalizowac jeszcze raz mecz. Ile razy juz analizowali swoja postawe na boisku. Czy oni nie robai z nas ostatnich baeanow? Sasiadaja i analizuja i co z tego wynika? Jedno wielkie NIC.
-
- Kontakt:
na badania psychiatryczne z nimniebieski73 pisze:Dodom ino, że jak czytom wypowiedzi tych darmozjadów to nie wiem czy sie śmioć czy płakać. Kamiński następny wieczny optymista "Bramkarz niebieskich zapewnił również, że Ruch jest dobrze przygotowany do rozgrywek. - Trenerzy na pewno wiedzą, co robią, a nie mnie to oceniać, jak jesteśmy przygotowani. Prawdą jest, że w minionym sezonie potrafiliśmy odjeżdżać rywalom w końcówkach spotkań, a teraz tego nie ma. Teraz przed nami mecz Legią. Nie ma lepszej okazji na przełamanie niż mecz na boisku mistrza Polski. Potrzebujemy wygranej, choćby w fatalnym stylu - zakończył."ASM pisze:Oni musza usiac i przeanalizowac jeszcze raz mecz. Ile razy juz analizowali swoja postawe na boisku. Czy oni nie robai z nas ostatnich baeanow? Sasiadaja i analizuja i co z tego wynika? Jedno wielkie NIC.
-
- Kontakt:
Ktoś tydzień tydzień temu pisoł, że co Korona gro oprócz stałych fragmentów Golańskiego... różnica miedzy Koroną a Ruchem jest tako, że Korona strzeliła trzy gole po stałych fragmentach i zrobił 4 punkty, a Ruch dwa stracił dwa gole ze stałych fragmentów i przegroł dwa szpile...
-
- Kontakt:
obuz w turcji z żabami i piastolami jak chycom cug na lotnisku to bydzie bieda te kamele od gorzoły odciongnońć przyjadom opuchniynci emeryty to już dup...czom byle doczłapać swoje zarobili