[12 kolejka] Cracovia - Ruch Chorzów 17.10.2014; 18:00
-
- Kontakt:
Re: [12 kolejka] Cracovia - Ruch Chorzów 17.10.2014; 18:00
ino niy pisac ze w zeszłym sezonie umieli. Inne druzyny w stosunku do ubiegłego sezonu poczynili postypy, a Ruch??????
Misiu, jeden z drugim!! W XXI wieku liczy się kasa, tylko kasa i jeszcze raz kasa! Historię, tradycję, honor można sobie między bajki włożyć! Przestańcie pisać, że ten jest nasz, ten jest gorol, ten czarny lub zółty, bo się kompromitujecie.
- west72
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
nikt nie żąda,że Waldek w jednym meczu coś zmieni jo sie pytom ile jeszcze można mieć kryzys fizyczny po dwóch tygodniach przerwy od grania po 90 minut.19aRtuR20 pisze:A co? miol zjechac na konferencji kozdego jak leci? Tak jak Kocian nic nie polepszył od x meczów, tak nie wymagejcie, że Waldek przyjdzie i w jednym meczu coś nagle zmieni...niebieski73 pisze:Waldemar Fornalik (trener Ruchu):
- W oczach zawodników było widać dużą chęć odniesienia zwycięstwa... Trzeba patrzeć z optymizmem przed siebie, trzeba doceniać te dobre elementy w grze, a złe eliminować. Na tym będzie się skupiała nasza rola.
Waldek jak cie szanuja to nie wiem jakiś ty mecz oglądoł. Ręce opadają jak po takiej padlinie idzie takie coś powiedzieć
Naszym piłkarzom po dwudziestu paru minutach resetują sie mózgi i zero taktyki ,zero ambicji zero totalne
.Nawet w derbach nie widziałem żeby który kolwiek z naszych gwiazdorów pojechał raz na du*** mimo ,że był to najważniejszy mecz w tej rundzie.Jak wspomnę sobie pechowo zremisowany mecz i sposób jaki jechaliśmy z Lechią to ciągle nie mogę uwierzyć ,że to ta sama grupa ludzi

Ostatnio zmieniony 17 paź 2014, o 21:00 przez west72, łącznie zmieniany 1 raz.
Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA
- SODA
a o co ci chodzi , przecież piszemy o tym cały czasFredyKruger pisze:Dalyj nie ma podanego składu który mo grać. Pisanie ze tyn som skłd ino majom zapier...dalać niczego nowego nie wnosi. Niy wierza ze im sie niy chce , oni poprostu niy umiom
lepij grac. Kalyctwo i tyla!
WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością
WiaRa jest mądrością
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Daniel Dziwniel (obrońca Ruchu):
Szkoda, bo szczególnie w pierwszej połowie nasza gra nie wyglądała źle... Mieliśmy swoje okazje żeby strzelić bramkę, gdyby to się stało, mecz pewnie całkiem inaczej by się ułożył. Wydaje mi się, że coraz lepiej wyglądamy fizyczne. Dziś cisnęliśmy rywali do końca żeby ten mecz wygrać...
Ja pier*** to wy bierecie...jo chyba śnia
Szkoda, bo szczególnie w pierwszej połowie nasza gra nie wyglądała źle... Mieliśmy swoje okazje żeby strzelić bramkę, gdyby to się stało, mecz pewnie całkiem inaczej by się ułożył. Wydaje mi się, że coraz lepiej wyglądamy fizyczne. Dziś cisnęliśmy rywali do końca żeby ten mecz wygrać...
Ja pier*** to wy bierecie...jo chyba śnia
-
- Kontakt:
Martinnatomiast teraz musimy wrócić na te właściwe tory i pokonać ten mały kryzys.
SurmaMusimy nad tym popracować,
BabiarzNie wiem czy wróciły stare błędy.
DziwnielDziś cisnęliśmy rywali do końca żeby ten mecz wygrać, w końcówce już zremisować. Niestety tracimy głupią bramkę i musimy teraz mocno popracować nad pewnymi aspektami gry
ku*** MACSzkoda, że nie udało nam się wykorzystać sytuacji, które stworzyliśmy.
Czy oni ogladaja te mecze ? Bo wydaje mi sie ze dla nich to tylko porazka ch** tam ze wygralismy 1 mecz w lidze i po kolejce mozemy byc na pozycji 15-16. Co z tego przeciez popracujemy i zazegnamy kryzys
A jeszcze jedno jakie sytuacje ? ku*** MAC 2 CELNE STRZALY - PODANIA DO PILARZA
- m-p
- Kontakt:
Nie dane mi dziś było obejrzeć meczu, czekam na powtórkę, ale czytając komentarze,szczególnie te o sposobach motywacji piłkarzy w czasach pana D oraz o karze cielesnej dla Starzyńskiego można powiedzieć jedno:
W tym sezonie należy się przygotować na najgorsze....
W tym sezonie należy się przygotować na najgorsze....
-
Ale pi***olicie... przyszedł Waldek myślicie, że nagle zacznom grać jak w zeszłym sezonie? Trzeba czasu, optymistycznie nastrajajom te akcje z 1szyj połowy. Jakby wtedy coś wpadło to byście pioli nad Fornalikiym...
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Campeones!
- monisia2812
- Kontakt:
Mnie się mecz podobał, z optymizmem patrzę na kolejne.Nie wiem o co Wam chodzi ,o co tyle wrzasku:)
Jeszcze będzie pięknie....
Jeszcze będzie pięknie....
Ostatnio zmieniony 17 paź 2014, o 21:16 przez monisia2812, łącznie zmieniany 1 raz.
Każdy to powie Czternastokrotni Mistrzowie! CDN...
-
- Kontakt:
Daniel, weź sobie obejrzyj ten mecz w powtórce w C+ bo to jest brak słów co wy macie pojęcie o tym meczu.Wydaje mi się, że coraz lepiej wyglądamy fizyczne. Dziś cisnęliśmy rywali do końca żeby ten mecz wygrać...
Dziś cisnęliśmy rywali do końca żeby ten mecz wygrać, w końcówce już zremisować. Niestety tracimy głupią bramkę i musimy teraz mocno popracować nad pewnymi aspektami gry

- bluemario
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Zieniu niech w tym Krakowie zostanie wina za stracona brama tylko Dziwnela najpierw faul po co? a później krycie. Konczkowski najlepszy na boisku. Teraz widać że jedną z przyczyn takich wyników jest źle przygotowana kondycyjnie do sezonu drużyna.
-
- Kontakt:
"Widac bylo w oczach zawodnikow ze chca wygrac" - z calym szacunkiem Panie Trenerze, ale co Pan chrzani ?? Oni NOGAMI pracuja, za oczy nikt 3 pkt nie daje. Oj wielka praca przed trenerem, wielka...
Ostatnio zmieniony 17 paź 2014, o 21:38 przez Harpo, łącznie zmieniany 1 raz.
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
bez przesady mieli 2 tydnie przerwy , jak sie przez tyn czas ktos niy zregenerowoł to chyba siedzioł jedyn z drugim i słepoł jabole choc jak by popatrzec na niypijoncego Marciniaka po izbie to mom wontpliwosci.bluemario pisze:Zieniu niech w tym Krakowie zostanie wina za stracona brama tylko Dziwnela najpierw faul po co? a później krycie. Konczkowski najlepszy na boisku. Teraz widać że jedną z przyczyn takich wyników jest źle przygotowana kondycyjnie do sezonu drużyna.
-
- Kontakt:
Niebieskie Mikołaje cd. !!! skońcie pi***olić, bo za ch*** nie wyciągniecie wniosków.
Ostatnio zmieniony 17 paź 2014, o 21:57 przez viperR, łącznie zmieniany 3 razy.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
To sa pizdy zwykle
To pograli, żenada. Kaj ten "nowy" trener w tym wszystiim?? Śmiech na sali, bankowo będziemy walczyć o UTRZYMANIE!!!
gratuluje grajki

gratuluje grajki