S_Klimzowiec pisze:przynajmniej będzie gdzie grać w pucharachGliwice ładne miasto.
Skończcie pompować balonik z tymi pucharami co ma być to będzie Janek wie co robi i jo mom do niego pełne zaufanie
S_Klimzowiec pisze:przynajmniej będzie gdzie grać w pucharachGliwice ładne miasto.
Piast nie musiał tego robić, zagrali ambitnie , ale nie że coś gryzli. Ruch przeszedł koło meczu ewidentnie. Zdarzają sie słabsze mecze, ale taki zjazd jakościowy jest trudny do zrozumienia. Byliśmy na fali wznoszącej, i co się dziś stało. Zero gry.seba7802 pisze: Piast gryzł trawę, a Ruch przeszedł obok meczu...
trafione w sedno . DobranocSlawko pisze:Bez pardonu - pewna, niespodziewana porażka u siebie, tak żeby u buka można wyciągnąć dużą kasę.
Młodzi/niedoświadczeni forumowicze mogą tu wylewać żale ale tak sie w Polsce zarabia pieniądze na piłce.
PISAŁEM DOKŁADNIE TO CO TY, TO MNIE zj***li ! UWAŻAJ !Slawko pisze:Ja za długo już oglądam Polska lige żeby nie widzieć kiedy ktos odpuszcza szpil.
Ruch dziś dał dupy jak to się działo na początku lat 90tych. Bez pardonu - pewna, niespodziewana porażka u siebie, tak żeby u buka można wyciągnąć dużą kasę.
Młodzi/niedoświadczeni forumowicze mogą tu wylewać żale ale tak sie w Polsce zarabia pieniądze na piłce.
ch**... jest to, że kolejny raz dałem się nabrać, że może być 15 gwiazdka...
Bingo.jaRo 1920 pisze:trafione w sedno . DobranocSlawko pisze:Bez pardonu - pewna, niespodziewana porażka u siebie, tak żeby u buka można wyciągnąć dużą kasę.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot], heli i 36 gości