Gerard Cieślik nie żyje...

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
piechol
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

Re: Gerard Cieślik nie żyje...

#136 Post autor: piechol » 3 lis 2013, o 21:59

Ruch we wtorek powinien zagrać w czarnych strojach.
od małego NIEBIESKI

Kibic1983
Kontakt:

#137 Post autor: Kibic1983 » 3 lis 2013, o 22:12

jest informacja : na czarno i z niebieskim szalem

[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]

NiebieskiChorzów
Kontakt:

#138 Post autor: NiebieskiChorzów » 3 lis 2013, o 22:16

Gerard nie chciałby żebyśmy byli tacy smutni bo już za 2 dni mecz bądź co bądź Święto przyjdźmy na mecz a napewno Pan Gerard będzie blisko nas!! Nie umieRa ten kto żyje w seRcach bliskich a tym bardziej NIEBIESKICH SERCACH!!

tomicher
Kontakt:

#139 Post autor: tomicher » 3 lis 2013, o 22:34

piechol pisze:Ruch we wtorek powinien zagrać w czarnych strojach.
zgadzam sie
Obrazek

NeverBackDownRTS
Kontakt:

#140 Post autor: NeverBackDownRTS » 3 lis 2013, o 23:41

Chce złożyć Niebieskim Przyjaciołom wyrazy współczucia i Widzewskie kondolencje z mojej strony ...

Wieczny odpoczynek racz mu dać Panie ...

Kufelek
Kontakt:

#141 Post autor: Kufelek » 4 lis 2013, o 02:28

niestety panowie,kiedyś musiał nadejść ten dzien...młodszy od Ruchu o 7 lot,a starszy od głownyj trybuny K.S.Ruch Chorzow o 8 LOT.Legenda klubu z Chorzowa,wierny tymu klubowi,hanys z krwi i kosci ze niebieski coły...Pełyn hołd i szacunek!Teroz przy tyj okazji,kibice Ruchu mogom godac co,niebo jest niebieskie!We pełnyj okazałosci!
Niebo z Gerardym jest teroz 100% niebiskie!niech mu ziemia lokko bydzie!Zegnej ikono klubu zza miedzy,tyn co pograzył ZSRR!Jestes legada nie tylko,chorzowian,ale całyj polskiej piłki kopanyj!Czesc i chwała Gerardowi Cieślikowi!

NiebieskiChorzów
Kontakt:

#142 Post autor: NiebieskiChorzów » 4 lis 2013, o 07:10

Panowie i Panie cZasu już nie wrócimy ale możemy pokazać co dla nas znaczył i dalej będzie znaczył Gerard Cieślik teraz w najbliższy wtorek stadion powinien być pełny za wyjątkiem jednego miejsca pamiętajmy też że będzie pogrzeb Pana Gerarda i na nim pokażmy co dla nas znaczył Cieślik...

scaneRboy
Kontakt:

#143 Post autor: scaneRboy » 4 lis 2013, o 08:26

"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.

miechowiner12
Kontakt:

#144 Post autor: miechowiner12 » 4 lis 2013, o 09:00

Wyrazy współczucia rodzinie.
Wieczny odpoczynek racz mu dać Panie

Nie chcę się tu na pomysły przerzucać, ale przytoczę tylko trzy wypowiedzi już z ostatnich czasów Pana Gerarda jak każdy sobie je zapamięta i będzie nimi się kierował to będzie najlepsze uczczenie Jego pamięci.

Dla piłkarzy i działaczy (http://www.slask.sport.pl/sport-slask/1 ... l#TRrelSST), a także dla tych co rzadko bywają na Cichej:
Przywożą mnie na Cichą, żebym w miłej atmosferze spędził dwie godziny życia. Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba.

Dla części kibiców (w obliczu meczów jakie nas czekają) (http://www.sport.pl/pilka/1,64946,11549 ... alezy.html)
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Gdyby tak było, pomyśleliby o tym, że swoim zachowaniem mogą bardzo zaszkodzić drużynie i klubowi. Prawdziwi kibice Ruchu to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

Dla władz miejskich (http://www.niebiescy.pl/stadion_poparcie.php):
"Nasz stadion jest niezły, bo piłkarze mają wszystko, co potrzeba, ale nowe to jest nowe. Ruch gra coraz lepiej i nowy stadion jest mu potrzebny."

Awatar użytkownika
Yego

#145 Post autor: Yego » 4 lis 2013, o 09:24

Pamietam jak mnie dziadek pierwszy raz zabral na mecz na Ruch to bylo jakies 25 lat po zakonczeniu aktywnej kariery Pana Gerarda, i dziadek narzekal na gre Ruchu.
Wtedy tylko mowil, ze jakby gral Cieslik to by bylo 100 razy lepiej, i ciagle tylko o Ciesliku mi mowil. To juz wtedy za bajtla wyobrazalem sobie Pana Gerarda jako jakiegos megawielkiego pilkarza.
Z tobą Thoth :idiota: niy chce mi sie godać

Awatar użytkownika
19flasteR20
Kontakt:

#147 Post autor: 19flasteR20 » 4 lis 2013, o 11:26

Obrazek Obrazek
W jednym roku odeszli do Pana najpierw Jerzy, a teroz nasz ukochany Gerard ;/.
Nie doczekali sie 15 gwiazdki do ktorej zabraklo kilkadziesiat centymetrow lub minut, ale najlepszym pomnikiem dla sp. Gerarda Cieslika i innych Niebieskich Legend bedzie nowy stadion na Cichej 6!
Mozna powiedziec, ze ten dzien i rok podobny jest do smierci dwoch fanatykow z trybun.Cale zycie Jerzego i Gerarda podporzadkowane bylo dla Ruchu, bo oni zyli i oddychali klubem nawet na emeryturze.Tacy ludzie, sa skarbem kazdego klubu pilkarskiego na swiecie i powinni stanowic najlepszy przyklad i wzor dla kolejnych pokolen.
Jedno miasto jeden klub Gerard Cieslik KS Ruch!

PS.Kto moze niech zabierzcie ze soba znicz.

Awatar użytkownika
Rickenn10
Kontakt:

#148 Post autor: Rickenn10 » 4 lis 2013, o 12:15

Nie wiem czy to jest mozliwe ale uwazam , ze liturgia pogrzebowa powinna sie odbyc na Cichej zeby dla nikogo nie zabraklo miejsca i z tego ukochanego miejsca Pana Gerarda pojsc w strone cmentarza.

Tam gdzie wszystko sie zaczelo !

scaneRboy
Kontakt:

#149 Post autor: scaneRboy » 4 lis 2013, o 12:23

nie prześcigajmy się w pomysłach, każdy chce jak najlepiej, ale rodzina i liczni przyjaciele, w tym z klubu na pewno zorganizują ceremonię najlepiej. Przedstawiciele grup kibiców i stowarzyszenia są w stałym kontakcie z klubem w każdej sprawie i jeśli będzie potrzebna pomoc na pewno nikt jej nie odmówi.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.

Awatar użytkownika
19daimos20
Kontakt:

#150 Post autor: 19daimos20 » 4 lis 2013, o 13:09

I tego się trzymajmy chociaż nie jest lekko. Dobrych ludzi Bóg zabiera do siebie :rozpacz: :rozpacz: :rozpacz:
Obrazek
Dumny homofob i islamofob :)

Zablokowany