Mecz wyszedł wielu, szkoda kontuzji, myśla, że Dziwnel szybko odzysko sparwność, ale już Gieraga nie koniecznie, natomiast nie ma co ukrywać, że dziś zmiennicy
Babiarz i Konczkowski zagrali bardzo dobrze, owszem Babiarz idzie na raz i jest obawa, że jak nie trafi w bal to może nie być ok, ale skoro trafioł to jest super, Martin też świetny mecz, zawsze jakoś mom obawy o niego a dziś właściwie bez błędny. Wejście Babiarza odwróciło niepokojącą tendencje z początku pierwszej połowy Ciekawe teraz jak se dają rada ze zjem kuraka.
Natomiast ja naprawdę byłem pod wrażeniem wczorej gry Stawarczyka, który zagroł bardzo dobre zawody.
Skuter niestety choć też czasami fajnie zaasekurował, to akurat parę razy też poszedł na raz i ta przebitka przegrywoł conajmniej trzy groźne sytuacje akurat po jego błędach.
Gieraga dopóki groł dobrze, ale też parę razy błąd mu się przydarzył często z wyborem, kaj wychodził do przodu a za plecami zostawioł Koseckiego i potem nie zdążał, szkoda kontuzji bo wygląda to na długą przerwę
Dziwniela ciężko oceniać bo szczerze do trafienia za dużo nie pogroł, a potem było widać w jego oczach, że coś jest nie tak myśla, że za tydzień mu przejdzie.
Kamiński jeden z bohaterów meczu, bramka na pewno nie na jego konto, jasne że mógł się ustawić inaczej, ale to by można napisać zawsze, że mógł się ustawić tak by dosięgnąć co jest banałem, strzał z takiej odległości, że będąc na linii, a nie mioł prawa być kaj indziej nie mioł szans.
Pomoc to każdy mioł momenty Włodyka, Starzyński sporo wiatru, aktywny, loto, ale muszą to bardziej przekładać na sytuacje, ale i tak obecnie lepiej ich tam oglądać.
Surma odwrotnie nie loto jak oni, ale jednak co jest przy bali to widać, że wie kiedy przytrzymać, kiedy poszerzyć, a kiedy przyspieszyć grę, asysta, bramka mówią same za siebie.
Malina przy takiej trójce w pomocy jest praktycznie wyłącznie widoczny w zadaniach defensywnych wczorej poprawnie.
Zieńczuk no akurat jak na ostatnie jego mecze to ten był bardzo dobry, ale oby dalej jego forma zwyżkowała.
Kuświk ładnie wykorzystoł sytuacja choć jeszcze coś mi brakowało, ale jak będzie skuteczny to może tak grać cały czas
Sultes on głównie staroł się utrzymać przy bali więc można powiedzieć, że swoje zrobił, ale też rewelacji nie ma.
Ogólnie mało aspektów do poprawy jak na ostatnie mecze, obojętnie czy zlekceważył nas przeciwnik, czy mógł być zmęczony pucharami nie ma co umniejszać sukcesu, bo tak samo było w pierwszych trzech kolejkach, a pykali każdego, teraz najważniejsze by tą postawę z mocnymi drużynami i zwycięstwa przełożyć na mecze ze średniakami i słabeuszami, a cel na najbliższy weekend jest jeden.
WYGRANA!!!
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke