Sparingi/przygotowania - lato 2013
-
Re: Sparingi/przygotowania - lato 2013
zagrali jak umieli czyli niewiele
-
- Kontakt:
Zieńczuk, Starzyński - kompletnie bez formy......................
Niebieska Dzielnica Halemba
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Zero jakości. Bez ładu, składu, pomysłu, szybkości. Zero wszystkiego. To wygląda jeszcze gorzej niż w lidze w poprzednim sezonie. Mają tak ciężkie nogi, że ledwo biegają. Chyba sztab przesadził lekko z przygotowaniami, bo oni się otrząsną w połowie sierpnia, kiedy Zieliński będzie już na wakacjach.
Nawet najlepszy napastnik bez podań nie ma szans, a Starzyński wygląda tak jakby się już nagrał w tym sezonie. Pomoc wygląda dramatycznie słabo.
Nawet najlepszy napastnik bez podań nie ma szans, a Starzyński wygląda tak jakby się już nagrał w tym sezonie. Pomoc wygląda dramatycznie słabo.
historiaruchu.pl
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Babiarz słabiutki .. wątpię, że będzie grał w lidze .. Surma tutaj będzie bezcenny jeszcze i jak wspomniał Zieliński, z przodu za ciekawie to nie wygląda poza Sultesem nie mamy nikogo, Kuświka nie liczę, bo każdy widzi co on prezentuje.
My Wspieramy zawsze Cie
Głośny doping, mecz wygrany
To dziś dla nas liczy się ...
-
- Kontakt:
trzymejcie sie dalij Hetmana!!!!!!!yno Ruch żaden gorol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- Kontakt:
dobrze godo! Nojlepszą atrakcją na tym szpilu to dziobanie słoniola. Zero pomysłu na gre, na plus ino Szulti reszta bez komentarza.ozzy pisze:trzymejcie sie dalij Hetmana!!!!!!!yno Ruch żaden gorol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gks dziwko derby blisko..
-
- Kontakt:
Niestety trener wciaz potwierdza, ze jest slabiutki.Ta druzyna kadrowo wyglada calkiem ciekawie.W lidze sa tak 3-4 , o ktorych mozna powiedziec, ze na papierze sa zdecydowanie lepsze. Legia, Lech, Slask i Zaglebie. Jakos niektorzy potrafia poskladac ekipe i z gorszego materialu. Ten trener narazie sie kompromituje i chyba rzeczywiscie wyjdzie taniej go wywalic niz sie tak kisic ...
Piękne w życiu są tylko szpile ...
Con cantera y afición, no hace falta importación
Con cantera y afición, no hace falta importación
- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
zgodze sie ze nie wyglada gra najlepiej, w dalszym ciagu wiele niedokladnosci, brak zrozumienia. Z tego co wiem rano chlopaki mieli jeszcze trening wiec moze przez to nie byli zbyt swiezi w czasie meczu. Tak czy siak maly plus za jakies nowe proby rozgrywania rzutow roznych, bo w zeszlem rundzie nie blyszczelismy w tym wzgledzie moze teraz bedzie lepiej. Niestety neidokladnosc, niedokladnosc i brak pomyslu na rozegranie akcji w dalszym ciagu strasznie widoczne. Co do obrony nie wypowiadam sie ze jest jakas poprawa bo tak poprawdzie w tych sparingach przeciwnicy jakos nie wywierali duzej presji na niej, przyjdzie liga i dojdzie do weryfikacji, oby nie tak jak w poprzedniej rundzie, ze co grozniejsza akcja to gol dla rywala.
-
- Kontakt:
Co nadal uważasz, że to bzdura...Po dzisiejszym sparingu dodam jeszcze, że tych oddanych RUCHOWI, ro***erdala od środka, bo nędza i jeszcze raz nędza i jak określił Misztal: jedna wielka ściema. To co wyprawia Zieliński z formowaniem drużyny pozostawię bez komentarza, na eksperymenty nie ma czasu.marek79 pisze:Na razie to tys rozpierdolil tematolek0402 pisze:Ja też uważam, że sie Zieliński zaangażował....by rozpierdo..ć Ruch
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
-
- Kontakt:
w jednym mogę się zgodzić z Borkiem i Kołtoniem... magiczne lekarstwo - "świeżość" to tylko chyba w Polsce jest usprawiedliwienie na padake
-
- Kontakt:
Babiarz to się wyróżniał na tle całego zespołu .. ;xspyru pisze:Ten Babiarz jest beznadziejny
- m-p
- Kontakt:
To piłkarz pierwszoligowy i tyle. Żaden lider z nie będzie.Chłop najwyżej na GKS Tychy ale nie na Ruch. Patrzyłem, obserwowałem i...nic. Sultes niby najlepszy ale... W sumie każdy w tym meczu coś spier..., co moze na poziomie ekstraklasy żle się skończyć.NiebieskiChorzów pisze:Babiarz to się wyróżniał na tle całego zespołu .. ;xspyru pisze:Ten Babiarz jest beznadziejny
-
- Kontakt:
,,To piłkarz pierwszoligowy i tyle. Żaden lider z nie będzie.Chłop najwyżej na GKS Tychy ale nie na Ruch. Patrzyłem, obserwowałem i...nic. Sultes niby najlepszy ale... W sumie każdy w tym meczu coś spier..., co moze na poziomie ekstraklasy żle się skończyć."
Aleś dowalił tym tekstem
Na obecną chwilę jaki my poziom prezentujemy, niejeden pierwszoligowiec dojebałby nam może i na maksa, aleś rozśmieszył, a może i ośmieszył takim stwierdzeniem 
Aleś dowalił tym tekstem

- milanos
- Kontakt:
-
- Kontakt:
do naszego neca nic niy wpadlo to chyba sie cza cieszyc skoro dopiyro co wciepli 3 tory Koronie kiero tak podziwiomy za walecznosc...